תגידו חבר'ה, מי בא פה לכנס אנימה בחופש הגדול? מי שבא שיגיד לי פלייייייזזזזז
E estinu New member 28/5/07 #1 תגידו חבר'ה, מי בא פה לכנס אנימה בחופש הגדול? מי שבא שיגיד לי פלייייייזזזזז
O oracle New member 28/5/07 #2 תלוי לאיזה כנס את מתכוונת~ אני הולכת לאנימה פיסט אבל כנראה לא לאנימהוליקון... ^^
E estinu New member 29/5/07 #4 אה.. אני לא יועת איך קוראים לכנס, עזרה מישהו? אני הולכת לזה שבעזריאלי, מישהו יודע איך קוראים לכנס שם? מישהו בא לשם?
אה.. אני לא יועת איך קוראים לכנס, עזרה מישהו? אני הולכת לזה שבעזריאלי, מישהו יודע איך קוראים לכנס שם? מישהו בא לשם?
S sonaku New member 29/5/07 #5 האנימהוליקון הוא בעזריאלי. אנימה פיסט הוא בצפון באיזה פרדס או משו XD אני אבוא להכל,אבל להוליקון אני כנראה לי אשלם כניסה. אז אם אתם מחפשים אותי,אני אהיה בחוץ עם הדיסקמן שלי >_>
האנימהוליקון הוא בעזריאלי. אנימה פיסט הוא בצפון באיזה פרדס או משו XD אני אבוא להכל,אבל להוליקון אני כנראה לי אשלם כניסה. אז אם אתם מחפשים אותי,אני אהיה בחוץ עם הדיסקמן שלי >_>
I innocence New member 29/5/07 #9 איזו טעות...:\ הייתי בטוחה שהם לשם לא יחזרו יותר בחיים. מסתבר שטעיתי... מתי הוא בכלל אמור להיות?
A AllFlowersInTime New member 30/5/07 #10 .___.;;;;;;;;;; שוב? ==; (זאת DNGIRL בבית ) (של חברה) אולי כבר עדיף לנסוע לפיסט או משהו~
S Shloogy New member 8/6/07 #12 הבהרה אנימה הוליק מתקיים בבניין אוניברסיטת תל אביב והאנימה פיסט לא מתקיים בפרדס כמו שסאנוקו אמר אלא במתחם גדול וסגור סביב אולם אירועים בעכו.
הבהרה אנימה הוליק מתקיים בבניין אוניברסיטת תל אביב והאנימה פיסט לא מתקיים בפרדס כמו שסאנוקו אמר אלא במתחם גדול וסגור סביב אולם אירועים בעכו.
O oracle New member 9/6/07 #13 הו שלום~ ^_^ ../images/Emo140.gif כמה נחמד לראות אותך פה! נתראה בפיסט... =]
T tenshichan New member 30/5/07 #11 אני מקווה שאני אבוא אני ממש ממש מקווה שאני אבוא ._____. (להוליק לפחות)
נ נוגה ילדת האנימה New member 10/6/07 #14 אולי תוכלי לבוא איתי?D: כמעט בטוח שאני הולכת לאנימה פיסט ואולי גם להוליקוןO: