רוב הזמן נח
Well-known member
או ממתינים עד שאתם בבית בשביל לגלות שהמזון מקולקל?
יצא לי כבר לפתוח אריזת פסטרמה בסופר, לתת טעימה ולירוק הכול החוצה כי המוצר היה מקולקל.
יצא לי לתת שלוק בקרטון חלב עיזים וספלש לירוק הכול על הרצפה כי המוצר היה חמוץ עם גושים.
אלה הדוגמאות הכי קשות שאני זוכר, שקרו בעקבות נסיונות קודמים פחות קשים שכבר הייתי בבית והמוצר לא היה 100 אחוז טרי.
תמיד עדיף לגלות את הקלקול בחנות ואז פשוט לא לקנות את המוצר, מלהגיע הביתה ולגלות ואז צריך לחזור לחנות..
יצא לי כבר לפתוח אריזת פסטרמה בסופר, לתת טעימה ולירוק הכול החוצה כי המוצר היה מקולקל.
יצא לי לתת שלוק בקרטון חלב עיזים וספלש לירוק הכול על הרצפה כי המוצר היה חמוץ עם גושים.
אלה הדוגמאות הכי קשות שאני זוכר, שקרו בעקבות נסיונות קודמים פחות קשים שכבר הייתי בבית והמוצר לא היה 100 אחוז טרי.
תמיד עדיף לגלות את הקלקול בחנות ואז פשוט לא לקנות את המוצר, מלהגיע הביתה ולגלות ואז צריך לחזור לחנות..