תגידו יש תרופת סבתא נגד כאבי שרירים

iditush11

New member
תגידו יש תרופת סבתא נגד כאבי שרירים

הירך שלי נורא כואבת, מהבוקר אני עם כאבים ממש חזקים ברגל שמתחילים מכיוון הירך עד אמצע השוק, ניסיתי הכול, אמבטיות חמות, מרחתי משחה סינית, וולטרן ג'ל, שום דבר לא עוזר לי והכאב נהיה יותר ויותר חזק עד כדי כך שאני בקושי מזיזה את הרגל. אני לא יודעת אם נתפס לי שם שריר או שזה כאב בלתי מוסבר, ומחר בבוקר אני אלך לרופא בקופ"ח שיבדוק אבל עד אז מה אפשר לעשות נגד הכאבים כי אני ממש סובלת.

יש לך בבית שמן ארניקה?

אם לא..גם עיסוי עם שמן שקדים/שומשום שהוספת לו לבנדר-יכול להרגיע. לכל 15 מ'ל(כף)8 טיפות לבנדר.

iditush11

New member
מה זה שמן ארניקה?

יש לי שמן שומשום במקרה בבית, אבל הבקבוק ישן לאללה כבר מלא זמן יש לי אותו, סגור בחדר אמבטיה שלי, לפחות מעל שנה, אני אנסה לעסות לעצמי את הירך נקווה שזה יעזור לי, לבנדר תמיד יש לי בבית....מחלה אצלי הלבנדר הזה...
רווי כמו תמיד את מצילה אותי!!! תודה לך, ושבוע טוב לך. עידית

נעמי2004

New member
../images/Emo187.gifלכאבי שרירים

את הנוסחה הזו למדתי מאדם בעל ידע רב והוא ממליץ לכאבי שרירים:לשים עלי רודה(פיגם)בשמן זית ולמרוח על המקום הכואב, אומרים שזה עוזר מאוד.

נעמי2004

New member
../images/Emo141.gifועוד משהו.......

אחד הפתרונות שממליצים ברפואה אלטרנטיבית לכאבי שרירים זה למרוח חרדל (פשוט כמשמעו)לכל המקום הכואב ולעטוף למשך לילה. יש שמורחים חרדל מעובד זה שקונים בסופר, ויש שמרתיחים כוס שמן פישתן עם כוס גרגרי חרדל ומסננים ואת השמן הנ"ל מורחים כל לילה עד לשיפור.

iditush11

New member
תודה נעמי, רשמתי לפני את העיצות שלך

הרגל פחות כואבת לי היום, אני חושבת שאולי מתחתי שם שריר במהלך אימון בחדר כושר ולא שחררתי כראוי, הכאבים פחות חזקים ממה שהיו אתמול ועשיתי לעצמי אתמול בלילה עיסוי של שמן שומשום ולבנדר כמו שרווי המליצה וזה ממש עזר!! תודה לכן!!

נעמי2004

New member
המשך לשמן פשתן...

דילגתי על אופן הכנה חשוב, את שמן הפשתן עם גרגרי החרדל יש לבשל על אש קטנה מאוד למשך שעתיים.

נעמי2004

New member
|תודה שהערת הערה חשובה לגבי הריון..

באופן כללי צריך לדעת שנשים בהריון צריכות להיוועץ עם רופא לפני שהן מנסות משהו, ולכן כמובן שההמלצות שלי לא מיועדות לנשים הרות. תודה על שנתת תשומת לב לכך.

בשמחה ../images/Emo13.gif ולגבי להתייעץ עם רופא

אני מעדיפה את "להתייעץ עם הומאופת,נטורופת,הרבליסט"וכן הלאה

למעלה