שמע....
בורגר קינג יש ארוחה ל4 אנשים ב10 פאונד שזה 100 שקל .. וזה פצצה.. אתה מקבל 4 צ'יפס 2 טבעות בצל 4 המבורגרים כש2 זה וופר ו2 זה צ'יקן ומקבלים גם כנפי עוף ו 4 שתיה. בKFC אני לא הלכתי לאכול אבל חברים שלי כן והם אמרו שזה אוכל מפוצץ שמן ועדיף לא להתקרב... בפיצה האט יש מבצע אכול כפי יכולתך ב4 פאונד שזה לא רע בכלל אם אתה רעב אבל קח בחשבון שלפעמים לוקח הרבה זמן עד שיביאו לך את הפיצות... [אז תהיה סבלני] לגבי מקומות אחרים אם בראש שלכם להשקיע קצת יותר אבל להנות... אני וחברים שלי ישבנו ב2 מסעדות.. אחת איטלקית שאם אתה אוכל סתם נגיד ספגטי + שתיה זה יוצא לך 6-7 פאונד שזה לא מטורף בכלל.. אם אתה הולך כבר בכיוון של בשר יכול לצאת גם 8-9 פאונד... אבל לדעתי לא כדאי לחסוך על אוכל! בסופרים המחירים כאלה... שישיית מים עולה בין 1.2 ל 2.5 פאונד תלוי איפה, תפוזים עולה 1.2 פאונד XL עולה 0.65 פאונד כמו בארץ שזה סבבה... ובירות אני כבר לא זוכר כמה עולה קח בחשבון גם שזה תלוי מאוד באיזה סופר אתה קונה אבל ההבדלים לא עצומים. ואני ממליץ מאוד להביא נודלס, מנות חמות ואם בא לכם גם ספגטי שיהיה לכם מה לאכול בבוקר או ככה בקטנה בערב אם אתם רוצים קצת למלא את הבטן כי בכל זאת בחוץ תאכלו פעם אולי פעמיים ביום... וזה לא מספיק כדי להיות שבע לגמרי כל היום. בקיצור חפרתי.... בקרוב נראה לי אני יעלה איזה משהו קטן שיעזור לאנשים להסתדר - תהנו בנתיים.