תגידו, זו רק אני?...

In Limbo

New member
תגידו, זו רק אני?... ../images/Emo113.gif../images/Emo145.gif

זו רק אני או שהכי כיף לשמוע רדיוהד בחורף? במיוחד על הבוקר בדרך לבית-ספר/עבודה/צבא...
וגם הכי כיף לשמוע את ok computer ו the bands רעות.

Major Thom

New member
בשבילי קיד איי תמיד היה ..

דיסק של חורף .. גם אמנזיאק, קצת. אוקיי טוב תמיד. דה בנדס ופאבלו תמיד נתפשו אצלי קקיץ. פאבלו במיוחד. אבל לשמוע מוסיקה בחורף זה יותר שווה באופן כללי. במיוחד עם דיסקמן, כשיורד גשם
fiona apple - a mistake

בכלל יותר כיף בחורף

כמו שאיריס אמרה. חוץ מזה, יש דברים שאני לא מסוגל להקשיב להם בדרך לאנשהו, בטח שלא בדרך לצבא(מילואים) ובטח שלא בבוקר, רדיוהד זה אחד מהם, בין השאר זה גם פינק פלויד ומזי סטאר, זה סתם שיגעון שלי אבל יש דברים שאני יכול לשמוע רק במצבים מסויימים. היום בבוקר שמעתי פרדייס לוסט וברכבת זה היה אמורפיס. אולי זה גם קשור לאקלים שממנו הם באו, באנגליה גשום/חורפי רוב הזמן, יכול להיות שהמוזיקה שלהם מושפעת מזה.

utopia 111

New member
זו לא רק את ...

רוב הזיכרונות שלי משיעורי היסטוריה בבצפר, מסתכמים בישיבה בסוף הכיתה, בצד ליד החלון, עם המיני דיסק ורדיוהד בפנים בדרך כלל זה היה the bends

Superunknown1

New member
כן בחורף,

לא בדרך לבצפר. בבצפר אני שומע דברים יותר "רועשים".. אני מביא הרבה soilwork, my ruin, psychtica, marilyn manson, NIN, beyind, GLU אוקיי מחשב הולך טוב מתחת לשמיכה עם ספל שוקו.

אני הכי אוהב את החורף.. הכל יותר כי

ף בחורף... לפעמים בשעות צהריים כשקר והכל לוקחים את אוקי קומפיוטר.. דה בנדס.. אמניזיאק וכו´.. בתוך המיטה מתחת לשמיכת פווך.. וסתם להרהר לחשווב לשמוע לזרום עם המוזיקה... כל האווירה מתאימה... בקיצור בחורף זה הדבר לעשות הכל :)

למעלה