אם אתה רוצה לעשות כסף ברצינות ולהתמיד,
הנה השני סנט שלי: 1. החוק הכי חשוב- אתה הולך ( או יושב במחשב) לעבוד. מה ז"א? אין שום הפרעות...לא טלפונים, לא שטויות, זמן פנוי בלי לחץ (אני בדר"כ מפנה 5-10 שעות). חשוב מאוד לעשות את ההבדלה הזו. אם אתה יושב מול המחשב, הייתי ממליץ להתלבש כאילו שאתה עובד, ולא לשבת עם תחתונים. 2. לעשות הבדלה בין הבנקרול לשאר הכספים. לשים בצד כסף חודשי או שבועי למשחק פוקר, ובחיים לא לקחת כסף משאר הכספים. 3. להתחיל נמוך ולהשאר נמוך הרבה זמן- ז"א להתחיל בשולחנות נמוכים ולא למהר לעבור לשולחנות גדולים כי בדר"כ לוקח המון המון זמן עד שקולטים את המשחק במלואו. אני משחק אולי שנה עכשיו בצורה מאוד רצינית ואני עדיין חושב שאין לי מושג...לעומת אנשים שהכרתי. 4. להמנע מלהכנס ליד גדולה עם שחקן שאתה מפחד ממנו. פחד יכול לשחק תפקיד ולפעמים יכולה להיות הרגשה שגויה של : אני יכול לדפוק אותו פה... להזהר. 5. סובלנות!!! סובלנות! סובלנות! לא להגרר לשטויות. שמור את הכסף קרוב אלייך עד שיש לך מפלצת. 6. להזהר משני סוגי ידיים הכי מסוכנות שיתכן שמשוחקות נגדך: פלופ סט ( אלו הידים שעושים בהן הכי הרבה כסף), ויד דומיננטית עלייך ( בדר"כ אתה לא אמור להיות שם). 7. לדפוק את החלשים- זה אולי נשמע טיפשי, אבל אתה רוב הכסף אתה תעשה משחקנים שאין להם יותר מידי מושג. להיות אגרסיבי איתם ולקחת להם כמה שיותר. 8. להזהר, אבל לא לפחד מידיים גדולות. לפעמים תפסיד, לפעמים תרוויח. השאלה הגדולה היא מה קורה לאורך זמן. אם אתה מפסיד ביחס של יותר מ 40% על 60%, אין לך מה לחפש פה.