תגידו, חתונה זה זמן לחשבון נפש?

סטארי1

New member
תגידו, חתונה זה זמן לחשבון נפש?

האם זה נראה לכם הגיוני להתקשר, נניח, למישהי שגנבת לה את החבר להתנצל? (כמובן, לא את החבר שהופך להיות בעלך) שלכם, האחראית על שאלות ביזאר בפורום

*שיר

New member
לאאאא!!!! מה את משוגעת?! ../images/Emo31.gif

אין לך מספיק ריגושים ובעיות על הראש!?! אל תעשי לעצמך את זה!
על החתום, האחראית להרגעת השואלות הביזאריות בפורום

סטארי1

New member
ראיתם מה קרה כשקארי הלכה לנטאשה

לבקש ממנה סליחה על ש"שאלה" ממנה את ביג בזמן שהיו נשואים? לא נראה לכם חוויה של פעם בחיים? :)

נעמה טל

New member
תגידי הקלטתם במקרה?

הטלויזיה שלנו עוד לא בבית, ואנחנו מפספים את כל הפאן

נעמה טל

New member
חומד אם כל העוונות נמחלים לך

אז בטח גם זה. ועכשיו אנחנו עוסקים בניחושים ... סתם
לדעתי זה בערך כמו להזמין את כל האקסים לחתונה, שעל זה כבר הוברר כאן מזמן שפשוט לא. מהאחראית על שיטות ההצפנה ועל איך לא להיכשל במועדי ב´ שהם המבחן האחרון בתואר שלך.

סטארי1

New member
מעדכנים אותי באוזנייה: תוספת לשאלה

ומה אם ההיא כבר יודעת על מה היה, אבל לא דיברתם על זה אף פעם (כי היא לא מכירה אותה)?

ממש לא. מה נראה לך שהבחורה תגיד?

דברים נחמדים??!! בשביל מה את צריכה את זה עכשיו? לפני יום הכיפורים הבא, לא לפני החתונה!!

שרונס

New member
מותר להוסיף משהו שסותר את הקונצנזוס

כאן? אני מבהירה מראש שאני לא בהכרח מסכימה עם מה שאכתוב, אך זאת נקודה למחשבה. יש לבן זוגי חברה טובה שחזרה בתשובה והפכה לדוסית עם פאה והכל. היא נורא שמחה לשמוע שאנחנו מתחתנים כי כבר לא "נחיה בחטא" וגם כי היא יכולה ללמד אותי הלכות חשובות. אחד הדברים שהיא סיפרה לי שיום החתונה צריך להיות יום של חשבון נפש כמו יום כיפור ושאפילו צריך לצום עד החתונה. זהו יום שבו החתן והכלה צריכים להטהר גם מבפנים על מנת שאחרי החתונה הם יפתחו דף חדש ונקי של חיים משותפים. לפי דבריה, צריך להקדיש את היום (בין המאפרת לספרית) למחשבות על חיינו עד כה, על מנת שנוכל לתקן את דרכינו בחיינו החדשים אחרי החתונה. יש בונוס לכל הסיפור. כשהכלה מגיעה טהורה מבפנים ומבחוץ לחופה, אלוהים מסתכל עליה מלמעלה ומקשיב לכל משאלותיה. כאשר עושים את הסיבובים מסביב לחתן בחופה, מותר לבקש בכל סיבוב משאלה ומאחר וזהו יום מקודש, כל המשאלות אמורות להתגשם. זהו. אני עוד לא החלטתי מה דעתי על כל הסיפור ונראה לי שבסוף אני אקדיש את כל היום למחשבות על אלו משאלות אבקש, במקום להתחרט על כל עוונותי. בניגוד אלי, בן זוגי לוקח את העניין מאוד ברצינות ומתכוון לצום כל היום. עניתי לך על השאלה? את בטח מכירה את כל ההלכות האלו יותר טוב ממני כי גם את דתיה, נכון? אני חילונית לגמרי ובן זוגי רפורמי. שרון.

לא רוצה להשמע נגטיבית, אבל אם

תצומו כל היום רוב הסיכויים שתתמוטטו בחתונה - או מעייפות, או מלחץ או מהאלכוהול שיכריע את הבטן הריקה שלכם. חוץ מזה, למה דווקא את משאלות הכלה מגשימים? ועוד, הרי נהוג ביהדות הדתית לא להתראות עם החתן המיועד לפחות שבעה ימים לפני החתונה. גם את זה אתם מתכוונים לעשות? אני חושבת שאם היא תלך לבחורה הזו שהיא גנבה לה את החבר, והבחורה עדיין כועסת ושונאת אותה, אז הרגשות השליליים והאורה הנגטיבית שתפרוץ ממנה יכולה להשפיע גם על סטארי, וזה חבל.

שרונס

New member
לא, לא, לא! אני לא מתכוונת לצום

בכלל! גם ביום כיפור אני לא צמה אז בטח שלא בחתונה שלי. לגבי בן זוגי, העניין בטיפול ואני מקוה שגם הוא לא יצום. ובהחלט אנחנו מתכוונים להיות ביחד עד ללילה לפני החתונה. זו סתם היתה תשובה לסטארי מנקודת ראות אחרת אשר אינה נקודת הראות שלי. אני גם לא מבינה בזה יותר מדי, רק העברתי את הדברים כפי שנאמרו. בקשר לבחורה שגנבו לה את החבר, לא הבנתי שזה אכן הסיפור עם סטארי. אם כן, אני גם נגד ללכת ולדבר איתה. גם לפי מה שהחברה החרדית של בן זוגי אמרה, צריך להקדיש את היום למחשבות ולאו דוקא למעשים. לא נראה לי שיום החתונה זה בדיוק היום בו עושים הכל כדי להרוס את המצב רוח והשמחה!

סטארי1

New member
בננות, להירגע, לא גנבתי חבר לאף אחת

זה היה סיפור כיסוי למשהו אחר. אפשר לאמר שזו סתם היתה שאלה עקרונית...

סטארי1

New member
להירגע, בנות. עוד לא יצא לי לגנוב

חבר לאף אחת מעולם. זו היתה שאלה עקרונית שקשורה לסיפור קצת שונה...

הילית*

New member
ממש לא! בשביל זה יש את יום כיפור...

סתם. סתם! אני ממש לא חושבת שאת צריכה להתנצל. בטח לא על משהו שקרה מזמן ושקורה כל הזמן בחיים. בטח היא כבר מזמן שכחה מזה...

סטארי1

New member
ואגב, לחלוטין בלי קשר, אני כן אצום

אבל זו לא חוכמה, אני מתחתנת ב-11:00 בבוקר! את כל הסיפור שיום החתונה הוא כמו יום כיפור אישי אני מכירה (וזה דווקא רעין יפה בעיני, כאילו להתחיל דף חדש). על הקטע עם המשאלות בסיבובים לא שמעתי... משעשע. ועוד משהו: לא לראות את החתן זה סתם מנהג בשביל להגדיל את ההתרגשות (וכדי לחסוך תאקלים של הרגע האחרון, ככה מספרים). לא חייבים לספור בדיוק שבעה ימים. לפעמים גם יומיים של חופש עושים את העבודה...

מזאלונה

New member
מה קרה לך? השתגעת?

דווקא לפני החתונה את רוצה לפתוח את הכל? מה פתאום!! מה שהיה - היה!!!! לפני החתונה זה בטח לא הזמן המתאים לפתוח את זה!

למעלה