תגידו זו רק אני או שההתחלה של כלוב

טיפקסית

New member
תגידו זו רק אני או שההתחלה של כלוב

"כלוב של זהב" ,הליין גיטרה שמקדים את הבית הראשון מזכיר את השירים ביום הזיכרון של רבין? זה ממש מרגש! בחיים לא שמעתי את רמי בצורה כל כך מדהימה! אמוציונלי כל כך! זה פשוט מתחבר אליו! וואווווו זה כל כך מדהים! ומירי מסיקה פשוט מדהימה,עוקבת אחריה עוד מאז שיצא השיר הראשון שלה! היא גדולה מהחיים. איזה קול! יופי של שיר!

peremen

New member
את הליין מנגן דווקא דני...

הוא אחראי לסאונד ולליין הספציפי שעליו את מדברת ואת צודקת בכל מילה לגבי מירי מסיקה...באמת זמרת גדולה!!!

טיפקסית

New member
תמסרו לדני שהוא שיחק אותה לגמרי

יווו זה ליין מדהייייייייייייייייים. קצת הזכיר לי את העצרות הראשונות של רבין עם השירים השקטים. תגידו-מוטי ואדווה התחתנו או שזה סתם נדמה לי מהחוברת בקרדיטים,אם כן מיסרו לו מזל טוב

טיפקסית

New member
אגב גל שמע אתה משוחד בתור המנהל שלה

יחד עם ענבל...באמת תגיד איך הגעת להיות המפיק שלה? כאילו איך נוצר הקשר ביניכם? היא גדולה,אני נוטה להצביע לה במצעדים למיניהם. מתי הקליפ של "כלוב של זהב" ייחשף?

hilali1

New member
מה זה קשור לכאן

זה ממש לא עניינך או ענייני או עניינו של מישהו. בוא נרגע טיפה עם השאלות האישיות. תודה.

טיפקסית

New member
את יודעת כל השירים השקטים

שמשמיעים גם בטלוויזיה ביום הזיכרון של יצחק רבין,לי ספציפית הליין גיטרה הזכיר את השיר "שלום חבר" שנכתב במיוחד ע"י אריק איינשטיין [ושלום חנוך המלך]. מי שהולך לעצרות של רבין מבינינו יוכל להבין,את האמת שלא הייתי בשתי העצרות האחרונות שהיו אבל זה החזיר אותי לעצרות של רבין שהייתי בהן [והייתי לפחות בשלוש או ארבע כאלה] קצת מזכיר את האווירה של העצרת זיכרון הראשונה שהייתה ב-1996,במיוחד את דיוויד ברוזה שהופיע שם,הליין גיטרה ספציפית הזכירה לי את ההופעה שלו באותה עצרת. דני לפעמים מסוגל להדהים אותי,איזה רגש,איזה דיוק,כל אקורד במקום,קצב התיבות של הנגינה. כבר מזמן סברתי שדני הוא תופעת טבע שמסוגלת להשתנות בשנייה. ווווווווואווווווווווווווווו זה פשוט מדהים! אין לי מילה אחרת חוץ ממדהים! תגידו-עיש תכנון להביא את מירי להופעה או שתיים שלכם נכון? אני צודקת? בבקשה תגידו לי שאני צודקת.

הוד11

New member
אבל עדיין אני מתלבט

מה הוא הליין גיטרה הכי יפה של טיפקס: מעלה אבק או שיר בלחץ?

sunshiner

New member
../images/Emo189.gif../images/Emo203.gifשים את זה בסקר

יחד עם עוד כמה שירים... אם היה לי כוח הייתי נותן דוגמאות אבל אני מציע שכל החבר'ה פה יציעו.

הוד11

New member
תנו לי אפשרויות כי אני מכיר רק שלוש

אני לא יכול לחשוב על עוד

הוד11

New member
ואני מצטער שאני מנדנד

אבל באמת המצעד זו הפינה שאני הכי אוהב בפורו אז מה קורה איתה?

sunshiner

New member
../images/Emo189.gif../images/Emo203.gifיצאה לפגרה של שבועיים

ולדעתי תחזור בחמישי הקרוב, אם אני אזכור... ולאם ואחות יש ליין גיטרה מעולה... ובשיר בלחץ- לא הבנתי מה ההתלהבות מהליין גיטרה שם, יש שם סולו חמוד של חמש שניות בין הבתים וזהו.

הוד11

New member
אני אהבתי

נכון באם ואחות באמת יש ליין גיטרה טוב גם בהאחרון בעשירון התחתון ובאני מתמודד

sunshiner

New member
../images/Emo189.gif../images/Emo203.gifנכון...

אם ואחות זה אח ה-ליינים. חיים אוליאל מנגן דרך אגב.

אולי לא חוכמה לנגן אותו

אבל לכתוב ליין כזה...זה כבר כישרון מיוחד... דני הביא את הליין הזה והוא הברקה, תפקיד שמחזיר אותנו לסרטים ישראלים ישנים על חוף הים בשקיעה.

למעלה