תגידו זו רק אני או ש

ובלבלית

New member
תגידו זו רק אני או ש

כולנו יודעות שאנחנו גרופיות של טט ואין מנוס מזה .. ונכון שפעם לא יכולנו לסבול את איסט 17 או את בויזון או את הבאקסטריט בויז. אבל היום בראיה של שנים אחורה וגם קדימה אם מסתכלים על הלהקות של היום כמו הוונטד או וואן דירקשן או JLS הם ממש גרועים
כל השירים שלהם נשמעים כמו משהו שTT היו מקליטים ב TTAP בחיי.. (ולא שיש לי משהו נגד האלבום הנל הוא אחלה אלבום לימים קודרים) אבל איך זה הגיוני שבאמת כל השאר כאלה מעפנים? אתם חושבים שזה קשור לנפש המעריצה שלנו ? זאת שתמיד תקרא לאיסט 17 איכס 17 ? זאת שתשנא את אואזיס רק בגלל ליאם ה #$#%$# ? או שהם באמת ובתמים פשוט מעפנים?

orlyshka1

New member
ממממ.....כן!

אני אישית מחבבת את אואזיס, כי הם עושים מוזיקה טובה. אבל כל הקשר הם פשוט שיט אחד גדול, ואין לי מושג איך אפשר להשוות אותם לתופעה הזו שנקראת TT. הם פשוט הכי גדולים, והם גם ידעו להתפתח עם השנים מוזיקלית ולפתח את עצמם, מה שלא קרה עם השיט שמסביב. ועובדה שאיכס 17 (שמודה, היו להם כמה שירים בסדר, אז בימים ההם) לא התרוממו, למרות שהם ניסו לחזור. לעומת מה שאנחנו יודעות שקרה עם הקאמבק הגדול בהיסטוריה... (אבל מצד שני, יש מצב שאני לא הכי אובייקטיבית....)

ובלבלית

New member
טוב אואזיס זאת סתם שנאה עיוורת

זה כמו שכל מעריצי עפרה שנאו את ירדנה

לגמרי!

אני עד היום שונאאאאאת אותם
לא מסוגלת לשמוע אותם בשיט
גם היום אני לא מסוגלת להתחבר לשום להקת בנים שהיא... חחחחחח, מה דעתך כיום על השירים הישנים של TT? אני אישית נהנית מאוד לשמוע את השירים הישנים (חוץ מכמה נבחרים
, באק פור גוד......) כי זה נטו הנוסטלגיה שמועכת לי את הלב, אבל אני מודה שהשירים הישנים קצת (הרבה) דביליים... אקזיביט א': http://www.youtube.com/watch?v=Y3mt2Kvucz4&feature=fvwrel
וכל שאר להקות הבנים באמת ובתמים מעפנים בעיניי

איכס 17

שמעתי אותם אז בלייב וזה היה מזעזע!!!!!! פשוט נטולי כשרון אין מה לעשות!!!! העובדה שtt פה אחרי כל כך הרבה שנים זה פשוט בגלל שהם כשרון הסטרי וכריזמה שאחרים יכולים לחלום עליה!!! זה מה יש!! ועם תוצאות אי אפשר להתווכח

ובלבלית

New member
אז זהו שתלוי איזה שיר

כי למשל אין מה לומר שהאלבום TTAP הוא טמטום
באיזה עולם אפשר להחשיב את DWYL לשיר?!? או את פרמיסיס או את TTAP שזה לגמרי השיר הכי דבילי שלהם. גם IOTM מפגר אם מקשיבים למילים אבל פה אני סולחת כי הוא לא באמת שלהם
אבל EC הוא אלבום מופתי לדעתי

שמעי

אני מודה שאיכס 17 באמת גרועים .זה לא יאמן עד כמה אפילו ,הם מבחילים בחיי.. לגבי השאר ,וול בויזון הם סתם ניסיון עלוב להיות משהו ממש לא מוצלח BSB הם היחידים שאפשר לומר שהיו בסדר .. היו להם כמה שירים סבירים.. אבל כן רוב להקות הבנים פשוט גרועות. ואואזיס זו נק' רגישה אצלי, אני מאוד אוהבת את החומרים הישנים שלהם (שלושת האלבומים הראשונים שלהם מעולים לדעתי) אותם בתור אנשים איכס יאאאק וגועל נפש

למעלה