תגידו, השיר Paranoid Android

gilh10

New member
תגידו, השיר Paranoid Android

על מה הוא מדבר? מה הנושא בשיר הזה? תודה

Roy1232

New member
על אחד

שקורא לעצמו אנדרויד ומתעקש שהוא לא פראנויד סתם לדעתי זה שיר שמלמד על המחבר שלו... זה שיר בגוף ראשון ברובו, ויש בו הרבה תסכול, עצבים, וכן הרבה פראנויה. אני די חושב שכתב אותו ת'ום יורק

Knives Out

New member
לא, זה לא המחשב.. אתה טועה..

זה הרובוט המדוכא והנוירוטי מהמדריך לטרמפיסט..

yoursecondname

New member
שלושה שירים

השיר בעייתי, כי בעקרון הוא מורכב משלושה שירים שונים של טום כתב (טום אומר שהוא הושפע מ happiness is a warm gun של הביטלס שגם מורכב משלושה שירים שונים, ככה שאני מאמין שכל שיר מדבר על משהו אחר ואין בדיוק נושא אחד לשיר.

kittycatbone

New member
אני חושבת שאמרו לך את העיקר../images/Emo9.gif

אתה יכול גם לחפש במאמרים, או בתוך הפורום תחת הכותרת paranoid android הודעות שבה ניתחנו ממש לעומק את השיר
ובקשר לכותרת (וגם עוד דברים בתוך השיר), המשמעות שלה באה מתוך הספר "מדריך הטרמפיסט לגלקסיה", ששם יש את הרובוט מארווין שכל הזמן מתבכיין ומיילל, ובקטע מסויים בספר אחד שם קורא לו "הו מארווין, האנדרואיד הפראנואיד".. (ואני אומרת את זה בעברית כי קראתי את הספר בעברית
) כל מקרה, מאוד נחמד

BLITZZZZ

New member
שאלה קטנה ??:)

www.shabeen-bar.up2.co.il יום שישי 22.09 חוגגים שנה מתוקה ב SHABEEN BAR עם מבצעים מתוקים על הבר ייגר דבש 10 ש"ח קוקטייל הבית 10 ש"ח * סיגריות בשקל על הבר 10 משקאות ב- 30 ש"ח ועוד אטרקציות מתוקות *( 22.09) דיג'יי מיכה בליין ראש השנה אלטרנטיבי,רוק ישראלי, גראנג' , ניו מטאל....... *18+ פתיחת שערים 23:00 כניסה: 30 ש"ח ( ניתן לקנות במקום בנוסף כרטיסיית משקאות המקנה לך 10 משקאות במחיר מצחיק של 30 ש"ח או להוריד באתר שלנו. הכרטיסייה תקפה גם ביום שישי 22.09 וגם ביום שבת 23.09) *לפרטים: 0548094256 שחר / 0547691296 אבי -------------------------------------------------------------------------------- יום שבת 23.09 חוגגים שנה מתוקה ב SHABEEN BAR עם מבצעים מתוקים על הבר ייגר דבש 10 ש"ח קוקטייל הבית 10 ש"ח * סיגריות בשקל על הבר 10 משקאות ב- 30 ש"ח ועוד אטרקציות מתוקות דיג'יי מיכה בליין ראש השנה אלטרנטיבי משולב עם קלאסי ורוק ישראלי ( 22.09) *18+ פתיחת שערים 23:00 כניסה: 20 ש"ח ( ניתן לקנות במקום בנוסף כרטיסיית משקאות המקנה לך 10 משקאות במחיר מצחיק של 30 ש"ח או להוריד באתר שלנו. הכרטיסייה תקפה גם ביום שישי 22.09 וגם ביום שבת 23.09) *לפרטים: 0548094256 שחר / 0547691296 אבי

למעלה