תגידו - זה לא מוגזם?

תגידו - זה לא מוגזם? ../images/Emo5.gif

אני כמעט 4 חודשים אחרי לידה, לא מניקה ורוצה להוריד "רק" 6 עד 8 קילו. הלכתי לדיאטנית, והיא נתנה לי את התפריט הבא: בוקר: שתיה חמה ללא סוכר או עם סוכרזית, 2 פרוסות לחם קל, 100 גר' גבינה עד 5% + כפית דבש (התעקשתי על משהו מתוק) א. עשר: יוגורט לא מתוק וירקות חתוכים א. צהרים: סלט עם ביצה/ טונה/ גבינה א. ארבע: פרי או יוגורט דיאט א. ערב: 200 גר' חזה עוף או דג ללא שומן וירקות מבושלים א. לילה: יוגורט דיאט או גלידיאט עכשיו תגידו, זה לא ממש ממש מעט אוכל?!?!?!!? כשהיא בנתה לי את התפריט ניסיתי למחות, שאלתי - מה, אין בכלל פחמימות? והיא ענתה לי שיש בפרוסת לחם. כששאלתי אותה לגבי כל מיני דברים שאני רגילה או אוהבת לאכול היא אמרה לי - מה, את לא יכולה להסתדר בלי? מי צודק? כדאי להמשיך עם הדיאטה הזו? זה נראה לכן תקין?

עירית32

New member
נכנסתי לשאול שאלה אבל..

לא זה לא נראה לי תקין לבנות דיאטה על דברים שלא אוהבים ולא נראית לי תקינה התשובה שלה. בשביל להתמיד בדיאטה היא צריכהה להתאים לנו מבחינת הרגלים וטעמים. מבחינת כמויות - אני לא יודעת - אבל באמת יש מעט מאוד פחמימות.

בובי

New member
תפריט מעולה. משמינים מפחמימות

ובעיקר הפשוטות שיש בהם הרבה קמח לבן את צריכה להתרגל ולשנות את הרגלי האכילה שלך ולאכול כמה שפחות לחם חוץ מזה שפירות וסלט זה פחמימות אבל מורכבות שהם בריאות יותר

מוגזם בהחלט!!

לדעתי, עם נסיון של הרבה דיאטות מבוקרות, זה ממש מעט. א. אין פירות כלל!! ב. אין שומנים! ג. כמות הקלוריות היא ממש מעטה - כ-700 קלוריות בחישוב גס וזה ממש קיצוני. לדעתי, הגוף בכמות אוכל כל כך קטנה ייכנס לסטרס ולא יפרק כלל שומנים. מכיוון שיש לך "רק" 6-8 קילו לרדת להערכתי את יכולה להוסיף עוד 2 מנות פחמימה ביום, אולי להוריד גבינה/מעדן, להוסיף פירות וגם חובה להוסיף מנות שומן. כדאי גם לעשות פעילות גופנית - הליכה עם העגלה הכי טוב. ממליצה לקבל חוות דעת מקצועית נוספת.

אתי אתי

New member
בתור דיאטנית...

מקובל לשאול מה את אוכלת, ובהתאם לכך להתאים את התפריט. לעשות שינויים קלים כדי שהתוכנית תהיה גם מאוזנת וגם קלה לביצוע. השאלה היא מה את אוכלת בד"כ...

למעלה