תגידו,התוכנית תשודר ביום כיפור? אם כן אני משאיר את הטלויזייה דלוקה
P Princess Galush New member 5/9/08 #3 מקווה שכן שיהיה קצת מעניין.. בטלויזיה אין הרבה סיכויים, אבל האינטרנט פתוח כל השנה..
ג גוסיפ גירל New member 5/9/08 #4 לא א]ילו הוי או די לא פועל ביום כיפור. אז למה שדווקא זה? מה שכן שמעתי שזה ישודר באתר ביום כיפור.
I idanoosh17 New member 5/9/08 #10 קיצר, לא הייתי סומך על זה. נגלה ביום כיפור..יותר נוכן נראה לי שרק המשפחה של רנין תגלה :/
י יניבל1 New member 6/9/08 #16 היא בדיוק כמוני רק הניחה שזה מה שיקרה אבל במחשבה שניה לא הייתי בונה על זה אם ההפקה היא מספיק מתחסדת ו"מסורתית" בשביל לא לשים ציצים אז אין מצב שישדרו את זה ביום כיפור
היא בדיוק כמוני רק הניחה שזה מה שיקרה אבל במחשבה שניה לא הייתי בונה על זה אם ההפקה היא מספיק מתחסדת ו"מסורתית" בשביל לא לשים ציצים אז אין מצב שישדרו את זה ביום כיפור
K k i d a n New member 5/9/08 #5 חלילה, כל "הצדיקים" שם לא יקבלו את זה... וגם שואלת השאלה שתשאיר את הטלויזיה פתוחה ביום כיפור במיוחד בשביל זה...
חלילה, כל "הצדיקים" שם לא יקבלו את זה... וגם שואלת השאלה שתשאיר את הטלויזיה פתוחה ביום כיפור במיוחד בשביל זה...
I idanoosh17 New member 6/9/08 #14 כן אבל אתה שוכח שיש צוות שלם של צלמים במאים מפיקים מנטווים וסאונדמנים.....
י יניבל1 New member 6/9/08 #17 להגיד לך את האמת(בשיא הרצינות) החבר'ה האלה עושים עבודה כל כך חובבנית שלא נראה לי בעיה להביא מהרחוב אנשים שלא צמים שמסוגלים לעשות את העבודה לא פחות טוב אם לא יותר.
להגיד לך את האמת(בשיא הרצינות) החבר'ה האלה עושים עבודה כל כך חובבנית שלא נראה לי בעיה להביא מהרחוב אנשים שלא צמים שמסוגלים לעשות את העבודה לא פחות טוב אם לא יותר.
B BeN ShaDe New member 6/9/08 #19 באמת צריך לשפר קצת את הצילום... וגם הבמאי בעיקר צריך לא להרדם ולהשאר שעה על אותה תמונה. הסאונד בסדר.