תגידו, הH340 של אייריבר מגיע עם

after1212

New member
תגידו, הH340 של אייריבר מגיע עם

שלט? הכוונה לגירסה האירופאית שנמכרת בארץ.

stardust19

New member
הנה התמונה שאתה רוצה- זה בעצם

על מה שמגיע בבאנדל עם המכשיר. השלט די נוח אבל ראיתי גם יותר טובים. יש את השלט עם המסך אבל הוא לא נמכר באופן רשמי כרגע בארץ היות והמלאי שלו נגמר באופן מיידי, אפילו אני לא הצלחתי לקנות אותו
נ.ב. הנרתיק הוא קצת מיושן- עכשיו יש נרתיק בהרבה יותר נוח שנפתח משני הצדדים ועם מגן מסך

TheRealDeal

New member
מטען.

יש אפשרות לטעון את הנגן ע"י 4 סוללות AA עם המתקן הזה.

יאיר B

New member
קבל ביקורת מלאה על ה-H320

ב-H340 יש גם סטנד (דוק) שאין ל-320. חוץ מזה (ומהקביולת כמובן) אין שום הבדל בין שני הנגנים.

after1212

New member
הדוק רציני? מה הוא עושה חוץ מלהטעין

משהו ברמה של הדוק של האיפוד?

BIacKnight

New member
הדוק מעולה !אני משתמש איתו בקביעות

יש לו חיבור לחשמל ,וחיבור usb - כלומר המכשיר מקבל טעינה או מעביר מידע מהמחשב.

after1212

New member
ועוד שאלה חשובה על נגני HD בכלל

ידוע שמגנט יכול להזיק אם מקרבים אליו את הנגן. השאלה עד כמה הנגנים רגישים ואם יש הבדל מהבחינה הזו? אמנם לפי מה שהבנתי לא יכול להגרם נזק קבוע לנגן עצמו אלא רק למידע שעליו (תקנו אותי אם אני טועה) ועדיין - מישהו נתקל פעם במקרה של שיבוש מידע בגלל מגנט? ממה צריך להיזהר? האם אוזניות גדולות הם בעיה? ורמקולים? מישהו מכיר כתבה או מאמר בנושא? תודה.

stardust19

New member
אני אישית נתקלתי באיבוד מידע על

דיסקט בגלל מגנט אלקטרומגנטי שהיה בסביבה. לגבי נגנים אני לא נתקלתי בתופעות כאלה עדיין.אוזניות גדולות הן לא בעיה- הבעיה היא להיסחב איתן לכל מקום, חוץ מזה ישנם מס' פרמטרים אם מחפשים אוזניות גדולות לנגנים, כנ"ל גם לגבי רמקולים. נ.ב. רמקולים של סראונד לא יעבדו עם הנגנים- את תשמעי רק את הסטריאו, כלומר מתוך כל הרמקולים הקיימים אצלך יהיה פעיל רק הבאס ושני הרמקולים העיקריים, למשל בסט של 2.1 הכל פועל אולם בסט של 4.1 כבר לא תשמעי את הרמקולים האחוריים(טוויטר)

after1212

New member
לא הבנת אותי בכלל

התכוונתי אם יש בעיה עם אוזניות גדולות או רמקולים מבחינת השפעת המגנט שבהם על ההארדיסק שבנגן.

stardust19

New member
אם לזה אתה מתכוון אז אני יכול לומר

לך שאתה יכול ללכת לישון ולא לדאוג על זה יותר מדיי
. זה אף פעם לא השפיע וכנראה גם לא ישפיע. אולי קראת כתבה משנות ה40 המוקדמות שזה כן השפיע->אז אני שחמ להודיע לך שכבר בשנות החמישים של המאה הקודמת פתרו את הבעיה הזו

after1212

New member
מה אתה מדבר?

קודם כל היצרנים עצמם (כולל IRIVER) מזהירים מקירוב המכשירים למגנטים וחוץ מזה, אתה לא זוכר שזה היה דופק את ה- "5.25? וזה עדיין יכול לדפוק הארדיסקים - זה קורה לא מעט עם מחשבים ניידים.

stardust19

New member
בסופו של דבר זוהי החלטה אך ורק שלך

אנחנו פה בפורום רק בכדי לעזור ולהמליץ ולא לכפות על אף אחד את דעותינועל מוצר זה או אחר

למעלה