תגידו.. ההורים שלכן-

תגידו.. ההורים שלכן-

הייתם מזמינות אותם לכתוב כאן בפורום? איך זה היה מתקבל?

שמנתולה

New member
חס וחלילה

זה היה הורס לי את כל הספונטניות לדעת שההורים שלי קוראים פה

ילו

New member
מזל טוב על המעבר חזרה לבית הישן

ולא - לא מזמינה את ההורים שלי לכאן זה רק יהרוס...
*ילו*

ילו

New member
אני פה (וגם שם הייתי)

רואה ואינה נראית... פשוט לא היה לי מה להגיד
*ילו*

"מה להגיד" -

מה זה משנה מה את אומרת?? העיקר שתגידי ! לא תמיד יש לנו צורך להתבטא, אבל לאחרים יש צורך לשמוע ולקרוא ! אז... מחכים לשמוע אותך קצת פה. תגיעי למפגש בשבת? (מבטיחה ש...!)

ילו

New member
אז זהו, שלא

כיף לי שזוכרים באמת - כשיהי לי מה לתרום אני אוסיף מדבריי ואולי גם מוש תכתוב קצת ולמפגשים עוד לא עדיין לא ...
*ילו*

colourful

New member
מי אמר לקרוא? השאלה על לכתוב....

זה שני דברים שונים, לא?
וזהו, שזו באמת התלבטות. לכל אחד יש את החבילה הפרטית שלו, ואני מניחה שזה שונה מאוד מאמא לאמא. במחשבה ראשונה עולה לי: "אם אמא שלי תהיה קוראת קבועה פה, האם אצליח לכתוב באותה מידה, כל מה שאני רוצה?" ובמחשבה שנייה, אני לא מצליחה לחשוב (כרגע) על משו שכתבתי שתהיה לי בעיה שאמאשלי תקרא... אז אנאערף... ומצד שלישי, נראה לי שדוקא לאמאשלי יכול להיות שיהיה מה לתרום פה ושם לדיון זה או אחר. (לגבי אמאשלי זו שאלה רלונטית כי היא גולשת בתפוז) שבלולית, מה את אומרת? (בקשר לאמא שלי - לא לשלך) ומיז פיגי, מה את אומרת? (בקשר לפרטית שלך כמובן...)

אמא של פיגי בפורום? חחחחח!

אמא שלי, שמדברת כמעט יותר ממני ומתנסחת לא פחות טוב - לא מדברת, בעקרון עם מי שהיא לא יכולה להסתכל לו בעיניים. טלפון נועד אך ורק לצורך קביעת פגישות. גם סידורים היא מסרבת לעשות בטלפון. אינטרנט נועד לחפש חומר כמו בספריה. היא היתה יכולה לחסוך לעצמה חצי מזמן העבודה שלה אם היתה לומדת להשתמש באימייל אבל מעדיפה לנסוע שעתיים להעביר למישהו דיסקט ולא להתמודד עם זה (ומבהירה לי בלי בעיות שזה "דווקא" לי - מי אמר שגיל ההתבגרות נגמר מתישהו?) היא גרושה נטולת בנזוג וכשבא לה לחפש היא עושה את זה בעזרת מכתבים לת.ד. - היא חושבת שבאינטרנט יש רק סוטים ואנשים שאין להם חיים. היא לא מבינה מה זאת אומרת "חברה שלי מהאינטרנט" ("איך היא יכולה להיות חברה שלך אם אף פעם לא ראית אותה?!"). ואם כל זה לא מספיק, גם מפריע לה ש(כמעט) כל החברים שלי הם הומואים ולסביות. כן, עם זה, חברים, אני צריכה לחיות. אז נראה לי שעד שלא נעשה אותה סבתא והיא תוכל לספר לכולם איזו סבתא גאה היא ואיזה שתי אימהות מעולות יש לנכדה שלה, היא לא תהיה מוכנה להשתתף. חבל. אבל זה יהיה מעולה לפגוש פה את אמא של צבעונית!

כן, דווקא אמא של מיז פיגי

היתה מתאימה לי כאן... (אבל אני באמת עונה להגדרה - "סוטה שאין לה חיים"
, אז מה אני בכלל?
)

פלפלת32

New member
בטח

שהייתי מזמינה אבל ראשית צריך ללמד אותם לגלוש, עד היום אנחנו גולשים באתרים אחרים (למרות שלא יודעת לאן אבא שלי משוטט בלילות :) ) וברצינות, בכיף ! אין משהו כאן שיפתיע אותם, שיגלה להם פלפלת אחרת. נראה לי שיוסיף מאד לתחושת הקבלה שלהם, ואשמח אם הם יכנסו קצת לענייני הקהילה, דבר שיפתח אותם לנושאים חשובים שמטרידים אותנו. אבל להפוך את זה למציאות, זו כבר שאלה אחרת

colourful

New member
זהו ש...

אצלי זה די מציאותי... ואפילו, לדעתי אם הנהלת תפוז תשים הודעה כזו של "נפתח פורום הורות הומולסבית...בלה בלה בלה..." בכל הפורומים, יש סיכוי די גדול שאמאשלי תתגלגל לפה מעצמה... והאמת? אולי זה יהיה אפילו מגניב...

דקה ורבע בערך... ../images/Emo6.gif

גם בגלל שהניק של צבעונית תפור עליה (מה שמזכיר לי, שעוד אפעם לא היה איזה מפגשון אצלנו! מבטיחות לתקן את המחדל בקרוב!) וגם בגלל שכל מי שמכיר אותנו ויקרא עמוד או שניים בפורום, מייד יזהה אותנו (כמה שבלולים בשלולית צבעונית כבר יש?)

אבא גאה

New member
לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

ממש ממש לא מתאים לי שההורים שלי יקראו כאן הרבה מהכיף שלי ייעלם.

ציבונה

New member
לי אין בעיה עם זה

רק לא נראה לי שהיא ממש תסתדר אולי אם אני אלמד אותה את עניין הפורומים היא היתה נכנסת לאהיה מפריע לי לא שהיא קוראת ולא שהיא כותבת.

למעלה