תגידו, חוץ מלרנינג טו פליי והיי הופ

the dark ooze

New member
תגידו, חוץ מלרנינג טו פליי והיי הופ

ס, יש לפינק פלויד קליפים?

CaerBannog

New member
אלה שאני ראיתי..

welcome to the machine see emily play comfterbly numb וכמובן another brick 2 אני בטוח שיש עוד, אבל את אלו אני ראיתי...

the dark ooze

New member
הממ קומפטרבלי נאמב ואנאט'ר בריק

לא נחשב - הם שניהם חלק מהסרט.. וולקאם טו ד'ה מאשין? איפה ראית את זה?

RogerW

New member
וזה קליפ נפלא... מהאהובים עליי..ויש

עוד כמה שראיתי וזוכר עכשיו: the final cut arnold layne one of these days brain damage - eclipse the fletcher memorial home כולם נפלאים... ואם איזכר בעוד..אגיד לכם.....

CaerBannog

New member
נדמה לי שבקליפים שלהם

יש חלקים שהם לא מהסרט, כאילו תוספות, וגם העריכה קצת, זה לא שלגמרי חתכו קטע מהסרט ותקעו אותו כקליפ את וולקם הורדתי מאינטרנט, גם את אמילי, בעצם גם את "רדום"

כמה דברים

תרשמו פה את הקליפים, לא מהופעות חיות, לא מפומפיי, לא מהחומה, ולא הקליפים הדביליים משנות ה 60. אני מכיר 2 another brick... (אחר, לא מהסרט) welcome to the machine

Lord of Spells

New member
למה לא להחשיב

את כל 'החומה' לקליפ? הרי זה כמו להאזין לחומה רק עם סרט מגניב... ושאלה קטנה: למה לאלבום החומה לא מצורף הסרט?

Eclipsed 0

New member
זה נראה לי די הגיוני...

אם אני מעוניינת רק לשמוע את האלבום או רק לראות את הסרט, למה שאטצרך לקבל את שניהם, ולשלם סכום של 200 (במקרה של וידאו) או 250 (במקרה של DVD) שקלים? לא כולם יכולים להרשות לעצמם לא לכולם יש וידאו או DVD לא כולם רוצים את שניהם יחד... אם יימכרו חבילות של שניהם ביחד זה דווקא יהיה לא רע, אם זו לא תהיה ברירת המחדל....

Nir of GondoliN

New member
הקליפ של learning to fly נורא אממ

פלצני
יש לי קלטת שהקלטתי עם כמה קליפים מVH1. מכל אלה שראיתי הכי יפה הוא ההופעה של רדום מפולס! איזה תאורנים! איזו עוצמה איזה גאוניות! זה פשוט מעצים את השיר! כל כך הייתי רוצה להיות שם

למעלה