תגידו חבר´ה

maro18

New member
תגידו חבר´ה

איזה שיטות של רפואה אלטרנטיבית אתם ממליצים לי? אני שמעתי, כי אקונפנטורה (אני מקווה שאייתתי את זה נכון) טובה לחולי הטרשת, מה דעתכם?

anat11

New member
אקופונקטורה

אני אישית עושה (= עושים לי) אקופונקטורה (דיקור) מאז האבחון. אני לא יודעת אם זה עוזר או לא, אבל היות ומהלך המחלה שלי עד כה הוא מינורי יחסית (טפו טפו חמסה חמסה
וכו´) אז אני ממשיכה עם זה. באינסטינקט נראה לי שזה עוזר. היתה תקופה שטופלתי גם בהומאופטיה ואמא שלי חושבת שזה עזר לי. כעקרון - כל דבר שיכול לתרום (ואפילו אם רק נדמה לך שזה תורם) לשקט נפשי, בעיני הוא טוב לטרפצת. יום טוב, ענת

RomiVais

New member
אני מסכימה! ../images/Emo45.gif

לדעתי גם שווה לנסות כל דבר אפשרי... הרי כמו בכל דבר, מה שיעזור לאחד, לא יעזור לאחר... אבל אם לא מנסים לא יודעים. אקופונטורה אמא שלי לא ניסתה.. אבל היא ניסתה הומאופטיה, רייקי, רפלקסולוגיה וכו´... אני חושבת שאם מאמינים בלב שלם שכל הנ"ל יעזרו - הם אכן יעזרו...
וים של בריאות...

אורית...2

New member
צריך לנסות !../images/Emo127.gif

ברפואה אלטרנטיבית, על כל אחד משפיע משהוא אחר !!! ואין בררה רק לנסות, עד שמוצאים את מה שעוזר לך באופן אינדיבידואלי... שווה לעשות את הנסיונות !!! (המקום היחיד שזה פוגע בו זה בכיס...) אה וללכת למישהו\יא "טוב" עם המלצות!!! זה הכי חשוב
בהצלחה !!!

סיאמית

New member
אני הלכתי על שיאצו ו-

נטורופאתיה... וזה היה די בהתחלה. השיאצו היה לי מאוד טוב. ועל ההוראות של הנטורופאתיה עברתי בערך 3 פעמים ביום כך שאין לי מושג

למעלה