תגידו, כמה אתם קרובים למשפחה של

Cobe Anan

New member
תגידו, כמה אתם קרובים למשפחה של

החצי השני? כלומר- אתם מרגישים בני-בית, או שאתם משתדלים להימנע מקשר עין עם ההורים שלה/ו?

liontamer

New member
תשמע, תראה...

מנסיון עבר, כשניסיתי להיות נחמד רק קיבלתי מבטים של "אתה עוד פה הא?" או "שוב פעם באת לפרגע את הבת שלי הא יא פרענק?" אבל ברמה העקרונית אני מאמין שזה צריך להיות בקטע של סבבה, ולגמרי לא להתחמק וכאלה. לאון שונא את הק.ג.ב. ???

white raven

New member
אותי המשפחות אוהבות..

ההורים על פי רוב רוצים בחברתי האבות נהנים לשוחח על דה ועל הא והאמהות שמחות שהילדה לא יוצאת עם יצור.. קצת נימוס, קצת תרבות וכמובן חיוך עושים את העבודה

ואם היא יתומה...??...

אז האם בית נחשבת לצורך השאלה בתור האמא...?.. אותי בכל מקרה תמיד אוהבים ישר על ההתחלה..

dod_basim

New member
אולי זאת הבעיה שלי

אני פשוט לא מכיר עדיין את ההורים של חברה שלי לעתיד... סתם
מנסיון העבר אני מתחבר טוב עם ההורים, אולי בתוך תוכם חושבים הם "לא רק שהוא מזיין את הבת שלנו, אנחנו גם צריכים לשמוע?" אבל מה אכפת לי? כל עוד אני מרגיש איתך בנוח אז זה מעולה

לא שבא לי להכנס לזה

אבל שיהייה עם המשפחה של האקס הרציני האחרון ממש התחברתי, הייתי מבלה איתם בלעדיו, עם כל האחים הנשואים שלו והגיסים בעיקר- היה ממש קשה לא לראות אותם יותר!
ובכלל- הורים אוהבים אותי

SickBoy Danny

New member
יעקב היקר

את עמדתי בסיפור אני יכול לספר בקצרה....אתה זוכר שסיפרתי לך על נטלי ועל המשפחה המטורפת שלה? אתן לך דוגמא ליחס לא טוב בן החבר של הבת למשפחה שלה כמדומני סיפרתי לך כמה זה מסוכן להסתבך עם מישהי שכשאבא שלה רואה אותכם מתנשקים והדבר הראשון שהוא יכול להגיד לך זה " פגעת בכבוד שלי ושל המשפחה שלי". כמובן שהדבר הראשון שאתה חושב זה "מה עשיתי למען השם סתם נישקתי אותה על הלחי" אבל כיוון שאתה יודע שהוא מרוקאי עצבני ולא סתם גם היה אצלם רצח במשפחה אתה תתפוס מרחק , תקן אותי אם אני טועה אבל אני לא חושב שזה המקרה אצלך . למרות שאני לא מכיר את המשפחה של בת זוגתך אני התרשמתי ממנה שאין כאלה בעיות רציניות כמו" אם לא תוריד ממנה את הידיים נשלח אותך בשק לאבו כביר" מצד ההורים שלה אז תנסה במקרה שלך לא להיסחף עם הידיים בקרבת המשפחה רק אולי אם אתם כבר חברים המון זמן. ופשוט תראה להם כמה אתה אחראי וכמה אתה שווה (שזה המון!!!!!!!!!!!) ואל תשכח לחייך הרבה ולהיות צנוע ...ואני לא מדבר "צנוע צנוע" פשוט צנוע בדרישות שלך מול חברה שלך ותראה לה כמה אתה אוהב אותה ( שזה המון!!!!!!!!!!!!1) ותראה את זה גם למשפחה שלה...ואל תפחד ...זהו...מת עליך אחי בהצלחה!!!!!

Cobe Anan

New member
דני, חמוד...../images/Emo124.gif

אני עם דקלה כבר יותר משנה
נראה לי שזה קצת מאוחר מדי לתת לי עצות איך למצוא חן בעיני ההורים שלה.. הסיבה שהעליתי את הנושא היא שבאמת נהייתי חלק מהמשפחה- תמונה משפחתית שאני מופיע בה במקום אחד האחים שלה, שנאלץ להבריז מהאירוע, תעיד.. הצחקת אותי עם ההודעה שלך...
אוהב אותך הרבה!

זכוכיות

New member
לא ממש מתקרבת, אף פעם..

היה אחד, נורא מזמן (גיל 12 עד 15 וחצי) שהתקרבתי קצת אל המשפחה שלו, אבל זה היה בעיקר כי ממש גרתי להם בבית... מאז, אני דואגת לשמור על דיסטנס, אם אפשר גם לדחות את הפגישה כמה שיותר, עם הנוכחי אני שנתיים ופגשתי את אמא שלו פעמיים, והאקס, שהייתי מבלה בדירה שלו בקיבוץ סופ"שים וחופשים שלמים... והמשפחה שלו גרה רק כמה מטרים משם, ביקש כל הזמן, ופשוט לא הייתי מסוגלת.

בשלולית

New member
כשהייתי עם האקס...

שאפשר להגיד הראשון שבאמת הכרתי את המשפחה שלו לעומק... אז אפשר להגיד שהייתי דיי ביישנית וניסיתי להימנע מקשר עין.. בהתחלה... וכל פעם שהייתי ישנה אצלו התביישתי בבוקר כשקמנו לרדת עם פיג'מה או משהו כזה... אבל בסך הכל מתתי על אמא שלו, ואבא שלו הכיר איכשהו את אבא שלי אז זה היה דיי מביך... ולחלק השני של השאלה, הרגשתי כמו בת בית.. נראה לי.. או יותר נכון, כשנפרדנו, הפרידה מהמשפחה שלו הייתה גם קשה...

למעלה