תגידו, יש כאן כת מעריצי שפרה או שסתם מדובר

תגידו, יש כאן כת מעריצי שפרה או שסתם מדובר

בפסיכי משועמם מאוד? כתבתי פוסט אתמול בלילה, הוא הוצף ב188 תגובות חסרות תוכן. 188. זה יותר ממה שהבלוג הזה יביא אי פעם. וואלה, עם בובליל זה לא קרה לי. מנוסים בעניין הזה? רק למחוק?

...

למחוק את התגובות בלבד, למחוק את הפוסט כי נורא עצבן כנראה את אותו אחד. מה עושים במקרים כאלה? אנחנו חדשות במתחם תפוז. וואללה, השתוללות כזאת קצת מלחיצה.

ShukyD

New member
אה את מדברת על הבלוג שלך?

תמחקי את התגובות אנשים פסיכים משעמם להם

../images/Emo13.gif

תיכף נגלה אם יש כפתור קסם שמוחק הכל. תודה

דינה128

New member
אם זה היה ההפך, כתבת על בובליל..מה היית עושה?

אם היית כותבת על בובליל והיית מקבלת מעל 180 תגובות כאלה.. מה היית עושה? תעשי אותו דבר אם מדובר בשפרה.

אני מנסה, דינה

לא נמחק. התגובות לא נמחקות למרות הסימון ולמרות החסימה. ומה הייתי עושה אם היה הפוך? זה לא קרה הפוך. אבל בכל מקרה, תודה רבה

קמבילי

New member
אני לא מצליחה לפתוח את התגובות בבלוג שלך

188 תגובות זה מעל ליכולתו של המחשב שלי כנראה. תוכלי לצלם תמונת מסך (יודעת איך?) ולהעלות הנה? אני סקרנית לראות את התוכן ואת השעה. אפשר יהיה לעשות קצת עבודת בלשות. בקשה אישית: בחתימה שלך הוסיפי בנוסף ללינק לבלוג גם כותרת: "בלוג הצרצריות של בובליל" או מה שבא לך. הסיבה: אני לא נכנסת ללינקים והייתי מחמיצה את הבלוג אלמלא נכנסתי במקרה לעולם שלך. ולכולם: בלוג חכם ומצחיק של שתי צרצריות שהתמכרו שלא באשמתן. כדאי לקרוא מהתחלה!

קימבלי אישה חכמה מאוד! ../images/Emo13.gif

תודה על המחמאות, אני מנסה. הפורמט של תפוז חדש לי ולה או שבאמת בובליל מחק לנו את תאי המוח. בכל מקרה, גם אנחנו לא מצליחות להיכנס לבלוג. האיש פשוט הפציץ אותו. ולגבי החתימה, מקווה שלפחות שם הצלחתי. ואם לא, אציק לך במסרים להסבר מפורט. - ממש מפדח לגלות שאתה חושב שאתה מבין ברשת אבל מסתבר שממש לא - ושוב, תודה

קמבילי

New member
בבקשה! שמי KAMBILI על שם גיבורת הספר

"היביסקוס סגול" שקראתי מתישהו בתקופה שנרשמתי לתפוז. לא קראת? זה ספר של סופרת ניגרית צעירה, קולח ונוגע ללב ופותח צוהר לארץ הזרה לנו הזאת. KAMBILI עם הטעם על ה KA.

אוי ויי. סליחה ומחילה ../images/Emo13.gif קמבלי

אחפש את הספר, נשמע כמו משהו שיכול לרענן את תאי המוח שאבדו לאחרונה

קמבילי

New member
כולם משבשבים את הניק והכי גרוע - קימברלי

רק אותך העזתי לתקן כי את קראנית.

Fairywitch

New member
אההה../images/Emo2.gifספר חזק!

לא קל לקריאה, אבל כתוב היטב. בחירה מקורית

למעלה