תגידו, זה נורמלי שאני באפטיה קלה,

תגידו, זה נורמלי שאני באפטיה קלה,

לא מתרגשת כל כך, וכששואלים אותי מה קורה אני עונה שהכל כרגיל? דרך אגב, אתמול ספרנו את מספר האנשים שהזמנו שאנחנו יודעים ש - 99% הם יגיעו (אנשים מהעבודה, חברים קרובים, אנשים שכבר אישרו וכו´) ויש לנו 260 איש, אחרי שחשבנו על 200 עד 220..... זה סביר?

אתי@

New member
אולי את באפטיה משום שתכננתם את

החתונה כ"כ הרבה זמן מראש
לא חיכיתם לרגע האחרון עם כלום (אפילו טבעות יש לכם כבר כמה חודשים), ככה שכשהכל מסודר ומאורגן, ואין ממה להילחץ... לגבי מספר המוזמנים - החתונה שלכם עוד שלושה שבועות והמספר הזה בטח עוד ישתנה. כשתצטרכו להודיע כמה אנשים יגיעו - תורידו איזה 15-20 % מהמספר, כי תמיד יש כאלה שאומרים שיבואו ובסוף מבריזים...

יכול להיות שזה בגלל שהחתונה כבר

מוכנה. אבל בכל זאת, נראה לי כאילו אני אמורה להיות בשיא ההתלהבות, כי אני מתחתנת בעוד 24 יום. סתם, כאילו הכל כרגיל.... חוץ מזה שהעבודה שלי נותנת לי 3 ימי חופש, וזה יוצא על ערבי חג וחול המועד, אז אני בחופש שבוע וחצי, וזה בסה"כ 3 ימים - על חשבון החברה...

הילית*

New member
אני רוצה להגיד לך שתמיד מהמאשרים

חלק לא מגיעים. אצלנו היתה משפחה שבשבע בערב אחד הילדים קיבל חום והוא והאמא לא באו ומישהו שהיה חולה וכו´ וכו´. 3 שבועות לפני זה ממש לא אומר כלום. כדי לכם לעשות טלפונים כמה ימים לפני כדי לודא ולא מיד להגדיל את מס´ המוזמנים ובכל מקרה תתני ללימור 10% פחות מאלו שאישרו לך כי בכל מקרה יש שולחנות רזרביים

*שיר

New member
הילית, שאלה:

כזכור, אנחנו עכשיו שבוע לפני החתונה, ועכשיו אנחנו בודקים את האישורים ואת מס´ האורחים המדוייק. כמה מדוייק זה נראה לך - האישורים של שבוע קודם? (ברור לי שיש דברים בלתי צפויים, אבל באופן כללי?)

הילית*

New member
לא מדוייק. גם אנחנו עשינו אישורים

בשבוע האחרון. אני אומרת לך- בערך 10% פחות מגיעים... -אצלנו היו 7% פחות. אצלנו היו גם הפתעות לטובה ...

ברור, אנחנו לא הולכים להגדיל

את מספר המנות המוזמנות ממש עד לרגע האחרון. ברור לנו שתמיד יהיו כאלה שלא יגיעו, אבל עדיין 60 איש מעל מה שציפינו שיהיו נירטה לי הרבה מידי, אפילו לשלב זה. בכל מיקרה אנחנו נזמין כ - 10% פחות מנות גם, עם האישור של כולם. השאלה שלי זה איך מסדרים שלוחנות ל - 230 איש (נניח) ומבקשים מהמקום רק 200 מנות? איך זה עובד?

הילית*

New member
לימור תיתן לך סקיצה ל- 230

כלומר, כולל הרזרבה. היא תגיד לכם בדיוק איזה שולחנות הם רזרבה ושם גם תסדרי מוזמנים- את יכולה לשים שם כאלו שהסבירות שלהם יותר נמוכה שיגיעו או לא לשים בשולחנות אלו אנשים שיש סבירות גבוהה שיגיעו ! אפשר לבקש ממישהו מהמשפחה שלכם שהוא אחראי על הארוע לשים לב כשמגיעים אנשי הרזרבה ולנסות לשבץ בשולחנות אחרים שבם בודאות אנשים מסוימים לא יגיעו. אני יכולה להגיד לך שלא תמיד זה מסתדר ולכן יש הפסד מנות אבל עדיין זה הרבה יותר נעים שאנשים יושבים עם אנשים שכייף להם איתם.

עכשיו סוף סוף הבנתי.

כי חשבתי שזה כאילו "סוד" כזה, שאנחנו לא אמורים להגיד ללימור שיש לנו יותר מוזמנים ממספר המנות שאנחנו מזמינים.... דרך אגב: אתמול ניסינו לסדר שני שולחנות של אנשים מהעבודה של צביקה שהם גם חברים שלו, וגם לא ממש באותם חבר´ה וזה ניראה לי סיפור מהטוסיק הקטע הזה...

*שיר

New member
אוף, נראה לי נורא מסובך הקטע הזה

אף פעם לא הצלחתי להבין איך במהלך האירוע אפשר גם לחשוב ולסדר את הדברים. כבר מינינו חבר טוב שלנו שמעולה בארגונים ומת על זה לתפקיד. אבל אני מקווה שהוא גם יצליח להנות חוץ מזה...

הילית*

New member
אפשר. אבל צריך לקחת בחשבון שאי

אפשר לא להפסיד מנות .... אני מאמינה שהוא גם יהנה כי סה"כ הסידור הזה הוא בשעה וחצי הראשונים ואח"כ הוא די פנוי. אני רוצה להגיד לך שאצלנו הערכתי שאיזה חברה שלי ובעלה לא יגיעו ושמתי אותם ברזרבה ופתאום ראיתי אותה אז ישר בדקתי לאן אפשר להעביר ושיהיה לה נחמד והצלחתי (ותחשבי שאני עוד הייתי הכלה... הייתי פשוט עם רגלים על הקרקע !)

*שיר

New member
הילית, אני מורידה לך את הכובע ../images/Emo28.gif

נראה לי שאני אהיה בכזה הלם שאני לא אצליח לחשוב על שום דבר!

הילית*

New member
שום הלם. אם עד עכשיו את קולית ../images/Emo66.gif

אז לא נראה לי שמשהו ישתנה. אני בד"כ בחורה רגשנית ולא האמנתי על עצמי כמה הייתי על הקרקע והרגשתי כל דבר שקורה... ונראה לי שגם אצלך זה יהיה ככה

יפעת22

New member
עדיף אפטי מאשר לחץ, כי הרי ביום

החתונה בכל מקרה יש התרגשות גדולה, אז למה לא לקחת הכל בקלות עד אותו יום? אנחנו התחלנו להתארגן חודשיים וחצי לפני ובדיעבד הייתי מתחילה יותר מוקדם כי עכשיו כל יום עמוס במשימות.יש לי עוד 5 שבועות...

*שיר

New member
גם אנחנו היינו בלחץ נוראי עד לפני

שבוע. ופתאום בשבת ,אחרי שקנינו את הטבעות , זהו, נעלם כל הלחץ. לא נשאר לנו מה לעשות (טוב, כמעט).

ababab

New member
אני לא יודעת מתי את מתחתנת

אבל אני עוד פחות משלושה שבועות וגם די רגועה ולא מתרגשת. (ואני לעומתך מתכננת את החתונה רק כחודש וחצי-חודשיים והכל חדש לי). אין לי בעיה שאני עדיין לא מתרגשת כי ברור לי שבימים האחרונים ממש אחרונים לפני החתונה אני כ"כ אתרגש, אלחף ועוד שאני שמחה שזה לא כל הזמן ככה. אפילו מדדתי את השמלה כמעט מוכנה השבוע היה נחמד ואולי טיפה מרגש כי סבא שלי היה איתי אבל לא עד כדי כך מרגש כמו שאני שומעת מהרבה בנות. למרות שהחתונה כ"כ קרובה נראה לי כאילו יש לי עוד המון זמן...אז תרגישי מה שבא לך ואני בטוחה שתהני מאוד מהחתונה ותתרגשי שם. דרך אגב גם אצלנו מספר המוזמנים עלה כי היו כמה שהיו אמורים להיות בחו"ל ופצאום ביטלו את הנסיעה, גם בערך עוד 50 שבאים, אבל אני בטוחה שעוד כמה ירדו עד החתונה ויבריזו. ובמלא כמה שיותר יותר שמח...ו"קצת יותר כסף"....

*שיר

New member
להזכירכן אנחנו מתחתנים עוד שבוע (!)

ודווקא עכשיו אחרי שהכל מסודר והשמלה בארון אני ממש לא מתרגשת.
בתקופה שבה כל הזמן הייו עזוקים בארגונים וסידורים אז כל הזמן חשבתי על זה, ועכשיו, יעל, אני כמוך, די אדישה לכל העניין...

אבל נראה לי מוזר שאנחנו לא מתרגשות

את אפילו אמורה להתרגש יותר ממני, הרי זה בשבוע הבא!! אולי נמאס לנו מכל הנושא?? האם יכול להיות כזה דבר?

petel

New member
גם אני לא מתרגשת

כלומר לפחות לא כמו שחשבתי שאני אהיה שבוע לפני החתונה, אולי זה בגלל כל הלחצים והבעיות שהיו לנו השבוע, אבל בנתיים הדברים מסתדרים לאט לאט. נראה לי שמרוב לחץ וסידורים ורצון שהכל יסתדר כמו שצריך לא נשאר לי זמן להתרגש... אני חושבת גם שאני לא ממש קולטת / מעכלת שזה בעוד שבוע

למעלה