תגידו זה יפה

בולי27

New member
תגידו זה יפה ../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

לפני כשלושה חודשים גיסתי ובעלה קנו בית. התקשרתי לאחל לה מזל טוב ובשעה טובה וכו´... לחנוכת הבית שלה לא הגעתי (הם גרים רחוק, זה היה באמצע השבוע ואני לא הרגשתי כ"כ טוב! בדיעבד טוב שלא הלכתי לא מגיע לנבלה הזו כלום) אבל בעלי התעקש שניקנה לה מתנה, והבאנו לה סט של צלחות וכוסות שקניתי בביתילי. והנה אנחנו קנינו דירה! עבר כבר שבוע וחצי מאז שבישרנו את הבשורה ו....נדה כלום גורנישט לא טלפון ולא נעליים (על מתנה אני בכלל לא חושבת, אבל לפחות שיחת טלפון) אני בטוחה שלאח שלה היא אמרה מזל טוב אבל זה לא אותו דבר, כמו שחמותי טרחה להתקשר ולדבר איתי אישית! כמו שאני טרחתי והתקשרתי אליה אישית!! אני חושבת שגם היא היתה צריכה להתקשר! ואם אני אגיד לבעלי אז הוא רק יסנגר עליה....היא מסכנה, בעלה לא מדבר איתה כבר חודש.....(לפחות מישהו מעניש אותה על זה שהיא הטיפוס הכי כפוי טובה, אגואיסט, אגוצנטר שאני מכירה) יש לי עוד כמה "מחמאות" לחלק לה, אבל המחשב שלי עלול לקבל התקפת לב אם אני אכתוב כאלו מילים.....

בולי../images/Emo24.gif

הנה ממני המון המון מזל טוב עזבי אותך, תלמדי קצת ממני, אל תתיחסי למי שלא צריך להתייחס, חבל על האנרגיות השליליות לא התקשרה? לא צריך, ההפסד כולה שלה,,, מחר מחרתיים היא תצטרך אותך ותדע להתקשר ואת תדעי איך לנפות אותה עוד פעם המון המון מזל טוב
והנה ה
וה
ממני

smagi

New member
בולי קודם כל ../images/Emo49.gif

ויכול להיות שבגלל שהיא בכאסח עם בעלה היא לא חושבת על זה כרגע. אבל בכל מקרה גם אם היא לא תתקשר ולא תגיע אל תתייחסי. וקבלי ממני סט כוסות במקום
מגי

arem12

New member
המון מזל טוב../images/Emo39.gif../images/Emo141.gif../images/Emo65.gif

ותאמיני לי רחוק זה מתוק. וקבלי ממני
ענת

אורא

New member
בולי לא נורא אני שוב אומרת

לך מזל טוב... ומבטיחה להביא מתנה אחרי סיום השיפוצים בתנאי שתזמיני אותי

בולי27

New member
נשמות שלי ../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

קודם כל, אם הייתי יכולה לנפות אותה אז היא כבר עשתה דברים הרבה הרבה יותר גרועים, ובעלי לא מניח לי לנפות אותה לגמריי וכשהיא צריכה משהו, בעלי "מתחנן" שאני יעשה משהו (לא משנה שאני לא עושה, אבל אני לא מצליחה לנפות אותה!) רחוק מתוק
הלוואי הלוואי הלוואי הלוואי הלוואי הלוואי לא מספיק רחוק ובטוח שמאוד לא מתוק
וזה לא העיניין של המתנה כמו שאני מרגישה ששוב יצאתי פראיירית, קונה לה וקונה לה וקונה לה כאילו היא איזה אפנדי יושבת לה במגדל השן שלה ולא צריכה לתת שום דבר "לעם" (ולא הייתי קונה לה כלום אם בעלי לא היה מתעקש
) לבן שלה היה יומהולדת והוא הכריח אותי לקנות מתנה (אם אני אתן לו לקנות זה יעלה לי פי 3) הם קנו בית ושוב בעלי מחליט שחייבים לקנות לה מתנה! אני מתנחמת בעובדה שליום הולדת שלה הוא כבר לא מבקש שניקנה לה מתנה (כי הוא יודע שאני לא מקבלת ממנה כלום וגם הוא לא) אבל משום מה כל הזמן צצות הזדמנויות שאני צריכה להביא לה דברים, ולהיפך זה לא קורה אף פעם.... עזבו את המתנה, שיחת טלפון! לא שאני רוצה שהיא תיתקשר (מעדיפה לא להיתקל איתה לשיחת טלפון כפויה) פשוט מרגישה שבעצם זה שהיא לא מתקשרת היא מזלזלת בי (היא האפס המאופס הזה שאין לה אף חברה על פני כדור הארץ, מרשה לעצמה לזלזל באדם היחיד שאי פעם נתן לה כתף!) אולי אני נשמעת קנטרנית ....
אני פשוט מרגישה פראיירית....

בולי../images/Emo70.gif

אולי את מרגישה "פראיירית" אבל את חייבת להבין שאיך שלא מסתכלים על זה את יוצאת בסדר מכל הבחינות והיא לא ואת גם כותבת שאין לה אף חברה על פני כדור הארץ ואפשר להבין למה,,,, אז עזבי אותך, גם לא ממש בא לך לדבר איתה בטלפון, אז מה בעצם את רוצה? תביאי
אני אתקשר במקומה

בולי קבלי ../images/Emo24.gif

קודם כל מזל טוב לבית החדש שלכם. קשה לי ליעץ לגבי גיסתך כי אין לי גיסות עדיין, אבל כמו שאומרים היא לא שווה שתתייחסי אליה בכלל. הרי היא לא תשתנה ואין לה חברות, זה אומר דרשיני. אני מוכנה להיות כאן במקומה.

jif

New member
כפי שאת בעצמך

אמרת. היא נבלה, כפוי טובה ועוד. אז למה את מצפה? בשביל זה יש לך אותנו, כדי שאנו נאחל לך מזל טוב על
החדש.

בו../images/Emo24.gifלינק´ה

אומנם באיחור אך חייבת לומר את דעתי
: קודם, המחשב הוא זה שאמור לשמש אותך בכדי שתוציאי את כל הרעלים שיושבים לך על הנשמה. ועכשיו לעצם העניין: כשאנו רואים אדם ברחוב אנו יודעים לקטרג עליו לפי מראהו החיצוני. פוזל, מכוער, יפה, חתיך וכו´. לפעמים (לא עלינו) אנו רואים גם אנשים נכים ובעלי מום (טפו, טפו) אבל, אנחנו לפחות רואים ויזואלית ויודעים את הפגמים. מה שיש אצל משפחת בעלך כדאי גם כן לסווג לפי נכות ! אומנם נכות ריגשית אבל גם נכות. לפעמים זה מתוך רוע (ודעי שרוע נחשב גם לנכות) ולפעמים סתם מחוסר ידע לפרגן. גם העניין עם הבעל לדעתי הופך להיות לעוס מידי ומיותר את הרי רואה שהוא אינו רואה מזוית ראייתך. הניחי בצד את הרגשות הקשים שיש בליבך על משפחתו ותחפשי באר אחרת לשתות מימנה, באר עם מים צלולים, קרים וטעימים. הניחי לבאר הישנה, העלובה ומלאה במים עכורים, תתמקדי בחייך ובאהבותייך, עלי מדרגה אחת מעליהם ותחליטי שאת המשקיף בלבד !, הקהל לצחוק על חייהם העלובים והנלוזים...(את יכולה בהחלט גם לבוז להם) את רוצה לקבל מזל טוב מאישה שבליבה רעל? תוותרי על זה ! את כל האהבה והמזל טוב קבלת כאן אצלנו בפורום ולדעתי זה הכי חשוב שאנשים שאינם מכירים ויזואלית כך אוהבים ומחבקים אותך עד בלי סוף.

בולי27

New member
יו כמעט כמעט כמו אמא שלי../images/Emo24.gif

דיברת איתה לפני שכתבת את זה?
גם אמא שלי אומרת טיפשות=נכות/מחלה היא אומרת שכמו שלא כועסים על אדם מוגבל/נכה/חולה אני לא צריכה לכעוס עליהם. אני יודעת שאתן צודקות, הלוואי שהייתי מצליחה. בינתיים לא הצלחתי
אבל בכללי אני לא נותנת לזה להטריד אותי רב הזמן, בד"כ אני מאושרת ומוקפת בהמון חברים ומשפחה שלי שמפרגנת ועוזרת תמיד! את האיכסה שיש לי אני מפרקת פה עליכם! ומזל שיש לי אותכם! אני מוציאה פה הכל וליבי הרבה יותר קל עלי! במיוחד בגלל שכולכם כ"כ מבינים אותי! אני אוהבת את כולכן/ם באמת

נשמה, אני סמוכה ובטוחה

שלבסוף תמצאי את הנוסחה "להעביר הכל מעלייך ולא דרכך" החשוב מכל היא לנתב את דרכך חזרה אל לב בעלך (ולא חלילה שקרה משהו ורק בגלל ה"עננה" המעיבה שנקראת "משפחתו העלובה") כי הרי אמרת שכל זה מעיב קשות עליו, לטפי ותפרגני לו (בנינו? הם הרי "יאכלו" כל מה ש"נבשל" להם ,בתנאי שיש שם הרבה ליטופים וחום) ושני לו את הפאזה לגמרי. (אל תתני לו תחושה שאת ה"קיר" החוסם בין יחסיו למשפחתו- זה ילך ויחמיר!)

למעלה