תגידו, זה נראה לכם הגיוני?

suki da yo

New member
תגידו, זה נראה לכם הגיוני?

מצאו את ההבדלים בין תמונת הלזניה שמופיע בקידום, לבין תמונת הלזניה ברשומה, וכפי שהיא כנראה אכן יוצאת. כאילו, אם הלזניה לא נראתה אטקרטיבית, לא חייבים לקדם, ואם כן- לא צריך להביא תמונה אחרת (לפחות, כך אומר ההיגיון שלי.. אולי אני טועה?)

seymore butts

New member
גם לי זה קרה

קידמו רשומה מתוך הבלוג שלי אבל לא השתמשו באף אחת מהתמונות שהופיעו בה...

siv30

New member
דמעות חונקות את גרוני

ואת גרון כל הגברברים שהפסידו LOL אוח סימור!!

seymore butts

New member
מעניין איזה חלק בגופה של טיילור היה נחנק

אילו ידעה על האופן בו קודמה רשומתה ללא תמונה ראויה.

siv30

New member
כן, טוב זה באמת נראה כמו אוכל שלי

אבל תחשבי על זה כך, זה שכישורי הצילום של הבשלנית לא מגיעים לאיכויות הבישול שלה זה אומר שלא צריכים לקדם אותה? מניסיון אני יודעת שצילום אוכל מאוד קשים לביצוע והתמונה שצירפו לקידום (למרות שהיא קטנה) נראית לי שצולמה ע"י מישהו שמבין דבר או שנים בצילום (כן, להחשיך רקע זו תוצאה של פלאש או רקע שחור וזה לא טריוויאלי)

suki da yo

New member
מצטערת סיוי

אני חושבת שרשומה היא מכלול של דברים. ואם הבלוגרית שמה תמונה- אז כן, התמונה היא חלק מהמכלול. המתכון הזה בלאו הכי בעיני לא זקוק לקידום כי מדובר במשהו טריוויאלי לחלוטין, ואני לא אוהבת שתפוז מקדמים מתכונים שאין שהם טיפת מעוף (וממילא זה לא הז'אנר שלי) אבל לקדם לזניה פושטית עם תמונה מטורפת של לזניה מעולה... כאמור, אולי רק לי זה נראה לא הגיוני.

יש דברים שלא בשליטתינו

כמו זכויות יוצרים ואולי תפוז מעדיפים לפרסם תמונה ששייכת אליהם (או שיש להם רשות להשתמש בה) מאשר תמונה אירעית מאיזה בלוג.

siv30

New member
אבל אז זה כבר דיון עקרוני יותר

מהדיון בשאלה הנקודתית שנוגעת לאותה רשומה.

ומה איתי?

בכל פעם שמקדמים מאמר שלי שמים בצד תמונה של הנגיד פישר... עוד יחשבו שהוא זה שכותב את הבלוג

פנומן 72

New member
תפסיק לכתוב בענייני כלכלה ...

זה כמו שתשאל למה כל הודעה מפורום "שמנות ויפות" שמקודם בעמוד הראשי מקבל תמונה של אישה שמנה... כאילו DUH ?

תשימו תמונה של בחורה ערומה.

אני אשיג יותר כניסות, תפוז ירוויחו יותר כסף, כולם מרוויחים ואף אחד לא מפסיד. למעשה, אתם יכולים לשים תמונות של בחורות ערומות בכל ההמלצות שלכם לבלוגים. כמו ששמים תמונות של בחורות על עיתוני תשבצים, סתם בלי קשר.

דנטל

New member
בפעם הראשונה שקודמתי

היתה תמונה של בחורה ברונטית בתספורת קארה, שכובה על הבטן ומעשנת סיגריה. מילא שחשבו שאני היא אותה בחורה, אבל במיוחד עצבן אותי שהגולשים חשבו שאני מעשנת.

shy-1

New member
מה שמזכיר את ההוא שחיפש שעון לחמתו, וכשהלך

ברחוב, ראה בחלון הראווה תמונה של שעון, נכנס לחנות וביקש מהמוכר לראות שעונים, אז אומר לו המוכר: סליחה, אבל אני בכלל לא מתעסק עם שעונים, אני מוהל. אז למה יש בחלון הראווה שלך שעון? שואל האיש. נו, ומה רצית שאני אשים שם? ענה לו המוכר.

למעלה