תגידו, כולם מפטרים מטפלות ויורדים

דיאנה1

New member
תגידו, כולם מפטרים מטפלות ויורדים

מהארץ? אני ממש מיואשת. כל מטפלת שאני מראיינת, כשאני מבקשת את הפרטים של המשפחה שעבדה אצלם קודם, מספרת לי שהמשפחה עזבה את הארץ. עכשיו ראיינתי מישהי שנראתה מושלמת לתפקיד, עד שביקשתי המלצות, ומה מסתבר? המשפחה עברה לאוסטרליה... נראה לי קצת חשוד, כנראה זה הסיפור המושלם כאילו גם יש ניסיון וגם אי אפשר לבקש המלצות. במיוחד שהסיפור הזה חוזר על עצמו שוב ושוב. ושוב אני בלי מטפלת...

תנסי לבקש טלפון של הסבתא

בר"כ הסבתות יודעות היטב מה חושבת האמא על המטפלת (בייחוד הסבתא מצד האמא..). תבקשי את הטלפון של הבית של המשפחה "שירדה" ובדר"כ למי שגר שם יש מושג מה קורה עם המשפחה מהם קנו את הדירה.ככה תוודאי שהסיפור נכון. בכל מקרה גם אם את לא רוצה לעשות את כל התחקיר תבקשי טלפון של המשפחה ולפי התגובה של המרואיינת תדעי אם הסיפור נכון. דרך אגב, לי יש מטפלת פיליפינית (היא לא גרה אצלי נמצאת עד 17.00 ), אחרי שהיתה לי לילד הגדול מטפלת ישראלית. יסלחו לי כל המטפלות, אבל אי אפשר להשוות. מטפלת פיליפינית זה פשוט אידיאלי- שקטה, נעימה, ללא דרישות, מנקה גם את הבית, מסדרת והילד מת עליה.

דיאנה1

New member
תודה על הרעיונות. ביקשתי איזשהו

טלפון של מישהו שמכיר אותם - שכנים, קרובי משפחה - והיא טענה שאין לה. לכן זה נראה לי סתם סיפור. זה נשמע רעיון מצויין לבקש את הטלפון של המשפחה, פעם הבאה אנסה. אין לי התנגדות עקרונית למטפלת זרה, למעט הבעיות הפרוצדוריאליות. אם למטפלת שלך יש אחות תאומה עם אותן תכונות - אשמח לקבל את פרטיה...

אין בעיות פרוצדורליות

המטפלת שלי וחברותיה אינן חוקיות (אין אפשרות לקבל אישור אלא לנכים, זקנים וכו´ ). לשתי חברות שלי כבר "שידכתי" חברות של המטפלת שלי והן מודות לי מאוד. אם מתאים לך, ואת מאיזור ת"א, שלחי לי מייל ואנסה למצוא.

סליחה על הבורות

אני לא יודעת איך בודקים את המסרים. ואני גם לא יודעת איך לשנות לכך שהמייל שלי לא יהיה חסוי (בערב אברר את הסוגיות עם בעלי). המייל שלי הוא [email protected]

דיאנה1

New member
לבדיקת מסרים אישיים: תראי שיש לך

מעטפה כתומה מהבהבת בפינה השמאלית העליונה של המסך. את צריכה פשוט ללחוץ עליה ותכנסי למסך המסרים האישיים, ושם תוכלי לפתוח את המסר שקיבלת. כדי להפוך את האימייל שלך לגלוי: במסך של הפורום, תלחצי על השם שלך שמופיע ליד אחת ההודעות שלך. ייפתח הכרטיס האישי שלך, ולמעלה יהיה כתוב "עדכן פרטים אישיים". תלחצי על הלינק הזה. תכניסי את הסיסמה. כעת תכנסי למסך הגדרת הפרטים האישיים שלך. ליד האימייל יש מרובע קטן ולידו כתוב "הצג". תלחצי עם העכבר על המרובע הקטן כדי שיופיע בו סימן בפנים. ככה את בוחרת להציג את האימייל שלך. ובכל מקרה, אני שולחת לך גם אימייל. התכוונת ל walla, לא waiia, נכון? ושוב תודה.

lolilo

New member
דורית שלום רב.. אני מחפשת מטפלת -עו

עוזרת זרה שתעבוד אצלי מ0700 עד1900 . אני גרה בת"א. מדובר בטיפול בתאומים -בערך מתחילת מאי. אשמח לקבל מסר ממך.

דורית - אשמח להעזר בשרותייך

בני בן חודשיים והשבוע פרסמתי מודעה בעיתון לגבי מטפלת. אני גרה בר"ג ליד צפון ת"א והאופציה של מטפלת זרה גם עלתה. יש לנו עוזרת פעמיים בשבוע (שגם מבשלת)והעסק הופך להיות יקר מאוד. אגב, האם התעריף שלהן זהה לתעריף של מטפלת ישראלית חוקית? אשמח אם תעני לי בפורום או במייל, אם תרצי אשלח לך במייל את מספר הטלפון שלי. תודה, גאיה

אז המטפלת שלנו חשודה במיוחד ../images/Emo150.gif

הגעתי אליה דרך המלצות של מישהי שנסעה לשלוש שנים לתורכיה לשליחות. אנחנו עוזבים עוד כמה חודשים ליוגוסלביה. איך את חושבת שזה ייראה בקורות חיים שלה ?????
תנסי לבקש המלצות מקרובי משפחה שנשארו בארץ. אני למשל מתכוונת להגיד למטפלת (המדהימה) שלי להפנות להורים של בעלי.

למעלה