תגידו, זה טרנד חדש?

magenta73

New member
תגידו, זה טרנד חדש?

עלילות מג'נטה והמחזרים. אחד - נפלס עקב היותו טיפש/שקרן + חרמן קטן ומעצבן. עדיין המשיך להתקשר, סיננתי עד שכבר לא יכולתי יותר ובפעם החמישית(!) שהוא התקשר עניתי וביקשתי ממנו לא להתקשר יותר. השני - מעבר לזה שהוא קצת מוזר לי, יש לו קטע שנראה לו הגיוני להתקשר אלי ב11, 11 וחצי בלילה וכו'. לראות איפה אני ולרצות לבוא... כאילו? סליחה? אתה רוצה דייט? תתקשר כמה שעות קודם או יום לפני ותקבע איתי כמו בת אדם! מה זה זה? חוצפה קצת, לא? גם אותו התחלתי לסנן אחרי כמה טלפונים כאלה בשעות לא סבירות בעליל. (שונאת לסנן, אבל...) השלישי - המחזר הישן ששב אלי מהכפור, (זה זה שבאזבאז לא אוהב, כן, כן באזי... ההוא) נפתחנו והתחלנו בשרשרת אסמסים זימתיים במיוחד... רק מה... הוא רוצה לישון איתי כפיות! מה נסגר איתך בנדם? מה אני? כפית??? טוב, אבל הוא סיפור לזמן אחר נראה לי. קיצר, מה אתם חושבים, מה הייתם עושים לגבי הטרנד הבא - שיחות טלפון בדקה ה90.

Old Girl

New member
לא נראה לי שזה חדש.

לדעתי, ב - 11 ומעלה מותר לא לענות גם בלי שזה ייחשב סינון. אפשר להתייחס לזה כשעות המנוחה שלך, אני אחרי 11 עונה רק למשפחה אם בכלל. לגבי טלפון של רגע אחרון - אני לא משנה תוכניות בילוי במהירות בזק, כלמור פגישה/ יציאה שלא תכננתי מהבוקר היא לא אופציה. כשגרתי לבד, 11 בערב זה או לסיים משהו דחוף למחר, או פגישה עם אנשים אחרים, או מנוחה עם טלוויזיה או ספר שגם כך חסר לי... בחיים אני לא קובעת מעכשיו לעכשיו, אין לי מוטיבציה וגם אוהבת שמכבדים את הזמן שלי.

magenta73

New member
שאת לא זורמת!!! :)

זה ממש מעצבן, האמת. למה אתה חושב שאין לי חיים? שאני כול היום מחכה לטלפון ממך. שאין לי תוכניות אחרות חוץ מלראות אותך. מקובל עלי כשזה בקשר מבוסס. כלומר - אם יש לי חבר והוא מתקשר בשעות כאלה. וגם אז זה לא אומר שאני אראה אותך אם אני עייפה וכו', יותר לדבר על היום וכו', אם לא הצלחנו לדבר כל היום... אבל על ההתחלה? מוגזם.

באז באז

New member
אז בעצם

את מתבאסת שאין לך חיים ואשכרה חכית לטלפון ממנו (אבל מוקדם יותר)? חוץ מזה, מי זה זה שאני לא אוהב? הילד?

magenta73

New member
דווקא יש לי חיים

רק שהם שוב נטולי אלכוהול. אנטיביוטיקה. שוב. זה מה שמבאס אותי. בתקווה שזה הסיבוב האחרון וגמרנו עם זה כבר! ומי זה הילד?

באז באז

New member
יכול להיות שילד הפלא

יותר מתאים לתיאור. זה שהזכרת לי (וקראת לי צבוע
) בהקשר של הסופיסטיכוסית של החתול.

Old Girl

New member
תראי אני מאמינה

שאם המפגש באמת חשוב - האדם יתכנן אותו מראש ויוודא שאפשר להוציא אותו לפועל. כלומר, יקבע מראש (אצלי יום מראש זה נורמה לכל פגישה כי יש לי ים עבודה). אחרי שהוא רואה שאת לא זמינה סביב השעון, הוא כבר יתאמץ לתכנן את הפגישה ולא להפיל אותה.

magenta73

New member
בכל מקרה לא ממש בא לי עליו

אז זה לא כזה משנה.... המאמץ, כלומר.

כן, יש כאלה...

שמתקשרים פתאום ומצפים שתהיה מוכן תוך חצי שעה לצאת או לארח רק כי ככה נוח להם... משו מוזר, לא מבין את זה...

bioc1

New member
האמת?

אני מדי פעם שולחת לחברות שלי (לא החברות הקבועות והקרובות שאיתן אני יוצאת) SMS איפה אני ואם בא להן להצטרף...הן בד"כ לא חוזרות אלי...

אכן סיפור עלילתי מצמרר../images/Emo5.gif

בפרק רביעי מישהו יזמין פיצה ויבוא עם השליח תוך 20 דקות ויאמר שהוא כבר הזמין פיצה לארג' וחבל שיתקרר.

eרליל

New member
הספונטניות הזו מתאימה כשמכירים

לא בהתחלה של קשר. לי יש לו"ז די הפכפך, ולפעמים מתאים לי מאוד לקבוע בדקה ה-99, כי גם אם לא תיאמנו מראש, ממש מתחשק לי להפגש. מקסימום תמיד אפשר לסרב כשלא מתאים, ואף אחד לא נעלב. אבל זה לא מתאים כשרק מתחילים להכיר מישהו, זה באמת נתפס קצת כמזלזל. ההוא עם הכפיות נשמע לי משבית שמחות.

למעלה