תגידו, כל חברי Queen היו הומואים?

תגידו, כל חברי Queen היו הומואים?

זתאמרת פרדי מרקורי ברור. עם שפם כמו שלו זה ממש משחק מכור.. אבל גם כל האחרים?

queen man

New member
דבר ראשון..

הוא לא היה הומו הוא היה דו .. וכל השאר סטרייט

FreddieMercury

New member
דווקא השפם?

מילא האיפור, אבל השפם?!?! ודרך אגב, עם סולנית כמו שיש לצפלינים, הרבה ביקורת אין לכם זכות להעביר (ורק כדי למנוע אי הבנות, רוברט פלאנט הוא לדעתי אחד הסולנים הגדולים ביותר אי פעם).

הופה הופה הופה,..

רוברט פלאנט הוא אולי הפרפורמר הכי טוב שהיה אי פעם. לפרדי היו אולי את איכויות הקול הכי טובות אבל פלאנט היה ממש רב גווני ומלא אנרגיות יותר מכל אחד אחר...

FreddieMercury

New member
האמת... שלא...

עם כל הכבוד וההערכה לפלאנט, וכבר אמרתי שיש לי המון, פרדי עולה עליו בכל קטגוריה. מבחינת איכויות הקול אני מעדיף את האופראיות של פרדי על הצווחנות המעולה של פלאנט. כפרפורמר פרדי משמיד כל מה שתעמיד מולו. וזה לפני שנציין את העובדה שהקול של פרדי היה ממש כלי נגינה בסגנון של קווין. וכמו שכבר ציינתי, תוסיף לפלאנט חזה והרי לך נערת חלומותיך...
(ולבנות הפורום, הכל בצחוק. נא לא להעלב).

Y n 2 5

New member
דווקא נערת חלומותיי,

זאת גברת בארי גיב. רק בתנאי שתתגלח ותסתום את הפה. (האמת שקודם כל היא צריכה לקום לתחיה...)

Y n 2 5

New member
לגבי הקרב.

זה ראש בראש בהחלט מעניין, אבל אין לי ספק שפרדי לוקח. אני יכול לנחם אותך, שבקרב העוד יותר מעניין בין ג`ימי פייג` לבריאן מיי, ההחלטה קשה לי מאד, אבל בכל זאת אני חושב שאמנם בקצת מאד, אבל ג`ימי לוקח...

FreddieMercury

New member
ג'ימי פייג'

לוקח בגיטרה כל דבר שתעמיד מולו. חוץ מאולי הנדריקס. לדעתי ג'ימי פייג' הגדול מכולם. לבראיין מאי יש טכניקה נהדרת, אבל לא משהו בקליבר של פייג' או בלקמור

סורי פה אין בכלל קרב...

בין בריאן מיי לג'ימי' פייג', אז פייג' לוקח. יש לו אנרגיות על הבמה ברמות כמו שרק ג'ימי הנדריקס יכול...

Oukami Kun

New member
שמעי-

כשיש עכשיו את כל הנושא הזה של שוויון בין המינים, ומצד שני יש את הנשים הגרוזיניות- אז זה מה שקורה...

bazmaster

New member
רגע, אז היום ...

הפנים שלי צריכות להיות חלקות כמו טוסיק של תינוק כדי שאני אראה גברי?

למעלה