תגידו.. זה רק אני או ש..

פיצושקה

New member
תגידו.. זה רק אני או ש..

השתחררתי לפני שנה בדיוק (אתמול) ולא עשיתי שו דבר משמעותי או חשוב בצבא וגם די ספרתי את החודשים , ימים ,שעות, שניות לשחרור.. אבל עכשיו אני כל כך מתגעגעת לצבא ומקנא בחברים שלי שיצאו לקצונה וחתמו קבע שהייתי מוכנה לעשות הכול (!!!) אפילו להתגייס מחדש כדי לחזור לצבא.. הגיוני משהו לא?

get well

New member
נראה לי זה רק את../images/Emo70.gif

אני אישית הדחקתי חזק את תקופת השרות... יום השיחרור היה ונשאר היום המאושר בחיי
.. לא מתגעגעת בכלל. אגב באתי לבקר וראיתי את כל האנשים ביחישה וממש ריחמתי עליהם...

shimi100

New member
אם אפשר היה לעשות DELETE

על ה-36 חודשים האחרונים הייתי עושה ברצון רב

אני דווקא מסכימה....

אני מאוד מתגעגעת אבל לא נראה לי שהייתי חוזרת....אולי מיד אחרי השחרור אבל אחרי שמתרגלים שוב לחופש... קצת קשה לחשוב על לחזור....

Jany

New member
אני גם מסכימה..

אני נורא מתגעגעת, אבל לא לקטע של העבודה מין הסתם, לחבר'ה, לשטויות שהיינו עושים, היה ממש כייף... הרוב בגללי *בשיא הצניעות*

Chocoholic

New member
אני מתגעגע לדברים הטובים

והיו לא מעט כאלה. עכשיו כשאני 10 חודשים אחרי, אני בקלות מסנן את כל הדברים הרעים ופתאום הדברים הטובים שהיו נראים לי שוליים ולא חשובים אז, גרמו לי להבין שדווקא היה נחמד מאוד. גם אני ספרתי את הימים. אני לא יודע איך היה נראה השירות שלכם אבל תנסו לעשות את ההפרדה הזו. אני בקלות מוצא יתרונות שהיו לי בצבא ואין לי אותם במקום העבודה, למשל.

זאת ממש לא רק את.. תיראי אני

בטח שלא מתגעגעת למשמעת , למדים, עבודה למפקדים על הראש... אבל אני מתגעגעת נוראאאאא לחברות וחברים המקסימים שהיו לי בבסיס. ובכיף הייתי מוכנה לחזור לעוד תקופה של מס' חודשים ( איפשר לחשוב איזה אופציות גדולות יש עכשיו באזרחות במשק)

יוֹאב

New member
אני מבין אותך

אני שירתתי 40 חודש. יום השחרור בשבילי היה אחד הימים היפים בחיים שלי. אבל האושר והשמחה נמשכו כשבוע ימים בלבד. פתאום אני קולט שאמנם הכל טוב ויפה ואני שוכב בבית כבר שבוע ומביט בתקרה, אבל מה אחרי זה? אני קולט שאין לי לאן לחזור
בכלל אני עברתי תקופה לא קלה עם כל השחרור הזה,אבל זה כבר יתאים לפורום תמיכה נפשית לחיילים

Jany

New member
ברור שלא לעשות את כול השירות מחדש

אבל התקופה הכי טובה שלי בשירות הייתה הטירונות, למרות שאת זה אני לא בטוחה שהייתי עושה מחדש כי עשיתי טירונות שירותים, היינו רק מנקות שירותים כול היום ועומדות בשמש... גידלו אותנו להיות פדלאות רציניות :) בשירות הסדיר בבסיס אני הכי מתגעגעת לתקופה שרק הגעתי לשם לדור של השנה מעליי, איתם היה הכי כייף.

get well

New member
גם אני מתגעגעת לטירונות ולקורס...

שם היה הכי כיף... גם הייתה לי טירונות מקוצרת וגם ישנו בבתים ולא באוהלים..היה ממש כיף!!

veredvered

New member
מצטרפת לדברי גט וול

מרגישה כמוך! טירונות מקוצרת וקורס ישר אח"כ, ישנו בבתים ולא באוהלים והיה ממש סבבה טירונות די שכונה והקורס עמוס בחומר אבל חבר'ה טובים
זה החלק הכי כיפי בצבא.

אני נורא מתגעגעת.

לאנשים, ובעיקר למפקד שלי; לעבודה, שהיתה מעניינת והרגשתי שהיא באמת ממצה את הכישורים שלי (לעומת עכשיו, שאני מגישה קפה ומוכרת גלידות...); ונראה לי, שבעיקר אני מתגעגעת להרגשה שאני שייכת לאנשהו, שאני חלק ממשהו ויש לי תרומה משמעותית, שאנשים מכירים ומעריכים אותי, ובקיצור - אני מתגעגעת למקום שאני מרגישה בו נוח ושייכת. בטח זה יבוא גם איפה שאני עכשיו, אבל בכל זאת...
מצד שני, משיחות עם חברה שלי שנשארה במדור נראה לי שעזבתי ממש בזמן הנכון - קצת לפני שהמפקד שלי עבר תפקיד למקום אחר. זה לא אותו הדבר בלעדיו, והיא מספרת שממש לא נעים עכשיו לעבוד שם. אני שמחה שאני לא שם לראות את זה קורה. וכדי לסיים בנימה אופטימית -
לא נורא, יהיה טוב!
נכון?...

marysia

New member
../images/Emo122.gifכן הכל בסדר

רובינו הינו שמחים לחזור לחיים בבואה חמימה ושמה צבא. אין מה לעשות אחרי שזה עובר מתגעגעים. לא נורא תיקחי הכל בקלות וכל מה שקורה זה לטובה .

Twinkle1

New member
מתגעגעת, אבל..

מעדיפה את החופש! מתגעגעת לאנשים, שהיו אחלה, וגם קצת לתפקיד, שהיה טוב ומעניין (עד שנמאס לגמרי), אבל אי אפשר להגיד שהייתי חוזרת. מצד שני, אני בטוחה שגם עוד שנים אני אמשיך להתגעגע. זו היתה אחת התקופות הטובות בחיים שלי.

למעלה