תגידו, השיחה המלאכותית

שארקית

New member
תגידו, השיחה המלאכותית../images/Emo4.gif

שהיתה היום בין ג'יל לבין בילי בקטע של שיחת אמא ובן בייעוץ רומנטי, לא היתה הקטע הכי מופרך שיכול להיות בן אמא לבן שכאילו לא סובל אותה? ההדבקות בתסריט שעושים בסידרה הזו הן כל כך גסות ולא הגיוניות. אני מוכנה תמורת סכום הולם כמובן, להתנדב ולכתוב להם תסריטים קצת פחות תלושים וקצת יותר עם בשר, שיתנו לצופים תחושה שמכבדים אותם ולא מזלזלים בהם. שיהיו פרקים מושקעים ולא כאלה שמתעורר איזה ענין חשוב שכולם מתעניינים בו ומדברים עליו ופתאום תוך שתי שניות זה נעלם כאילו לא היה בכלל. רצינות, חברים, רצינות. תשקיעו קצת בסידרה שלכם. לא יזיק למען הרייטינג שלכם. זהו, אמרתי מה שבא לי

Charmed24

New member
לג'יל כבר היה

ילד מתבגר אחר, פיליפ. וגם הוא לא הסתדר איתה, והיא לא ידעה איך להסתדר איתו, והוא העדיף לגור עם קתרין מאשר עם ג'יל. וזה נורא פגע בג'יל. קצת מזכיר את העלילה של עכשיו, לא
פיליפ וקריקט הצעירים התאהבו ותכננו להתחתן, אבל אז נינה הפרחה שיכרה אותה, ושכבה איתה, ונכנסה להריון ממנו, ומאז יש לנו את פיליפ ג'וניור, קריקט החזירה לפיליפ את הטבעת, ועזבה אותו. קתרין וג'יל שנאו את נינה וניסו להיפטר ממנה בכל דרך אפשרית, אבל פיליפ בסוף התחתן עם נינה לשמחתה. הנישואים היו קצרים, מאחר שפיליפ התחיל לשתות, וערב אחד כשנהג שתוי, נהרג בתאונת דרכים
כמה חבל
פיליפ היה כזה חתיך... השחקן טום בירדז, אגב, יצא לא מזמן מהארון, והכריז שהוא הומו

מה פתאום פיליפ ?

אני צו]ה בסדרה יותר מ- 11 שנה, והוא לא היה בכל הזמן הזה אז מה פתאום נזכרת בו

Charmed24

New member
פיליפ היה גם היה

פיליפ היה מאז שהסדרה התחילה אצלנו, ועד למותו. הפרקים בהם הוא נהרג, שודרו אצלנו בספטמבר 1993. לא יודע מתי אתה התחלת לצפות, אבל אני בהחלט ראיתי אותו כשנה וחצי.

שארקית

New member
סליחה, אבל....../images/Emo22.gif

איך בדיוק הסקירה ההסטורית המאלפת הזו קשורה למה שאני כתבתי?

Charmed24

New member
היא לא קשורה

סתם התלבשתי לך על ההודעה, כדי שהיא לא תישאר מיותמת

שארקית

New member
חבל שאף אחד לא הגיב עליה../images/Emo122.gif

אבל כנראה שאתם כל כך מכורים לסידרה המטופשת הזו עד שחוש הביקורת שלכם נפגם קשות. מאכזב מאוד.

שמיצית

New member
לא כל כך יפה מצידך

להיפך, אם היית קוראת את השרשורים - היית רואה שרובנו, אם לא כולנו, מתייחסים לסדרה בהומור.. לא כפסגת היצירה, ועל כן מזמן החלטנו להתעלם מהיחס המעליב של הכותבים לצופים... ולהתמקד, למשל, בחיטוביו של בילי, ולא, למשל, באיכות, או באמינות, המשחק שלו, ושל כולם. אישית, לא הגבתי להודעתך משום שלא ראיתי את פרקי השבוע האחרון (מלבד ראשון ושני). תגובתך לא הייתה במקום.

python 4

New member
שארקית צודקת 100%

הרי בילי לא צריך איכות או אמינות במשחק, כשיש לו כאלה פני מלאך.

Dawn12

New member
שארקית

עם כל הכבוד, נראה לי שקצת נסחפת. יש אנשים (כמוני למשל) שיוצא להם להגיב ולקרוא הודעות רק בערבים, וההודעה שלך נכתבה אתמול אחרי שרבים כבר הגיבו במסגרת השרשור היומי (שבו אגב גם היתה התייחסות לאותה שיחה שכתבת עליה...) - כך שאין שום סיבה להיעלב, להתאכזב, או להטיל ספק בחוש הביקורת שלנו (הוא בסדר, תודה). אם נגיע לעניין, השיחה בין ג'יל ובילי לא היתה נראית לי מלאכותית. אין לי שום בעיה עם הדרך בה נכתבת מערכת היחסים של ג'יל ובילי, ולאחר חודשים ארוכים של מריבות וויכוחים - הגיע הזמן שיירגעו הרוחות, לא? מה גם שקשה להגיד שזה הגיע בהפתעה... בזמן האחרון צפינו בהתקרבות איטית אך עקבית בין השניים, שהגיעה לשיאה בארוחת חג ההודייה. אי אפשר להגיד שבילי היה חמים ונעים כלפי ג'יל בשיחתם, אבל הוא כן נפתח אליה לאט לאט, ואני לא רואה בכך כל רע.

ים כחול

New member
שארקית ../images/Emo140.gif

שאלה לי ואל תיעלבי ... אם הסדרה מטופשת בעינייך למה את מתעקשת לראות אותה ולהיות פה? ואני חלילה לא שואלת מתוך ציניות ולא מתוך להעליב אלא באמת מתוך סקרנות
למה לסבול אם לא אוהבים ? פעם חשבתי שימי חיינו מטופשת אז פשוט הפסקתי לראות , ויסלחו לי כל אוהבי הסדרה נכון ? זה עניין של טעם . .... עכשיו בקשר לבילי וג"יל , בילי מאד אוהב את ג"יל רק שהם היו בקצר כי הוא היה פגוע מכך כי חשב שהיא נטשה אותו (מה שלא נכון) ושניהם שמחו סוף סוף לקירבה וכניראה היו זקוקים לה . אך אני לא ראיתי יותר מידיי פוצי מוצי צבוע וזה היה נראה לי טבעי מאד. בילי היה נראה סקפטי כלפיה אך בכל זאת נתן לה הזדמנות ושיתף אותה (כמו ששחר ציין) אהבתי את השיחה ושמחתי בשביל ג"יל שהיא סוף סוף מאושרת שבילי מתקרב אליה
אגב שמתם לב כמה ג"יל הייתה יפה ?? מטופחת מהרגיל - בטוח בזכות בילי
..... אל תקחי קשה מידיי את הסדרה , לפעמים אני צוחקת כל הערב מיציאות ציניות ומצבים - זה משעשע

שארקית

New member
../images/Emo4.gifמה השאלה ?../images/Emo68.gif

אני צופה בה באדיקות ובהתמדה ומשתתפת בפורום המכובד הזה כי אני.... טיפשה מטופשת. חשבתי שזה מובן מאליו?

python 4

New member
אוי פיליפ..../images/Emo99.gif

תראו איזה בנים יצאו לג'יל - פיליפ ובילי.. אח, איזה גנים משובחים... (טוב אני יודע שהם לא באמת הילדים של ג'יל, אבל אל תהרסו לי את הפנטזיה)

למעלה