תגידו, זו רק אני?

HaBlonda

New member
תגידו, זו רק אני?

או שגם לכם היה מין ריק כזה אחרי שהסתיימה התוכנית האחרונה? משום מה, הרגשתי הרגשת עצב, כזו שמרגישים כשמישהו אהוב הולך להמון זמן, כשמשהו טוב נגמר... ואני לא יודעת אם זה משהו שאחרים הרגישו גם, או שאני היחידה שצריכה ללכת לאשפז את עצמה בבית הבראה למכורים.... ומה טל ואייל יעשו עכשיו? יש למישהו מושג על פרוייקטים שיהיו להם בינתיים? שמעתי שטל ידבב את סידרת האנימציה של ארז טל אבל עוד לא ברור מתי היא תשודר, וזה גם לא אותו דבר כמו לראות את המטורף המקסים הזה מול העיניים... למישהו יש מושג?

greeneye

New member
../images/Emo45.gif

אני משערת שצריך לאשפז גם אותי, אם ככה. גם לי יש את התחושה הזאת..בעיקר של החמצה, שבגלל הלימודים והכל בקושי יכולתי לבוא לצילומים. הייתי רק 3 פעמים, זה זוועה. בעונה הקודמת מתוך..14 תוכניות, הייתי ב-8. ובחטא ועונשו לא הייתי ב..בערך 4 תוכניות? אולי טיפונת יותר. הייתי כמעט בכל תוכנית, כי נשארנו לתוכנית של הערב גם. אוייי זה היה כיף [נזכרתי ששכבתי על המדרכה כי כאבה לי הבטן וגברת אחת עברה מעלי ואמרתם לי שאני לא אגדל יותר (
נו, יופי, עכשיו זה באמת קרה)]. ולפי מיטב ידיעתי, הם לא עושים כלום עכשיו חצי שנה, לא משהו משמעותי בכל אופן, קראתי איפשהו שהם לוקחים חופשה גדולה. באסה לנו, לא?

Yuvalenko

New member
רוית, גם מעליך עברה איזו גברת?. ../images/Emo3.gif

ת'כלס, כל קיץ זה ככה - אין שום פרויקט ממשי שלהם, אבל למי שלא הלך רוב העונה זה באמת באסה. ת'כלס בסוף הצילומים האחרונים, ב2 בלילה ("ב2 בלילה?!?") היתה תחושה שכולם פשוט רוצים לעוף הביתה, הקהל, ההפקה, השחקנים - כולם. לא הרגשת איזשהו עצבות מבחינתם לפחות. אגב אישפוזים - אפשר להצטרף?

Yuvalenko

New member
אני יודע שאת איכותית.. ../images/Emo13.gif

כל הפורום יודע את זה. וזה כמובן היה בצחוק.. חוץ מזה, כשמעליבים מטר 53, זה הרבה פחות מעליב מאשר כשמעליבים מטר 89... יש פחות ממך להעליב!

HaBlonda

New member
להיפך!!!

כשאתה מעליב מטר 53 וחצי, ההעלבה מתפרסת על פחות גובה מאשר על מטר 89, כך שיש יותר העלבה על כל סנטימטר בגוף, ולכן זה מרוכז יותר ומעליב יותר. כי כשההעלבה מתפרסת על מטר 89, הריכוז יורד והיא פחות פוגעת.... הבנת? או שקרקרתי עכשיו לעצמי?

Yuvalenko

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

וואלה לא חשבתי על זה ככה..
כנראה יש כמה דרכים להסתכל על זה..

למעלה