תגידו.. כדאי נאפה עכשיו?

תגידו.. כדאי נאפה עכשיו?

חברים רוצים לארגן נסיעה לנאפה לשבוע מיום שישי הקטע שהשוודיות והפיניות נורבגיות נראה לי כבר חזרו לבצפר (יש לי ידידה פינית שחזרה ללמוד לפני שבוע יש בכלל סקנדינביות בנאפה עכשיו? וכמה כסף לקחת איתי לבזבוזים?

Kurayami

New member
הסקנדינבים שם בני 24 ככה שזה לא קשור לבית ספר

ולדעתי עכשיו זה זמן טוב מאוד, אולי אפילו כדאי לך לחכות עוד שבועיים-שלושה שלא יהיה מפוצץ בישראלים. ולגבי הכסף לדעתי 2000 שקל זה מספיק...[אם אתה רוצה בנג'י תביא עוד 400 שקל]

maor79

New member
נאפה בספטמבר

אחי הייתי שם לפני שבועיים אבל חבר שלי רוצה שאני יבוא איתו שוב איך הוא בסטפמבר אתה יודע כדי לנסוע?! או שכבר פחות תיירים

דווקא אמרו לי

שיש שם בקיץ פול סקנדינביות, רוסיות וגרמניות בנות 17-20 אבל סבבה. אגב יש שם סניפים של KFC, מקדונלד וכל זה? ואיך המחירים בסופרים? סתם מעניין כי אנחנו נזדקק לזה (לקחנו סתם בית דירות ולא מלון כמו שצריך עם ארוחות)

Kurayami

New member
שמע....

בורגר קינג יש ארוחה ל4 אנשים ב10 פאונד שזה 100 שקל .. וזה פצצה.. אתה מקבל 4 צ'יפס 2 טבעות בצל 4 המבורגרים כש2 זה וופר ו2 זה צ'יקן ומקבלים גם כנפי עוף ו 4 שתיה. בKFC אני לא הלכתי לאכול אבל חברים שלי כן והם אמרו שזה אוכל מפוצץ שמן ועדיף לא להתקרב... בפיצה האט יש מבצע אכול כפי יכולתך ב4 פאונד שזה לא רע בכלל אם אתה רעב אבל קח בחשבון שלפעמים לוקח הרבה זמן עד שיביאו לך את הפיצות... [אז תהיה סבלני] לגבי מקומות אחרים אם בראש שלכם להשקיע קצת יותר אבל להנות... אני וחברים שלי ישבנו ב2 מסעדות.. אחת איטלקית שאם אתה אוכל סתם נגיד ספגטי + שתיה זה יוצא לך 6-7 פאונד שזה לא מטורף בכלל.. אם אתה הולך כבר בכיוון של בשר יכול לצאת גם 8-9 פאונד... אבל לדעתי לא כדאי לחסוך על אוכל! בסופרים המחירים כאלה... שישיית מים עולה בין 1.2 ל 2.5 פאונד תלוי איפה, תפוזים עולה 1.2 פאונד XL עולה 0.65 פאונד כמו בארץ שזה סבבה... ובירות אני כבר לא זוכר כמה עולה קח בחשבון גם שזה תלוי מאוד באיזה סופר אתה קונה אבל ההבדלים לא עצומים. ואני ממליץ מאוד להביא נודלס, מנות חמות ואם בא לכם גם ספגטי שיהיה לכם מה לאכול בבוקר או ככה בקטנה בערב אם אתם רוצים קצת למלא את הבטן כי בכל זאת בחוץ תאכלו פעם אולי פעמיים ביום... וזה לא מספיק כדי להיות שבע לגמרי כל היום. בקיצור חפרתי.... בקרוב נראה לי אני יעלה איזה משהו קטן שיעזור לאנשים להסתדר - תהנו בנתיים.

lazimi

New member
ואי אחי כנסו אותך בסופר מזה קנסו

מים 1 פאונד תפוזים או כל שתיייה מתוקה אחרת 60 סנט שמינית קוקהקולה כולה 2.20 פאונד XL24 כולה בערך 40 סנט אפילו פחות לאחד!!! אמרתי לכו לסופר של מול מרקיה זה הסופר הכי זול בנאפה!!!!!!!! רציני אנשים באו לשם במוניות

Kurayami

New member
חחח

אתה באמת רציני? שים לב להבדלים במחירים בין מה שרשמתי למה שרשמת..... 20 סנט זה נראה לך רציני? בשביל 2 שקל ללכת לסופר אחר? ועוד לקחת מונית שעולה פאונד לכל כיוון לפחות? בכל מקרה זה כל כך לא רציני, זה יוצא לך אולי תוספת של 40-50 שקל כל הטיול, כל כך לא משמעותי - ובאמת שאני חושב שאנשים מעדיפים את הנוחות של לקנות מתחת למלון ולא ללכת לחפש בקצה העולם סופר זול יותר. אם כבר אתה חוסך על משהו אז תחסוך על החבילה שדופקים אותך שם במחיר חבל על הזמן ושם אתה יכול לחסוך 10-12 פאונד.

noa8989

New member
מול האנתאה

יש סופר ממש גדול מול האנתאה [מול הקבלה הראשית איפה שהבר של הלא ישראלים] ושישיית מים שם עולה פאונד אחד ורוב המוצרים שם במחירים סבירים.. מקדונלדס זה גם סבבה לאכול שם..אפילו יותר זול מהארץ..רק מה הם קמצנים אש על הקטשופ והמיונז..אין מצב להוציא יותר מ 4 קטשופ מקופאי..וגם זה נחשב להמון..

נכון,

הסופר ליד מרקיע זה הסופר הכי זול בנאפהה וגם היחצני"ם תמיד מובילים לשם אם שואלים אותם איזה סופר כדי לקנות

אושרי2008

New member
כנס

אחי יש שם פול סקנדינביות. אני אומר לך כי חזרתי משם במוצאי שבת. ואם אתה רוצה להשכיר אופנוע או טרקטורון אז אתה צריך לקחת איתך הרבה כסף.

למעלה