תגידו זה רק אני

IDAN1815

New member
תגידו זה רק אני

או שפתאום כולם נראים אותו דבר? הכוונה שבטרור כולם הם אותה דמות (האיש עם הבגדים הירוקים האלה הרזה ) ובCT גם כולם אותו דבר ... אני לא מאמין שכולם בוחרים אותו דבר ואני בעצמי שאני בטרור ובוחר את הדמות הראשונה אחרי שאני מת אני רואה שאני האיש עם הבגדים הירוקים
פעם זה היה בסדר, כנראה משהו בהגדרות שלי השתנה, איך מתקנים את זה?

Apoca Lypse

New member
זה בקונפיג שלך (משהו בגרפיקה :p)

תאמת אני לא יודע איך עושים אז גם לתקן אני לא יודע

מור תור

New member
יש קוד כזה ששמים בקונסול

שיהיה לך דבר כזה ואז הFPS שלך נהיה יותר גבוה (ממה ששמעתי, אני לא מומחה)

elerock

New member
יש כמה

rate 25000 fps_max 101 fps_modem 0 cl_shadows 0 מוריד את כל הצללים של השחקנים במישחק cl_updaterate 90 משפר recoil cl_fixtimerate 15 משפר recoil cl_cmdrate 90 משפר recoil cl_cmdbackup 2 משפר recoil cl_corpestay 5 הגופות נעלמות אחרי 5 שניות.... cl_lc 1 cl_lw1 ex_interp 0.1 hpk_maxsize 1

יש לך את הקונפיג שלי

זה כדי שהFPS יוכל להיות גבוה יותר,אם אתה רוצה את זה בחזרה ניתן לך פקודה:)

omerst

New member
אמ...

לשחק ברזולוציה הכי נמוכה-זה גם מורדי את ה FPS... אבל מחשבים חזקים-יכולים לשחק לא הרזולוציה המקסמילית,ועדיין להיו תאם FPS נמוך. מחשבים ממוצאים,יכולים להריץ את CS בלי להתאמץ בכלל,ולכן כל ההגדרות שמורידות גרפיקה-אומנם מורידות (במעט אם בכלל) א תהFPS אבל הורסות את ההנאה מהמשחק...(בגלל הגרפיקה מחורבנת). לכן אני ממליץ לכם מקרב לב-אלה אם כן יש לכם FPS באמת גבוהה-אל תשימו פקודות שיפגעו לכם בהנאת המשחק...

Apoca Lypse

New member
שחכתי להכניס תתוכן חחחח

הFPS זה תמונות לשניה ואין לי מושג מה התרגום המדוייק :p יש חוק שאומר שאם אתה רוצה לראות תמונה רציפה אתה צריך 25+(אני חושב שזה חוק בפיזיקה) אבל קיצר כמה שיותר מהר זה כמה שיותר חלק אבל שזה מגיע גבוהה ההבדלים לא ממש משמעותיים

razaR2

New member
יש מספר מקסימלי של FPS

שעין יכולה לקלוט, בגלל זה כשאנחנו מסתכלים על מנורה אנחנו רואים אור רציף למרות שבעצם היא מהבהבת המון פעמים. אבל במשחק זה לא בדיוק עובד ככה וה FPS המקסימלי שעין יכולה לקלוט הוא 100, מעל ל 100 זה כבר לא משנה כי העין לא קולטת את השיפור, מתחת ל 70 כבר אפשר לראות בצורה ברורה שהתמונה לא רציפה ולרוב השחקנים פה יש מקסימום 60 בגלל איזשהי הגבלה של XP, בהזדמנות אני אסביר איך להסיר אותה.

למעלה