תגידו, זה פורום קלי מינוג פה או מה?

תגידו, זה פורום קלי מינוג פה או מה?

נמאס כבר שאתם מדברים עלייה, אני גם ככה לא סובלת אותה ואת השירים הסתומים שלה! קצת גיוון.........................
חולת נפש

עוגייה

New member
אם את לא רוצה לדבר עליה,

אולי תעלי מישהי/מישהו אחר/ת לדיון?

MARMELAD

New member
לני קרביץ... בהחלט משעמם אותי

בימי Mama Said דווקא נורא אהבתי אותו.. ומשום מה בכמה שנים האחרונות - כל קליפ חדש שהוא מוציא נראה ונשמע כמו כל שיר אחר שלו - או במילים אחרות - משעמם. ולהבדיל - גם אירוסמית´ נשמעים ונראים אותו דבר כבר כמה שנים... אבל הקליפים שלהם כל כך יפים (אם כי משעממים) שזה מפצה על עוגמת הנפש..

אכן לני איבד את מגע הקסם...

די לני תפרוש ! הוצאת אוסף סביר בהחלט עכשיו קח איזה 5-7 שנים הפסקה, אתה מוציא סינגלים כל יום הם בכלל לא נשמעים כמו סינגלים נורמלים, הקליפים נראים בדיוק אותו הדבר - אתה הולך לתומך ושר איזה שיר ממש לא קליט (אני מניח שאפשר להגדיר את זה כשיר איכותי) והצבעים - זוועת עולם : ירוק וכחול..מה חשבת לעצמך ???

אירוסמית בכלל נהפכו להיות משעממים!

כמה אהבתי את האלבום שלהם get a grip עכשיו הם נהרסו, כל כך אהבתי את הקליפ והשיר living on the edge (סטיבן טיילר ערום שם לגמרי בהתחלה והוא מחזיק ביד אחת את האהם שלו... מה שמוכיח שייש לו קטנטן)
חולת נפש

MARMELAD

New member
תעשי לי טובה מותק

תאהבי את מי שאת רוצה, רק תשתדלי קצת להעלות את רמת הדיבור שלך. והחתימה בסוף ממש מעצבנת.

אל תקראי לי מותק!

ומישהו בכלל שאל אותך מה לכתוב? איך לכתוב? ומה לחתום? לא. ושנית, רמת הכתיבה שלי הרבה יותר גבוהה משלך, זה בביטחה!
חולת נפש

MARMELAD

New member
תהיי בריאה

סימני קריאה ועצבים אף פעם לא הצליחו לעניין אותי. מה אני אגיד לך - כשתגדלי - נדבר. אני לא הולך להמשיך את הדיון הזה, ככה שכל תגובה תהיה די מיותרת. ביי.

גם שאני אגדל אני לא ארצה בך שום

עניין, או לפחות עניין בשיחה איתך. בחיי, בן 23 ומעריץ את קיילי מינוג, אולי הגיע הזמן שאתה תתבגר? שלום ולא להתראות.
חולת נפש

למעלה