תגידו, כשמכינים לחם עם זרעי חיטה בפנים... איך מכינים את החיט

alonaski

New member
תגידו, כשמכינים לחם עם זרעי חיטה בפנים... איך מכינים את החיט

איך מכינים את החיטה טרם האפיה? משרים אותה כמה שעות במים? מבשלים במים?
איך בדיוק וכמה זמן?
 

ella100

New member
בדרך כלל זה תוספות של גרעיני חמניה,דלעת,פרג,אגוזים,זיתים

תבלינים וצמחי תבלין.
לא חושבת שמערבבים לתוך הבצק גרעיני חיטה.
 
אולי היא התכוונה לנבט חיטה

http://www.edenteva.co.il/product/11473587/נבט-חיטה-תבואות-250-גרם
&nbsp
וגם אפשר להוסיף צימוקים בלחם
 

alonaski

New member
ברור שגרעיני חיטה!
זה הכי טעים!!!


בנוסף לגרעיני חמנייה, דלעת ופישתה. אני אוהבת את הכל ביחד בד"כ...
 
תלוי איך את אוהבת את זה

תבדקי אחרי שעתיים ואם יהיה קשה מדי עדיין תשאירי. אני כנראה הייתי משאירה כל הלילה
 
למעלה