תגידו, זה חוקי ????

שמופית

New member
תגידו, זה חוקי ????

מקום עבודה בלי גישה לאינטרנט ???
אני מרגישה כל כך אאוט
אמנם אני משתדלת להיכנס כל ערב ולקרוא הודעות, אבל לרוב כבר אין לי כוח להגיב ולהשתתף... איזה באסה לי...
הקיצר.... היום היינו בבוקר במוסך. למעשה, היינו ב-2 כי אין לנו מוסך והחלטנו לחפש. הבעיה מבחינתי במוסך היא שאני תמיד מרגישה שדופקים אותי/מרמים אותי/קורעים אותי במחיר ועוד. אז ניסינו לחפש מוסכניק מהימן... (מכירים חיה כזו ?) זו בעיה שאין מחירון מוסדר וכל אחד תוקע לך מחיר לפי הקריזה שאיתה הוא קם בבוקר וזו עוד יותר בעיה שאי אפשר לעשות "סקר שווקים" כי כשמגיעים למוסכניק, הוא תמיד יגיד - תעלה את האוטו ואני אבדוק ולא נותן הצעת מחיר קונקרטית. אז איך אתן מסתדרות עם הרכב ? מי אחראי על המוסך ? מצאתם את המוסכניק המהימן שלכם ???

דפי26

New member
אני שונאת מוסכים!!!!!!!!!!!!!

באוטו שהיה לנו והושבת הבעלול טיפל והוא נאיבי אז תמיד דפקו אותו! עכשיו אנחנו עם מכונית מהעבודה וזה חלומי!שוה כל גרוש ויותר!

*מור

New member
זו באמת בעיה, נורא קשה למצוא

מישהו שאפשר לסמוך עליו, את הרכב שלי אני מעדיפה לתקן במוסך המרכזי. ותמיד שתגיעי יגידו שמשהו לא בסדר.....

אמיקה

New member
שאלה א - לא חוקי. שאלה ב - כן ../images/Emo13.gif

אני אחראית על האוטו (הבעלוש רכוב על דו גלגלי
), ולא עושה עבודה כ"כ טובה כנראה (טיפול עשרת אלפים זה אחרי עשרת אלפים ק"מ נכון? יש טיפול ל - 80,000 ?
). בכל אופן אחרי שנים של חיפושים מצאתי מוסך אמין לאללה, לא קורעים במחירים ואפילו זריזים ואדיבים. אין אפס. דוגמא: לפני כמה זמן רציתי להחליף בטריה (ממש רציתי - הגרוטאה לא נדלקה לי..), והיו עוד כמה דברים. חי-קיץ נתתי הנחיות כלליות למוסכניק ("לא נדלק..") ו..הלכתי לדרכי. חצי שעה אחרי זה מתקשרת הפקידה והיא אומרת לי שהם הטעינו לי ת´מצבר קצת אבל אם מחליפים אז יותר כדאי לי לקנות את המצבר החדש באוטו-סנטר (ככה קוראים לזה?) בר"ג. יותר זול... לא להיט? בכלל - צחוק צחוק, אבל סחבק קצת מבינה בקיקושי מנוע וכיו"ב, ואני יודעת להבחין מתי דופקים אותי (גם במחירים). אלו ? אין עליהם! נמצא באיזור התעשיה של ראשל"צ. ושלא יעבדו עליכם....

רחלילי

New member
גם לי אין רשת במקום העבודה

אז אני יכולה להזדהות איתך מצד שני כשאני בעבודה אין לי זמן לנשום והדבר האחרון שיש לי בראש זה האינטרנט. בכל מקרה שמופית טוב לראות אותך. ושיהיה רק טוב רחלילי.

אופה3

New member
אני עובדת במוסך, ולכן אשמח עם תגידי

לי מה היה ומה שילמת ואני אגיד לך אם זה הגיוני או לא, וחוץ מזה מי שבאיזור השרון, כולל פתח תקווה, יכולה לבוא אליי למוסך, תקבל הנחה משמעותית, ובהחלט לא תרגיש שדפקו אותה. כל טוב האופה

שמופית

New member
אני אשמח לקבל את הפרטים של

המוסך שלך
זה מוסך כללי ? מתעסקים עם כל סוגי הרכבים ? אפשר מספר טלפון ? (אפילו במסרים). ושאלה - כמה אמור לעלות אלטרנטור לדייהו סופר רייסר ? תודה

fila

New member
שלום לך../images/Emo140.gifאני מכירה את תחושת

חוסר האונים מול המוסך.... הטיפולים והאחזקה לרכב שלי כ"כ יקרים אני ממש פוחדת לשים אצת האוטו אצל מישהו שאנחנו לא מכירים....אז אני שמה במוסך קבוע שאבא שלי ואחי גם מטפלים אצלו ברכבים שלהם.. שמעון אומר שהוא ממש גנב אבל לי אין אומץ לעבור.... הכי מצחיק זה שברכב שלי יש מערכת ממוחשבת כנראה מתוחכמת מידי בשבילי ובכל פעם שאיזה נורה דולקת לה אני ישר רצה למוסך אז לפני כמה חודשים דלקה נורה הלכתי למוסך והוא אומר לי: "יש לך בעיה במערכת סינון משהו ..." שאלתי מה עושים הוא אמר לי תשאירי את האוטו אמרתי שאחזור מאוחר יותר ונסעתי משם חרדה לגורלי עם הנורה דולקת בסוף היא כבתה איכשהו אז התקשרתי להגיד לו ש"זה עבר"

שמופית

New member
אני לא מסוגלת להישאר במקום שבו

אני יודעת שגונבים אותי !!! אני מאלה שעושים סקר שווקים עד שמגיעים אל המנוחה והנחלה (והמחיר הנוח
)

למעלה