תגידו יש איזה מקום שיש תוכניות עתיד

C T S

New member
תגידו יש איזה מקום שיש תוכניות עתיד

על מערב ראשון?

חןשסק

New member
אני מקווה שהבנתי את השאלה-

אני יודעת שיש תכנון על מערב ראשון, רוצים לבנות שם סינמה סיטי- משהו ענק עם 30 בתי קולנוע... זה יהיה ליד קניון הזהב...

Guy Schlesnar

New member
אני חושב שהסינמה סיטי זה ליד

הסופרלנד,וליד קניון הזהב בונים משהו יותר "צנוע",עם 25 אולמות או משהו. שזה מאוד חשוב אגב,50 אולמות קולנוע שמחולקים בהפרש של כ10 דקות אחד מהשני. ממש גאוני.

חןשסק

New member
גם לבנות עוד 5 בתי קולנוע, לא משנה

איפה, זה יהיה טיפשי ומיותר לגמרי. במיילא אנשים בקושי הולכים לקולנוע... זה כזה יקר עכשיו... אז בשביל מה לבנות 50 אולמות קולנוע בעיר?! חבל על הכסף שיתבזבז ועל השטח, הבמיילא לא רב, שנשאר לנו ממנו קצת "טבע". צריך לעשות משהו נגד זה

Shark Alarm

New member
ראית כמה אנשים באים לסינמה ../images/Emo26.gif

סיטי בצומת גלילות
המונים
אז אולי את לא הולכת לקולנוע- אבל פווול אנשים כן (תראי לי מה יש לעשות בסינמה סיטי חוץ מלראות סרטים)

חןשסק

New member
נכון, מגיעים הרבה אנשים ומכל הארץ

אז מה תהיה הסיבה לאנשים להגיע לראשון אם יש להם את הסינמה סיטי בצומת גלילות המרחק לא כזה גדול בין השניים? הסינמה סיטי הוא מעין "מונופול", הוא אטרקציה בפני עצמו... אם יש סינמה סיטי, בשביל מה צריך עוד אחד ובמרחק לא כל כך גדול אחד מהשני? להוסיף עומס על העיר? אני מתנגדת לבניה של בתי הקולנוע האלה.

Shark Alarm

New member
המרחק בין ראשון לגלילות ../images/Emo26.gif

הוא 25 ק"מ..... ואנשים שיגיעו מדרום יעדיפו להגיע ל"סינמה סיטי" שיפתח בראשון- כי זה יהיה יותר קרוב... לא ככה

Guy Schlesnar

New member
צריך בחירות

ושהפעם אנשים בראשון יתחייבו למילה שלהם ובאמת לא יבחרו בו. מאיר ניצן בונה,כי הוא מרוויח מזה. טבע? למה צריך את זה כשאפשר לשפוך בטון?

Shark Alarm

New member
יש הרבה תוכניות../images/Emo70.gif ../images/Emo26.gif

(תלוי על איזה מערב מדברים)
יש תכנונים לעוד שכונה (אולי שכונות).
מקימים פאוור סנטר 2 על כביש משה דיין ממש לפני הפניה לרחוב בר לב (הרחוב של שכונת נווה דקלים- בית ספר מקיף ח') (יש אחד באזור התעשייה הישן- על דרך המכבים)
תחנת רכבת (אפילו 3- שהרחבתי עליהן בשרשור אחר פה)
כמו שכבר אמרו מס' אולמות קולנוע מעניין מה עוד מאיר מתכנן לנו פה... שמייח

חןשסק

New member
"שמייח"? אתה בטח צוחק!

עוד שכונות? עוד בתי קולנוע?! אין מקום לנשום בעיר הזו! במיילא צפוף כאן!... טוב, עוד שכונה- נו, מה כבר אפשר לעשות, אנשים עושים פרו ורבו כמו שנאמר להם... אבל הבתי קולנוע זה ממש, אבל ממש ממש מיותר ומטומטם לדעתי. יוזמה שבאמת חבל על הכסף שישקיעו עליה - כמה מליוני שקלים..

C T S

New member
עוד שכונה פחות שכונה....

שמתם לב איך ניצן מפתח את פרס נובל במהירות כזו שאף שכונה לא פיתחו כ"כ מהר.

Shark Alarm

New member
זה לא ש"ניצן מפתח אותה" ../images/Emo26.gif

היא מתפתחת כבר 5 שנים כמעט... ומה לעשות- ככה נבנית השכונה.... הנה עכשיו עובדים על החלק המערבי יותר של השכונה (זה שקרוב יותר למקיף ח') אפילו הייתה כתבה על זה בטלביזיה, שהאדריכל שעשה את הבניין שצורת חללית על כביש איילון- שכחתי את שמו, בונה גם את הבתים החדשים בפרס נובל- מה שמתפרסם כ"וילה נובל") חוץ מזה- את הטיילת הוא התחיל מהמכללה- שווה גם לעשות לצד השני- וגם שווה להחליף את השמות של האנשים שנלקחו

C T S

New member
מוזר שאתה נוודה קלים שכונה הרבה יות

ר מפותחת לקח לו משהו כמו 7-8 לפתח כמו שצריך... אפילו לא זה.. מרכז מסחרקי נורמלי אין ומיסים על מה משלמים בדיוק... גם כן העירייה הזו.

Shark Alarm

New member
ת'כלס, לא צריך ../images/Emo26.gif

עוד שני בתי קולנוע... ת'כלס, אני לא יודע כמה משתמשים במה שיש עכשיו (גיל ברוטשילד, רב חן בקניון לב העיר (מה שהיה פעם השק"ם) וגלובוס גרופ בזהב).. גם אני לא יודע כמה מנצלים את בתי הקולנו בסינמה סיטי... בכל מקרה, נכון שלא צריך שניים- נקווה שיעשו רק אחד, והוא הולך לשמש את תושבי ראשון לציון, חולון, בת ים, רחובות, יבנה, נס ציונה והסביבה...

Guy Schlesnar

New member
גרוע

ומה שהכי מעצבן זה שרק לפני כמה שבועות הציגו את ההשערה איך ישראל תיראה ב2020,ומה שהסיקו זה שרוב מדינת ישראל תהיה בנויה. במקום להמשיך לבנות קוטג'ים,וילות,וכ'ו וכ'ו,צריך להתחיל לבנות לגובה ולחסוך מקום. אבל זה ממש לא מזיז למאיר ניצן.

Shark Alarm

New member
משהו לגבי מזרח העיר ../images/Emo26.gif

אחרי פינוי "עיר הבה"דים"- צריפין- ניצן רוצה את השטח של המחנות הצבאיים שם (משהו כמו 1,400 דונם אם אני לא טועה) כמובן שיש לו מתחרים- את באר יעקב- נראה מה יהיה

למעלה