תגידו זה נכון על מה ששמעתי על שמולי

VIP4

New member
תגידו זה נכון על מה ששמעתי על שמולי

זה נכון מה ששמעתי על שמוליק טייאר? הוא שכב עם כמה בנים...הוא הומו....? יש שמועות זדוניות האם הם נכונות???????

maayan69

New member
אני לא חושבת...

אני לא חושבת שזה מעניינך עם מי שמוליק נכנס למיטה... הוא לא נכנס לחדר שינה שלך ובודק ובכל זאת הוא זכאי לחיים פרטיים ונטיותיו המיניות הן לא מעניינו של אף אחד וגם אם הוא הומו ...אז...? הומו או לא הומו הוא אחד האנשים הכי מדהימים שפגשתי ואני אוהבת אותו כי הוא שינה לי את החיים מעיינוש 103

saaron

New member
שיהיה מה שהוא רוצה.

אבל כשזה בכפייה (שלא נגיד אונס), זה כבר עובר כל גבול.

שמוליק הוא.. ..

שמוליק הוא דו והוא כבר אמר את זה בשידור וזה זכותו להיות עם בנים כל עוד שזה בהסכמה . . . ואם אינך מוכן לקבל דו או הומואים יש לך בעיה

VIP4

New member
תגידו מה אתם דפוקים??

תראו איך אתם מתנפלים עליי? מי אמר שיש לי בעיה או שאני לא מוכן לקבל הומואים? רק שאלתי...לא צריך לחפש מריבות...וזה מה שנראה לי שאתם מחפשים. והראשונה שהגיבה...זה ששמוליק שינה לך את החיים...וכל הזיוני שכל האחרים שאמרת על זה שאין לי זכות להיכנס לו לחיים...מאיפה את יודעת אינפורמציה עליו???-זה כי נכנסת לו לחיים! אז תסתכלי על עצמך לפני שאת שופכת ביקורת על אנשים!!

maayan69

New member
אפילו שאתה לא שווה את זה אני אגיב..

קודם כל אולי אני נכנסתי לו לחיים אבל אני מאזינה קבועה שלו אני מקשיבה לו כל יום ומן הסתם אתה יודע שדרן...הוא יספר על עצמו... אני בחיים שלי לא אפריע לו בחיים הפרטיים שלו מעיין103

VIP4

New member
אנ טוב...בגלל שאת מעריצה

זה נותן לך את הלגיטימציה לפתוח את הפה המסריח שלך והתרבות הנמוכה.. את יצאת לגמרה מההקשר אני שאלתי שאלה פשוטה בלי שום ציפייה לרמה כזאת של דיון בתת רמה של ילדה בת 12.

VIP4

New member
ואני יודע שאני "לא שווה את זה"

אז תשמרי את הדעות שלך לעצמך כי זה ממש לא מעניין אותי.תתבגרי.

maayan69

New member
תגובה

אולי אני רדודה אז מה?אני מעיין103 המעריצה הכי גדולה שיש לשמוליק ואני חותמת לך על זה עם אחריות שאין מישהי שאוהבת אותו יותר ממני נכון ובאמת העובדה שאני מעריצה אותו נותנת לי לגיטימציה לפתוח תפה המסריח שלי והתרבות הנמוכה שלי ...מה לעשות יש גם אנשים כמוני רואה לאיזה מצב הגענו במדינה הנוער נהיה רדוד משנה לשנה לפני שתשים לב כולם יתנהגו כמוני...ואני זו רק ההתחלה יש מיליון שמתנהגים יותר גרוע ומעיזים להגן על הפרטיות של האדם שהם הכי אוהבים איזה פושעים תאמין לי צריך לעצור את כולנו לאיזה מצב הגיע הנוער רואה מה זה כולם מתנהגים כמו בני 12 זה לא הנוער של לפני 30 שנה ואני במיוחד אני מתנהגת כמו ילדה בת 10 לא 12 אבל אל תדאג כשאני אהיה שרת החינוך אני אשפר את המצב...חחחח נ.ב למי שלא קלט זה היה בציניות ואני לא שמה על הבחור שכתב לי את זה מעיינוש 103

VIP4

New member
על מה את מדברת בכלל?

על מה את מגינה בכלל? את מצנזרת! אני שאלתי שאלה אני לא תקפתי,פשוט את ניסחת את זה לא נכון,או שאת עסוקה בעצמך יותר מידי. וגם אני לא בדיוק שם עלייך זה הדדי. נ.ב כבר מהדיבור שלך אני רואה שאת חיה בחלום ורוד..אולי ורוד מידי-שרת החינוך,לא נראה לי. תנסי פעם הבאה לרשום את המסר שלך עם ניקוד,זה לא מתאים לחברת כנסת.

boris5

New member
גם אם כן, אז מה?

חיה ותן לחיות. כל עוד הוא לא פוגע או אונס, חס וחלילה אף אחד- זה מעניינו הפרטי. רבותיי, אתם צריכים לתת פרטיות למפורסמים בארץ, בדיוק כמו שזה בהוליווד.

למעלה