תודה לשתיכן ובכל זאת...
אנחנו מדברים על העניין ואני אפילו מראה לו, לא ממש בעדינות, שהוא קצת מגזים לפעמים. הוא פשוט לא מסוגל להתנתק. קבענו בשבוע שעבר לצאת לערב אהבה ותוך כדי הערב הטלפון לא הפסיק לצלצל. עד שיש לו ערב חופשי כל הורים מתקשרים, המדריכה שאיתו, המנהל, איזה ילד שכואב לו ועוד. פשוט לא הצלחתי לסיים משפט אחד ורק חטפתי עצבים עד שהכרחתי אותו לא לענות, וגם אז אז הטלפון רטט בכיס והפריע כי הוא כל הזמן היה עסוק בלחשוב מי מחפש אותו. הוא לא מוכן פשוט לנתק את הטלפון. אין ספק שאני אוהבת אותו ומעריכה אותו ה-מ-ו-ן על המסירות והאיכפתיות שלו מהילדים אבל הוא לא שוכח רק אותי אלא גם את עצמו. ברמה של להרגיש לא טוב ולא לייחס לזה תשומת לב כי "יש עבודה" ואז להזכר כשזה כבר חמור. בקיצור, אם לפחות היו משלמים לו עבור חצי מההשקעה עוד הייתי מרגישה שיש תגמול והוגנות במערכת אבל זה לא יאמן איך המערכת הזו נצלנית. את המנצנצים היא משאירה לנצנץ ובנוגע למסורים שנותנים את נשמתם וחייהם הפרטיים והזוגיים היא מתיישבת על הצוואר ופשוט מוצצת עוד - את כל מה שנשאר. איזה עבודה מעצבנת, הסיבה היחידה שאני לא לוחצת לעזוב היא כי הוא פשוט אוהב את העבודה ואת הילדים ולא ממש רואה את הדברים בדרך שאני רואה אותם.