תגידו אן נמצאת ב"פרוייקט מסלול"? כי נראה לי שראיתי אותה בפירסומת...
A AVriL AddiCt New member 5/5/06 #1 תגידו אן נמצאת ב"פרוייקט מסלול"? כי נראה לי שראיתי אותה בפירסומת...
ל ללללללללירון New member 6/5/06 #9 צריכה עזרה דחוף דחוף! היי אני מחפשת תמונות של השמלה שאווה לבשה בפרק סיום........ מצאתי תמונות מהאתר הרישמי אבל הן רחוקות ואני צריכה תמונות קרובות יותר! למישו פה יש תמונות כאלה או את הפרק האחרון של העונה השלישית? תודה מראששש
צריכה עזרה דחוף דחוף! היי אני מחפשת תמונות של השמלה שאווה לבשה בפרק סיום........ מצאתי תמונות מהאתר הרישמי אבל הן רחוקות ואני צריכה תמונות קרובות יותר! למישו פה יש תמונות כאלה או את הפרק האחרון של העונה השלישית? תודה מראששש
J JULI4561 New member 5/5/06 #2 ../images/Emo12.gif אני לא רואה, אבל לא נראה לי .. אולי כן ואני טועה . כי בפרק הראשון היא לא היתה ...
../images/Emo12.gif אני לא רואה, אבל לא נראה לי .. אולי כן ואני טועה . כי בפרק הראשון היא לא היתה ...
A AVriL AddiCt New member 6/5/06 #5 אה..אבל גם בדקתי ב IMDB רשמתי את השם שלה ורשם שהיא הופיעה באיזה פרק..
M MeetLofe New member 6/5/06 #8 היא תהיה באחד מהפרקים אם אני לא טועה זה יהיה קטע שהן יעשו אודישנים למלא בנות ויבחנו אותה לתצוגה הסופית אבל אני ממש לא בטוח
היא תהיה באחד מהפרקים אם אני לא טועה זה יהיה קטע שהן יעשו אודישנים למלא בנות ויבחנו אותה לתצוגה הסופית אבל אני ממש לא בטוח
R randu New member 7/5/06 #12 איפה יעל לעזעזאל../images/Emo35.gif אני רוצה... שבוע חיובי,והוא לא יוכל להתקיים בלעדייה
I IkMfNiY New member 7/5/06 #13 חחח, מצטערת ^^ ../images/Emo42.gif../images/Emo205.gif חזרתי אתמול מאוחר הביתה ולא היה לי כוח לפתוח אותו, אז אפתח היום :X יעל
חחח, מצטערת ^^ ../images/Emo42.gif../images/Emo205.gif חזרתי אתמול מאוחר הביתה ולא היה לי כוח לפתוח אותו, אז אפתח היום :X יעל
D dolevshelly New member 12/5/06 #14 אז מתי.. תתחיל עוד עונה בארץ? |לפני שמרביצים לי| לא מצצאתי שרשור על זה |תמים|