תגידו, העולם השתגע

new mermaid

New member
תגידו, העולם השתגע../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

למרות, ואולי בגלל, חזרתי הקרובה לעבודה אני שולחת קו"ח במרץ. עניתי למודעה על משרה ייצוגית בחו"ל, משהו מסתורי למדי
מצלצלים אלי היום וטיפין טיפין, אחרי "הפחדות" על ימי מיון מ
עד
ותהליך בן מס' שבועות, מתברר לי לזוועתי שזו תכנית ריאליטי חדשה ב|TV| שבה יבחר הקהל (כנראה בSMS) נציג רשמי למשרת הסברה בחו"ל
מטורף מטורף העולם...

yaelia

New member
אוי, גם חברה שלי ענתה לזה

והרימה צעקות כשהתברר לה מה 'המשרה' הזאת אומרת. משרד החוץ, אגב, מתנער מכל קשר לעניין הזה. הם יוצאים כל כך לא מקצועיים שזה מביך.

אנידס

New member
האמת אם זה לא היה אמת זה היה

הזוי ומצחיק לחלוטין. אגב, נשמע כאילו יש כאן אפליה מסויימת כלפי אימהות.

ornaok

New member
גם אני שלחתי להם קו"ח!!!

וגם אותי הזמינו לראיון מצולם

lulyK

New member
העולם מטורף, ואצן מטורפות שלא הלכתן

לאודישן.....נשמע שווה. חבל שאני לא ראיתי.

new mermaid

New member
לוליק, רוצה ת'פרטים? הם רק התחילו

וסליחה שלא התייחסתי אליכן, אני בגמילה יזומה מהפורום (מי אמר מכורה?
) לקראת החזרה לעבודה ובעקבות החופש הגדול -
אוף! ממש קשה עם שניים... סיפרתי לכן שהיינו בקמפינג בסופ"ש? אנחנו בעיסקי ייצור זכרונות ילדות

מלכת המדבר - מישהו מכיר?../images/Emo47.gif

עשיתי מעשה שדי לא יאמן מבחינתי - נרשמתי למלכת המדבר - הודו. למישהי יש קשרים בהפקה, יודעת משהו על זה? איך בוחרים, האם יש לי סיכוי בכלל להגיע לראיון? ובכלל מה דעתכם?

גלשני

New member
כן!!!אחותי יצאה למסע כבר שלוש פעמים

פעם אחת כמשתתפת ועוד פעמיים כעיתונאית. גם השנה באוקטובר היא כנראה יוצאת להודו. מה את רוצה לדעת? שלחי לי מסר עם הפרטים והיא תנסה לעזור לך

lulyK

New member
זה לא אומר לא לראות את המשפחה שלך

איזה חודש? אם יש לך קשרים, לראיון בטוח תגיעי.... אחר כך זה בטח שילוב של אישיות הרפתקנית ו/או טלוויזיונית.

גלשני

New member
זה רק שבוע.

בגדול- מזמנים על סמך קורות החיים בערך 150 בנות ליום מיונים שכולל חלוקה לצוותים קטנים. בכל צוות יש מספר בוחנים. נותנים משימות ובודקים את עבודת הצוות שלך, כישורי הנהיגה, התפקוד בלחץ וכו'... בסוף הבנות ממלאות סוציומטרי זו על זו. בשנים קודמות נבחרו 45 בנות, השנה החליטו לצמצם ויבחרו רק 42 בנות.

lulyK

New member
שבוע זה כבר נשמע יותר נורמלי.

למי שיש לה ילדים בתיכון.

למעלה