תגידו, הגינה שלכם התכווצה?

space1

New member
תגידו, הגינה שלכם התכווצה?

האם גם אתם בין הזוכים לקבל מכתב מ"מניב - חברת המים של ראשון לציון בע"מ" ששטח הגינה שלכם התככוץ מ-250 מ"ר ל-0.5 מ"ר?? מה העירייה לא תעשה על מנת לכסות את גרעונותייה. נו טוב, דב צור צדק - ניצן באמת מעלה מיסים, רק בדרך מתוחכמת יותר.

SupeRonit

New member
תסתכל על גל גפן שבוע שעבר

במדור תלונות הציבור.. יש לך סורק
(מי שיש לו סורק שיעלה את הכתבה
)

cobainos

New member
אין לי בדיוק גינה,אבל נשמע נוראי

גינה של הבית הפרטית??

E M S

New member
גם לנו זה הגיע...

מה דעתכם על זה לכל השכנים ברחוב יש אותה גדל גינה של אותו קבלן עכשיו לאחד השכנים נכתב במכתב שהוא הצהיר על גינה שגודלה 30 מ"ר מרובע וכיום יש לו לפי ההמימצאים שלהם 50 מ"ר מרובע... לאחד נכתב שהוא הצהיר על 150 מ"ר ויש לו 80 מ"ר... עד כמה שידוע לי הם עשות זאת בשביל להוריד את מכסת המים לכל דייר והם עשו זאת בצילומי אוויר ממסוק

SupeRonit

New member
לא ממסוק-מלווין ושני המקרים

הם עבירה על החוק..על הזכות לפרטיות (זכות שמעוגנת בחוק) אסור לצלם,לצוטט,להאזין (ועוד) ב/ל/את (ה)בתים שלנו לא אישורונו.. -אני לא מבינה איך הם חשבו שהאזרחים יעברו על זה בשתיקה,זה אפילו לא הגיוני הטענות שלהם.. * אז למישהו יש גל גפן !!??!!?? *

space1

New member
השגתי גל גפן!

אבל הסורק שלי משום מה לא עובד, אבל אני מאמין שעד הערב אני אעלה את הכתבה. בכל מקרה, ב"מניב" טוענים שזה חוקי והם בדקו את זה עם היועץ המשפטי לעירייה...

ron ad

New member
....

שלום, אם אתם רותים על פי בירורי ניתן לערער. בתנאי שאתם צודקים לא תשלמו על כך כסף רון

ron ad

New member
אנחנו פראירים

האמת איך האמנו לניצן ,ואכלנו אותה .... הגינה שלנו התכווצה ועכשיו אנחנו צרכים לשלם יותר , בהוצאת זבל קיצצו לנו השאלה מה עוד ???. אין ספק אנחנו פראירים ופריארים לא מתים רק מתחלפים

amickyaa

New member
../images/Emo123.gifרונית תרגעי ותתחילו לשלם.......

מה קרה ? מדובר בעוד כמה שקלים ,יאללה נרחם עליכם.......... למה תמיד העירייה אשמה.........אולי אתם צועקים כי באמת הגינות גדולות יותר......אה ?????? אם לא היתה בעייה הייתם נותנים להם למדוד וחלאס....... נכון ??????? יש תשובה ?????????

SupeRonit

New member
תגיד שתית או שאתה על אקסטה../images/Emo35.gif

(רצית להגיד מילה קצת יותר בוטה,אבל כבוד למבוגר ממני,מנע את ממני) 1.זה לא כמה שקלים-זה הרבה יותר 2.נגיד שכן-זה מצטבר כל חודש (ואף אחד פה לא רוטשילד) 3.הגינות לא יותר גדולות כי א.זה גודל שהעייריה אישרה (כשעברנו לגור העייריה אישרה שהגדלים שהצהרנו עליהם,הם באמת כאלה) ב.לא ייתכן שגודל הגינה של מישהו הוא 0.5 מ"ר ג.אם כל הגינות זהות בגודלן-איך יש שוני
4.נתנו להם למדוד באישור-הגיעו לשכונה מודדים 5.טוב שהם נזכרו אחרי 11 שנה-מה קרה??לקח להם יותר מעשור לצלם את הגינות שלנו באופן לא חוקי??? * זה מספיק לך
-שמישהו יעלה כבר את הכתבה-יש כמה טיעונים חכמים מאוד שנאמרו על ידי המתלוננת 6.שייצלמו את הבית שלך-נראה אותך שותק..אז שב בשקט!! 7.עצם זה שהעייריה מנסה לעשות כסף,על הגב שלנו זו שפלות,חוצפה וזלזול.ציפתי מעיירה (של כל עיר) לקצת יותר כבוד לתושבים!!

SupeRonit

New member
מה זאת הקריצה../images/Emo35.gif

"מדובר בעוד כמה שקלים ,יאללה נרחם עליכם.." תתחיל לשלם חביבי,אני אעביר לך העתק של החשבון שלנו כל חודש,למען ההגינות רק את ההפרש החדש שנוצר-ו"תרגיע ותתחיל לשלם".. אני מכבדת את ניצן,כראש עיר וכבן אדם ודעותיי הפולטיות והפתק ששמתי בקלפי אפילו לא משנים את העובדה שזהו מעשה נבזי ומבזה..(ורק שתדע שהמכתב לא דילג על נאמני ניצן,לפחות הוא לא מפלה <ציניות>) ושוב-מיקי,במשך 11 שנה הדשא גדל ולא הגינות,כך שזו טענה מגוכחת:".........אולי אתם צועקים כי באמת הגינות גדולות יותר......אה" -ואני מקווה שהבניין שלך לא ייקבל מכתב מגוחך שכזה כי אז אני אזכיר לך את התגובה הילדודית הזאת שלך (ציפתי ליותר ממך,הרגת אותי.תכבד את עצמך.פחחחחחח). ואסיים ב:"חה,חי,חחחחחחחחח,חי,חח חה" קורע

SupeRonit

New member
"יש תשובה ?????????"

ציטוט שלך מיקי-רק שאני עניתי לך,ואתה "בלעת את הלשון"
מה קרה
(לך לא לי)

למעלה