תגידו כולם השתגעו לגמרי???????

dodido10

New member
תגידו כולם השתגעו לגמרי???????

מתחילת התכנית כולם אומרים שהם שונאים את ש"צ שנאת מוות,ועכשיו כשמגיעה הזדמנות שלא תחזור להעיף אחד מהם(ועל הדרך לגרום לשני קריסה מוחלטת),אנשים מתעסקים בקטנות ובזוטות.... אז נכון גם אני לא מת על ונסה ועל כל השטויות שהיא עושה,אבל עדיין אני מעדיף לראות אותה על המסך הרבה יותר מאשר שפרע או צבר..... אז שכל אחד ישאל את עצמו אם הוא יכול לסבול אותם לפחות עוד חודש אם לא יותר,כי ברור שאחרי ההדחה הקרובה החדשים יתוקתקו אחד אחרי השני החוצה.. ולהכל תוסיפו את העריכה המגמתית של עורכי התכנית בערוץ 2 שרוצים בכל דרך לחזק את כוחם של שפרע וצבר ולהוריד את הכוח של יוסי ועינב,אז בעוד חודש יש מצב שהיתרון יעבור לכוחות הרשע.. אז אני השבוע מצביע לונסה בכל הכוח,כי הזדמנות כזאת לא תחזור.. אני מקווה שכולם איתי....

a10a

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif שעה אני מנסה להסביר את זה!

החדשים יתוקתקו אחד אחרי השני החוצה, חוץ מאינה

אינה לא תודח. וכל מי שיעלה איתה על הגריל, פשוט יישרף.

thr7

New member
מעדיפה אותם עם מאשר את וונסה בלי

ומי שלא מבין ממש לא חכם.

נועה21

New member
אוהבי הבובלילים אנחנו חייבים לפרק את צמד ש"צ

שפרה וצבר מתנשאים כל הזמן על עינב ויוסי אבל בימים האחרונים הם עושים את זה בצורה מתוחכמת. מחייכים להם בפני ומלכלכים עליהם מאחרוי הגב. נראה שיוסי ועינב לא רואים את מה שאנחנו רואים ולכן חייבים להצביע לונסה!! חייבים להצביע לונסה כדי לפרק את צמד הש"צ!!

רעפון

New member
עינב הפקירה את אבא שלה והתחברה לחבורת שרץ

יוסי העמיד את אשר להדחה בגלל זה. אומנם עינב הבת שלו והוא לא יעשה את זה. אבל בדוגרי אין בעינב כלום היא בתוכנית רק בגלל אבא שלה יוסי.

נועה21

New member
דברים שהם לא רואים אנחנו רואים

ועינב לא הפקירה את אבא שלה. שפרה וצבר מצליחים ללכת בדרכו של שי. אני בטוחה ששי יושב בבית שלו מבסוט עד השמיים שהחיילים שלו מצליחים לסבן את כולם

אכדית

New member
צודק ../images/Emo45.gif זו הזדמנות שלא תחזור ../images/Emo18.gif

ברגע שהחדשים יכנסו לסבב זה רק יפתח לשיפרה את הדרך לגמר כי גם אם היא תעלה מול החדשים הם יעופו קודם כי הם עדיין לא צברו להם מספיק אוהדים שיסמסו להם.

thr7

New member
בדיוק ההפך עינב תעוף

שפרה וצבר יתמקדו בחדשים ולא בה. ואילו וונסה ה.... שעוברת בשניה מאיתי ליוני ולשחר ממש אכפת לה מיוסי או מהשאר ו.....תחשבו על זה.

אכדית

New member
ממש לא נכון ../images/Emo31.gif

שיפרה וצבר לא משתינים לכיוון של עינב היא זו שמנסה לשים את העבר בצד אבל הם אף פעם לא יקבלו אותה באמת חוץ מזה ששפרה עדיין נגד יוסי וזה לא טוב לה (אסטרטגית - פחות קול בעדה, בעוד ששיפרה כן עלולה להצביע לה בעתיד כשיצטמצמו האופציות). בנתיים החדשים כן בעד עינב ויוסי, עינב קיבלה רק את הקול של יוני ויוסי לא קיבל שום קול מהם אם אני זוכרת נכון. בלי קשר כשהחדשים יכנסו לסבב הם עפים אחד אחד... בכל אופן קודם צריך להיפטר מש"צ כי זו הזדמנות בלתי חוזרת.

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gifצודק

bubbleboi

New member
מחר אשלח בפעם הראשונה SMS

מאז שהתחילה התוכנית בתקווה שצבר יעוף (הייתי רוצה ששיפרע, אבל אני ריאלי). לכו תדעו מתי תהיה עוד הזדמנות לשבור את קבוצת השרצים. תחשבו על הפרצוף של שיפרע ברגע שיודיעו שצבר עף :) להצביע ונסה!!

למעלה