תגידו, יצירתיים שלי...:)

Ne§t£A Gi®L

New member
תגידו, יצירתיים שלי...:)../images/Emo108.gif

אלו מכן שעוסקים/עסקו באמנות [כתיבה, שירה, ציור, פיסול, ריקוד וכו']- אנוק השפיעה עליכם באיזושהיא דרך?
אם כן, איך?

Sagi Teeuwe

New member
ועוד איך...

אנוק משפיעה עליי בנקודות שונות בחיים שלי ובהשקפה שלי אני חלק מלהקה-הרכב וכאשר אני מלחין את השירים אני נורא מושפע מהסגנון של אנוק ומהסולמות של השירים שלה...

Ne§t£A Gi®L

New member
איזה כיף!:)../images/Emo108.gif

אני עדיין מנסה להלחין שירים שלי...כאילו, להעביר את ההלחנה לפסנתר. מנסה.

that girl

New member
קצת...

אני כותבת, ואפשר לומר שיש כמה קטעים בכתיבה שלי שהיא השפיעה עלי, אבל אני לא "פנאטית", אז היא לא השפיעה עלי בצורה ניכרת... (מצטערת שאני לא כותבת פה הרבה) המון אהבה, לי

sweet jane

New member
אמממ... ../images/Emo12.gif

אמממ אפשר לומר שכן! אני שרה עם הרכב רוק ומתפקדת בתור הסולנית... ויצא לנו לנגן כמה פעמים בהופעות את michel. גם בכתיבה אפשר ללמוד ממנה ... בקיצור תמיד טוף שיש השראה או מודל מסויים.. ואם אנוק היא המודל שלך או ההשראה, אתה בדרך הנכונה!
דרך אגב.. אני חדשה פה. נעים מאוד, אפרת.

The PeaceKeeper

New member
כן~!...

ציור!.. ועוד ציורים.. המממ ציירתי את urban solitude אבל צריך לסרוק ולעשות לזה גירסא טובה יותר

The Charmd One

New member
יו איך ציירת את זה?../images/Emo79.gif

כאילו את הקטעים במונית וזה? או סתם את התחושות מהשיר..?

The Charmd One

New member
אממ../images/Emo79.gif

אני בריקוד, כאילו כשרקדתי באופן מקצועי והכל, הייתי מכירה כיאוגרפיות לפי שירים שלה...כאילו היו לי ל everything, urben solitude וחצי לnobody's wife... ובכתיבה, כאילו בכלליות הכתיבה שלה השפיעה עליי...הליריקה שלה וההשקפה שלה. יאמי :)

הלחנים שלה

עשירים בדמיון, ופותחים היצירתיות (לא שאני מתמחה באמנות מסוימת, אבל באופן כללי, כן?)

למעלה