תגידו, השרתים של תפוז נופלים כמה פעמים ביום?

תגידו, השרתים של תפוז נופלים כמה פעמים ביום?

או שרק אני לא מצליח לפעמים לקבל את הדף? (וזה נמשך כך לפעמים חצי שעה ברציפות, ויותר).

THE WIZARD 55

New member
היום זה לא קרה לי...לפעמים זה קורה:)

תפנה לפורום תיקונים.. או איך שקוראים לזה.. פורום תקלות יש דבר כזה?

mike00

New member
לי זה לא קורה....ועכשיו לנושא שעניין אותנו

בימים האחרונים.....לסביות
ראיתי תכנית סטנד אפ היום והבחור שם דיבר על הקטע של "תקופות"[phase] שעוברות על אנשים... הוא אמר שנשים לדוגמא יכולות להרשות לעצמן להגיד,"היתה איזה פעם באוניברסיטה ששכבתי עם בחורה אחרת"... הוא אמר שמי שישמע את זה יגיד לעצמו שהיא עברה תקופה שכזאת.....מדליק....וישכחו חה את זה... לעומת זאת אם גבר יגיד "היתה איזה פעם אחת באוניברסיטה ששכבתי עם גבר",לא משנה מה הוא יעשה הוא תמיד יהיה הבחור ההוא ששוכב עם גברים.... הוא יכול ללכת עם גרזן ביד אחת,חרב ביד השניה ולצוד דרקונים בכיכר מלכי ישראל והוא עדיין יהיה הבחור הקוקסי ההוא שצד דרקונים.... נזכרתי ישר בשירשור שלנו ובכמעט התנסות של וויזי

THE WIZARD 55

New member
../images/Emo6.gif שו כמעט התנסות

אפילו לא הגיע לשלב ההכרות המעמיקה
האמת, שזה נכון, לבחורות לסביות החברה סלחנית יותר, יעני מקבלים את זה ביותר אהדה. מאשר את הגאים. לא מבינה למה..

גם אני לא - נשמע ממש מוזר

כמו שעד היום אני לא מקבל, שגבר שיספר ששכב עם בחורה ייחשב "גבר", ובחורה שתספר את אותו הדבר תיחשב "שרמוטה". בפעם הראשונה נתקלתי במישהו שאמר את זה כשהייתי בסביבות גיל 20, והייתי בהלם. האמת? גם הוא.. - "מה אתה לא יודע את זה? רוב העם יתייחס לזה כך.." -"טוב.. אם אתה אומר"...

למעלה