תגידו זאת רק אני

טיפקסית

New member
תגידו זאת רק אני

או שממש שיעמם לטיפקס בזמן ההקלטות של דיסקו מנאייק עד כדי כך שהם סימפלו ותיכנתו את ביג אם שר קטע מבאנו חושך לגרש.... או שהם היו באווירת חנוכה לגמרי,והיו עדיין משועממים והחליטו גם להכניס את זה לדיסק פעם אחת ולתמיד מישהו שיסביר לי מה הקטע היה להכניס את זה לתוך הדיסק... פתטי משו...אבל עדיין מצחיק,חנוכה חג שולט ביג אם תשיר לי באנו חושך לגרש ועכשיו.......... עוד שבוע חנוכה........................... יאמאן

הוד11

New member
הרבה שטויות יש בדיסקו מנאייק

אבל לדעתי כל הקטעים הביזאריים האלה הם חלק בלתי נפרד מהקסם של האלבום המעולה הזה. ופופלקס?? גם הוא בא כנראה מתוך שעמום וגם מיקוד 63568 אבל עדיין קשה לי לראות את האלבום ללא הקטעים האלה

1מאיוש

New member
אמממ ...

יכול להיות משעמום ויכול להיות לא.. זה לא בהכרח אווירת חנוכה או לא גם לא מחייב לטיפקס יש ייחודיות מסוימת שאין באף אמן או להקה אחרת .. זאת עוד סיבה למה אנחנו אוהבים אותם
כל אחד מ10 הדיסקים שהוציאו עד היום מכילים רצועה אחת או כמה .. או קטע מרצועה אחת.. את "השטויות" האלו.. שטויות או לא?! זה נחמד וטוב שיש את זה !! זה עוד משהו שמייחד את טיפקס , חבל שאין את זה אצל עוד אמנים אחרים, אבל אם זה רק אצלם עדיף שישאר ... שבת שלום!

למעלה