תגידו ידוע לכם איזה קון מגיע לשכונת

תגידו ידוע לכם איזה קון מגיע לשכונת

פרס נובל ואיפה זה יוצא בית ספר פרס נובל? אני צריך אץ זה די דחוף למחר אני גר בגני ראשון

mary17

New member
לתוך השכונה אין אוטובוסים

כי לא נאה להם רעש\עשן באזור

Shark Alarm

New member
את מתבלבלת עם שכונת ../images/Emo26.gif

נווה ים (שמתנגדת שיכנסו אליה אוטובוסים) ובעבר גם התנגדה שכונת נווה דקלים (אליה היה נכנס קו 14) כמה זמן היה שהשכונה היתה בלי תחבורה עד שהגיע קו 17 ובעקבותיו קו 17 א'

C T S

New member
ואני עד היום לא ידעתי.. למה קו 14

הפסיק לעבור בשכונה.. אנשים שחסר להם מה לעשות בחיי.. מה הם מגישים תלונות כאלו? רג בגלל שיוצא לכל הפרחות האלו בשכונה כסף מהתחת והן כמובן לא צריכות אוטובוס(בספק אם הן יודעות מה זה אוטובוס), כי יש להם את המפלצות 4X4 שלהן

Shark Alarm

New member
גם ככה קו 14 היה עובר ../images/Emo26.gif

איפה שקו 17 עובר היום (לא איפה שקו 17א עובר). מהחלקים האלה של השכונה אפשר היה ללכת לתחנה שליד הכניסה למקיף ח' ומשם לקחת את קווים 5,173,84 וגם 14 (בתקופה שלא היה נכנס לשכונה)

C T S

New member
חחח נכון.. אבל איפה שאני גר זה דיי

הרבה ללכת בעוד שלכרמים\שקמה יש תחנה מתחת לבית.

Shark Alarm

New member
גם נכון, אותו הדבר אפשר ../images/Emo26.gif

גם להגיד על הצד המערבי של פרס נובל (שלא קרוב למכללה)- יש לו רק את קווים 17 ו- 17 (כי ללכת עד המכללה זה רחוק), בעוד שלצד המזרחי של פרס נובל (הקרוב יותר למכללה), יכול ללכת לשד' מוטה גור ולקחת 5,173,84.

C T S

New member
גם נכון.. אבל אתה משווה את השכונה

של פרס נובל לנווה דקלים מבחינת פיתוח?! ד"א-הייתה כתבה לפני שבועיים אם אני לא טועה על הבניינים הכי עשירים במדינה או משהו כזה ובניהים דירות פרס נובל הופיעו שמגיעות עד 350 אלף דולר.

Shark Alarm

New member
לא השוותי מבחינת פיתוח ../images/Emo26.gif

אלא השוותי מבחינת קווי האוטובוסים שעוברים בשכונה בלבד וכן, אני ראיתי את הכתבה הזו, היו רשומים שם השכונות הכי טובות בכמה ערים- ת"א, ירושלים, חיפה.... ובין היתר גם ראשון לציון, ושכונת "קרית חתני פרס נובל" קבלה את הזכות להיות השכונה הכי טוב/יוקרתית בראשון לציון

C T S

New member
נכון שלא דיברנו על שכונות.. העליתי

תוך כדי :)

Shark Alarm

New member
לשכונת פרס נובל בתח"צ ../images/Emo26.gif

קו 17 מנחלת, דרך הרצל, רוטשילד, תחנה מרכזית, אשלים, פרס נובל , נוודה דקלים והקניונים. קו 17א מהרכבת, דרך רוטשילד, תחנה מרכזית, אשלים, פרס נובל , נוודה דקלים והקניונים. אתה צריך לרדת בתחנה הראשונה בפרס נובל (אחרי הכיכר) ולחזור כמה מטרים לצומת. בצומת לפנות שמאלה ואתה כבר תראה את הבית ספר מולך. בהצלחה

למעלה