תגידו... כמה אנחנו בערך בפורום?
ב בר2י New member 20/6/05 #2 אממ אפשר לעשות שירשור נוכחות ולדעת.. אני ואתה זה כבר שניים.. כל מי שפה- שיסמן וי
P purple rain2 New member 20/6/05 #4 שאלה טובה האמת שזה משתנה, כי כל כמה ימים מצטרפים חדשים וחלק מהאנשים גם נעלמו מישהו יודע מה עלה בגורל עדי? (עדידי15) או פאק שכחתי את שמה- הבוטן בעל אלף הנשמות אבל רוצות לפתוח שרשור התפקדות?
שאלה טובה האמת שזה משתנה, כי כל כמה ימים מצטרפים חדשים וחלק מהאנשים גם נעלמו מישהו יודע מה עלה בגורל עדי? (עדידי15) או פאק שכחתי את שמה- הבוטן בעל אלף הנשמות אבל רוצות לפתוח שרשור התפקדות?
P purple rain2 New member 20/6/05 #5 מה שכן../images/Emo123.gif אני יכולה להגיד לכם כמה אנשים כתבו הודעה בפורום בשלושת החודשים האחרונים, רוצות?
מה שכן../images/Emo123.gif אני יכולה להגיד לכם כמה אנשים כתבו הודעה בפורום בשלושת החודשים האחרונים, רוצות?
P purple rain2 New member 20/6/05 #6 אה כן, שמה הדס../images/Emo3.gif ובדקתי../images/Emo26.gif ובשלושת החודשים האחרונים כתבו בפורום 226 אנשים
אה כן, שמה הדס../images/Emo3.gif ובדקתי../images/Emo26.gif ובשלושת החודשים האחרונים כתבו בפורום 226 אנשים
P purple rain2 New member 20/6/05 #8 זה תפוז ספר, לא אני../images/Emo8.gif וזה הגיוני מאוד, יש רשימה של כל האנשים
P purple rain2 New member 20/6/05 #10 מעכשיו זה חופש ואין תירוצים../images/Emo123.gif../images/Emo8.gif
ה הבוטן בעל אלף הנשמות New member 21/6/05 #13 תמיד יש תירוצים../images/Emo3.gif קורס מד"צים....קייצת....שיפוץ חדר.....סמינר בוגרת... והופס!! הגיעה שנה"ל תשס"ו(?)
תמיד יש תירוצים../images/Emo3.gif קורס מד"צים....קייצת....שיפוץ חדר.....סמינר בוגרת... והופס!! הגיעה שנה"ל תשס"ו(?)