תגידו, זה נורא

lital_helmer

New member
תגידו, זה נורא

אם אני אלך לCT בלי צילומים קודמים? עד היום הבאתי, עשיתי פעם אחת CT למעקב עד היום..והבאתי את הצילומים..הצרה היא שאיבדתי אותם, אני לא יודעת איך אבל הם לא נמצאים בבית במקומם הקבוע והרופאה שלי אומרת שהם לא אצלה..למרות שזה המקום היחיד שהם יכולים להיות בו.. מה לעשות?? (יש לי את הפיענוח של הCT האחרון שהוא גם הראשון לאחר סיום הטיפולים)

מלמלה

New member
תתקשרי לשאול אותם וגם

נורא זה בטוח לא כי דברי נורא הוא..... לא יודעת משהו מאוד מאוד רע

flying zebra

New member
יכול להיות שיש אצלם העתק

כדאי לשאול, כי במקרה שלי דוקא הבאתי את הצילומים הקודמים והם בדקו לפי תאריך הבדיקה ואמרו שלא היה צורך שאביא כי יש אצלם העתק אז אולי פתרתי לך את הבעייה. בכל מקרה שיהיה בהצלחה ו... חייכי יפה בצילום

lital_helmer

New member
היכן הצטלמת?

עכשיו כשאני חושבת על זה כשקבעתי את התור הם לא אמרו להביא צילומים קודמים אבל כשהייתי שם בפעם האחרונה הם שאלו אם יש לי ונתתי להם.. אוף ממש מטריד אותי העניין הלא חשוב הזה.

lital_helmer

New member
לא לא...

כי אני זוכרת שהבאתי לרופאה שלי לראות אותם והיא גם לקחה אותם להתייעצות. זה מה שקורה שדבר כזה עובר הרבה תחנות..אולי בכלל הוא נשאר בייעוץ בבית החולים אבל שם זה סיוט לחפש.

flying zebra

New member
במכון של מכבי בת"א ברחוב ברנר

אני מניחה שהם לא המכון היחיד ששומר העתקים, שווה לפחות לשאול. זה באמת לא העיקר. העיקר שהתוצאות יהיו בדיוק כמו שאנחנו רוצים אותן. בהצלחה.

קודם כל זה לא נורא

הם יסתדרו, הם רופאים ואמורים לדעת את החומר (הם עברו את הבחינות, לא?) גם לי זה קרה, ואצלי באמת בית החולים איבד ערמה רצינית של צילומי סי.טי באחת ההתייעצויות שלהם. תלחצי עליהם שיבדקו פעם שלישית ורביעית, כי אצלי יש להם נטיה לנכס לעצמם צילומים לא שלהם ולדחוף אותם במעמקי הארכיון. בקיצור, לכי לבדיקה, יהיה בסדר!

ליטל

גם אני עשיתי את התרגיל הזה פעם, וזה גרם לרופאה לא לדעת האם יש השנות של הגידול או שזו צלקת ישנה מהניתוח... אבל... גם גיליתי שבכל מכון בו עשית את הבדיקות יש להם עותק של הבדיקה, כך שאם יש לך זמן, נסי לבקש שחזור של הבדיקה. בבי"ח הדסה זה עולה כסף, אבל לא סכום שמאוד מכביד. מאחלת לך שהבדיקות יהיו הכי תקינות בעולם!!!
אור ואהבה. אילת.

rubber duck

New member
שום בעיה

פשוט תלכי כמו שאת וכשיבקשו תגידי שאבדו ממילא הרופאים לא ממש מתיחסים לתשובות הרשמות אלא מפענחים בעצמם בעבר היה לי מקרה שבו הרנגנולוג רשם רקמה שומנית , ההמטולוגית שלי אמרה רקמה שומנית ומנהל המחלקה ה....... אמר שזה נראה לו כמו התחדשות הגידול ..... במיפוי גליום בהוטל שעשיתי הוכח מעל לכל ספק שאין גידול ואין נעליים שרון
שמאוהב

למעלה