תגידו,כמה ממכם עוצרים לטרמפים??

תגידו,כמה ממכם עוצרים לטרמפים??

אנשים ממש נדיבים אתם

Boscorelli

New member
אמממ

ברעות אין טעם כולם פה סנובים! הסיכוי שיעצרו לך פה הוא קטן פעם חיכיתי שעתיים ורבע!!! אבל במודיעין.... לא ניסיתי אבל זאת שיטה טובה... אני פשוט לא עולה על טרנטות או בןאדם שנראה לי חשוד וכמובן יש עדיפות לצעירות ב BMW של אבא :)

שעתיים ורבע?!?!

אני מחכה 10 דקות גג!! ועוצרים לי מלא!!
כיאלו לא מרעות..ממודעין לרעות...כי האוטבוס לא מגיע לרעות בעעע
וחבר שלי בלי אוטו בשעות שאני מגיעה..אז בעעע

Boscorelli

New member
בונבונירה...

דבר ראשון זה ברור כי את נערה\אישה ודבר שני במודיעין זאת לא בעיה אני מדבר על רעות-מככככבים

Boscorelli

New member
בואי אבל אני יגיד לך דוגרי...

ברגע שיהיה לי אוטו (עוד 4 חודשים!!!) אני ייקח טרמפים אבל רק כוסיות... כאילו סורי אבל זה מה יש....

אמממממ ..גם עוצרים לגברים..

והרבה פעמים נשים עצרו לי
מה זה קשור לכוסיות..זה שתיקח אותם טרמפ אומר שיצא לך משהו מיזה?

Boscorelli

New member
לילה...

גם אני מרעות... ויש ויש לא אחד ולא שתיים נכון שלא כולם אבל יש הרבה! ולגבי הכוסיות סתם צחקתי....

afon

New member
שטויות!!!!!!!!!!!!!!!!

מה אתה מזיין את השכל????.?????? אני אישית לפחות שלוש פעמים בשבוע תפס טרמפים ממכבים לרעות ומרעות למכבים ולא קרה לי שחיכתי יותר מחצי שעה וזה קרה לי בעשר בבוקר ביום ראשון שאין אף מכונית ואם יש מכונית היא נוסעת לתל אביב על תשמיצו את מכבים רעות זה אחלה ישוב עם אחלה אנשים והרוב לא סנובים בכלל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Boscorelli

New member
דבר ראשון

דבר יפה זה לא הפורום של אמא שלך! דבר שני... כנראה היה לך יום טוב או שהשעון שלך לא מכוון... לא כל יום זה שעתיים וחצי ולא כל יום זה גם חצי שעה! חוץ מזה זה מה שאני חושב על המקום אומנם לא כולם ככה אבל זה מקום מסריח אני לא מבין איך אתם נהנים פה... אבל אם אתם נהנים... שיהיה לכם בכיף...

prophit

New member
אולי תפסיק, אנחנו, כלומר רוב האנשים

שגרים במכבים רעות וכותבים בפורום הזה, אוהבים את המקום אז למה אתה חייב בכל הודע שניה שלך רק להעליב את המקום
נכון שלא יפה מה שהלך פה (הקללות) אבל עדיין , ביקשו ממך לכבד אז תכבד, חוץ מזה, לדעתי העובדה שאתה אומר שהמקום חרא רק אוטמת אותך מלהנות פה, אתה כל הזמן מסתכל על כמה רע פה עכשיו ואיך לעוף מפה ואתה מפספס את כל מה שכן יש לך פה ויש הרבה-כל אד יכול למצא כאן משהו טוב לעשות, זה באמת מקום שבו אדם יכול לעשות המון המון דברים, רוצה דוגמאת

אממממ אפשר לאכול פיצה../images/Emo9.gif

מאוד טעימה אגב
אבל מה אתם חושבים יותר טעים של רעות או של מכבים?[זאת עם המבצע]

prophit

New member
מכבים../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif אבל אני משוחד,

אני הייתי עובד שם עד לפני 3 חודשים ככה שאני לא ממש נחשב..... למרות שזאת ברעות גם נורא טעימה, היא מיוחדת כזאת אבל אני ממש אוהב את הפיצה של עופר- הכי טובה.

Boscorelli

New member
תבין...

יורד על המקום הוא לא זאת הדעה שלי ויש לי כל זכות להביע אותה.... אני גר פה 10 שנים והמקום הזה זה חור ניסיתי להבין מה כיף בו מה טוב בו ומה מצאתי? כמה מסלולים נחמדים לנסיעה על אופניים שגם עכשיו במצב הביטחוני כבר לא הכי בטוח לנסוע בהם... ניסיתי ולא מצאתי אז התייאשתי... אם יש לך רעיונות מה נער בן 17 יכול לעשות פה (ולא ללכת לפיצה או לבורגר ראנץ כי עברתי את גיל 10) בלי בעיות ויהנה מזה וזה פה באזור (אני נותן לך עד שילת... כפר רות מודיעין מכבים שילת לפיד הכל אם תמצא...) אם תמצא ותתן דוגמאות אז ננסה...

prophit

New member
סבבה, אני אחפש לך דברים ,אבל

אתה תמיד יכול לעשות מה שאני עושה, תנצל את השרט המדהים שלה מקום הזה, קח גיטרה\דיסקמן או משהו ופשוט צא ותסתובב, אם אתה עם גיטרה אז זה תמיד טוב כי אנשים ככה ומסתכלים או מדברים איתך ואפילו שרים, אבל באמת שאם מחפשים קצת אז מוצאים, סתם לשבת במודיעין בסנטר או משהו זה גם דרך להעביר זמן, או באמת ליסוע או לרוץ, לטייל כאן בגבעות המדהימות שעתידות להיות מודיעין, ברוך השם לא חסרים דברים, פשוט מה לעשות, אף אחד לא יגיש את זה לך על מגש של כסף ולא יאכילו אותך את זה- אתה תצטרף לקום ולחפש, אתה רוצה לשבת ולבכות- תהנה, אבל אם אתה כבר "תקוע" פה תנצל את המצב.

Boscorelli

New member
על גיטרה

אני עוד לא מנגן.... ולצאת לרחובות לחפש... אחי זה משעמם אותי... צריך קצת משהו לא ספונטני

למעלה