תגידו, התחלקתם על השכל?

רונס

New member
תגידו, התחלקתם על השכל?

מה? כל אחד מכם כאן מושלם? שחררו ראבאק! בני 30+ רבים עם ילדים בני 15+- כאילו אתם מתווכחים של מי המגרש בהפסקה הגדולה.... זה עשה צבא, זה לא עשה צבא, אין לכם במה להתעסק? עבודה? לימודים?

fireforge

New member
אולי אם תפתחו שרת חדש יהיה על מה לדבר !!!!!!

בינתיים סתם משתעשעים פה

fireforge

New member
שיהיה איפוס מצידי אנחנו ניצחנו את השרת

כל מי שהתנגד לאיחוד שלנו חוסל קליל ככה שמבחינתי סיימנו פה את העבודה מעכשיו והלאה זה לא מעניין אותי ואחרים אני מאמין מה יהיה פה

GangLandx

New member
משעמם, יש לך בעיה ?

סקס אני לא יכול לעשות בעבודה , גם לשחק פוקר לא אז אנחנו מעבירים את הזמן על חשבונם של הטמבלים או במילים אחרות על חבורת הנוער הקלוקלת הזו ..

GangLandx

New member
טוב חן רשםלי שהוא פורש מהפורום סופית

ככה שגם אנחנו נעלמים מעכשיו יאללה ביי !

Yogev1982

New member
רון

ויכוחים,ריבים\דיונים (איך שתקרא לזה) בפורום זה דבר לגיטימי, בשביל נועדו הפורומים בכללי.... אל תיקח קשה

GindisTeam

New member
בעקרון מסכים

בעקרון אני מסכים איתך, אין בעיה עם רבים קצת, ודנים והכל הבעיה מתחילה ברגע שאין מעצור ללשון... בשבוע שאני פה, אני רואה רק קללות וירידות לפסים אישיים, וזה פשוט לא נעים תחשוב למשל על משתמש חדש שרוצה\מגיע לפורום הזה, האם נראה לך שהוא ישאר פה? אני בטוח שלא. שוב, אין בעיה שיהיה דיונים, מלחמות, ודברים כאלה אבל רמת הקללות שיש פה עוברת כל גבול לדעתי, האישית לפחות

Yogev1982

New member
יש מקומות שעברו

והודעות של יותר מיוזר אחד או 2 נמחקו היום וגם יותר מיוזר אחר קיבלו היום מסר "צינון" אבל זה באמת לא לפה פירוט ה"פעולות" שלי לי אישית וכבר אמרתי את זה בעבר, אין בעיה עם שפה "בוטה" כגון "אפס" וכו' אבל יש גבולות מסויימים שלפעמים עוברים אותם וכל מקרה מטופל לגופו בפעם האחרונה שמישהו (רון - אל תעלב שאני מדבר עלייך
) ניסה לחסום פה על כל "שטות" קטנה, הגענו למצב שכל הפורום היה חסום. ואנשים הלכו לאלטרניבות אחרות.... צריך להכיר בעובדה שהפורום הזה הוא של משחק שיוצר אמוציות רב המשתמשים פה מכירים על בסיס אישי \ טלפוני וזה חלק מהקטע. גם אם כרגע המשחק ב DOWN ה"יריבות" נשארה, והאמוציות איתה.

amith11

New member
די די נו

אתה אחד מאלה שמקללים פה חופשי אני מסכים איתך הפורום הזה מלא באנרגיות שליליות אבל בוא לא נהיה צבועים, כולם תורמים לחרא הזה, גם אלה שלא מקללים, מביאים חרא בצורה שונה ולפעמים יותר קשה.

Yogev1982

New member
תשים לב שזה לא רובי יא חמור חחחחח

בטח התבלבלת בגלל האדום
ושניהם מתחילים ב G

GangLandx

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif

GangLandx

New member
אם דוד שלח אותך אז סבבה חחח

ואני בספק אם 90% מבאי הפורום הזה ידעו על מה מדובר חחח אך , היה כל כך בחיתולים של הסטאנד-אפ ותוכניות ההומור שזה משעשע

GangLandx

New member
תגיד לי פשושון

אני , אני כפי שאתה מכיר אותי ארשום כזה משפט ? "וזה פשוט לא נעים" חחחחחחחחחחח אני בספק !

למעלה