תגידו, כמה יעלה...

harabecw

New member
תגידו, כמה יעלה...

אני משחק עם הרעיון המוזר (שיתממש כשאזכה בלוטו) של שיפור וספה. לפי מה שהבנתי, לדגמים היותר חדשים כבר יש בלם דיסק קידמי, כך שחסכו לי דבר אחד. מה שנשאר... מאיזו שנה הוספה מיוצרת עם בלם דיסק קידמי? בהנחה שקונים אותה ואז שמים צילינדר חדש, קרבורטור חדש, אגזוז לחץ, מצמד יותר טוב (צריך?) ובולמי זעזועים כמו שצריך, מה תהיה ההשקעה הכספית?

asher_al

New member
ווספה

היי כחובב ווספה מושבע (אני בתהליך שיפוץ של אחת 1959), יש חנות בגרמניה אשר מציעה שיפורים שוניםבנושאי הווספות. החנות נקראה SIP SCOOTERSHOP והאתר: www.sip-scootershop.de הם שולחים גם קטלוג באנגלית, יש לי אחד כזה... לשטוף את העיניים ולבכות.... אשר

harabecw

New member
באיזה מצב הווספה שלך?

יש סיכוי שנראה אותה נוסעת בקרוב? ד"א אתה עושה שיפורים או שיחזור?

asher_al

New member
ווספה

הווספה במצב רע...מאוד רע.... מריך למצוא חלקים למנוע, חיצוניים. זו הבעיה הכי גדולה...מעבר לכך ניתן להרכיב הכל כי רוב החלקים הם של ווספות עד שנת 70... אני מאמין שהיא תיסע תוך שנתיים

harabecw

New member
../images/Emo67.gif

בהצלחה. אל תשכח שאם זה רכב אספנות אתה לא יכול לנסוע בשעות מסויימות, בכבישים מסויימים, פעמיים טסט בשנה, שלוש פעמים ביום לברוש שיניים ולא לאכול יותר מידי סוכריות!

אהוד א1

New member
לא מדוייק.רכב אספנות עם ביטוח אספנו

ת אכן לא יכול לנסוע בין 7 ל-9 בבוקר אך גם רכב אספנות אתה יכול לבטח בביטוח רכב רגיל ולנסוע מתי שאתה רוצה...

px200

New member
px200 2002 ...../images/Emo9.gif

אדומה מתוקה מ
עם בלם דיסק קדמי שעוצר , עטוף בצינור פלדה שזורה וגם הזרקת שמן .

למעלה