תגידו..לא הודיעו על הורדה במחיר?
O orend123 New member 26/3/06 #3 פוליטיקת בחירות נגיד שאנחנו מורידים, אתה תהיה מרוצה ותבחר בנו שוב, אבל אין לך מושג קלוש מה באמת הולך....
פוליטיקת בחירות נגיד שאנחנו מורידים, אתה תהיה מרוצה ותבחר בנו שוב, אבל אין לך מושג קלוש מה באמת הולך....
P Phenox New member 26/3/06 #4 על מה אתם מדברים? אני מדברת על זה שלפני כמה שבועות הודיע שר הבריאות על הנחה במחירי האמבולנסים
A amazone New member 27/3/06 #5 ממתי מד"א ציבורית? מדא היא מלכר אין לשרותי האמבולנסים מחיר אחיד הממשלה יכולה אבל לא מעוניינת להתעסק בעניינים האלו עובדה שעירן קורעים את מדא באזור רמלה בגלל המחירים.
ממתי מד"א ציבורית? מדא היא מלכר אין לשרותי האמבולנסים מחיר אחיד הממשלה יכולה אבל לא מעוניינת להתעסק בעניינים האלו עובדה שעירן קורעים את מדא באזור רמלה בגלל המחירים.
M moti101 New member 27/3/06 #6 - היי אני חדש גם אני שמעתי משהו על הורדת המחירים למעשה שמעתי שזה כבר ירד.. אם מישהו מוכן לפרט אני אשמח
- היי אני חדש גם אני שמעתי משהו על הורדת המחירים למעשה שמעתי שזה כבר ירד.. אם מישהו מוכן לפרט אני אשמח
P Phenox New member 28/3/06 #7 היא לא. אבל היא מקבלת תקציבית מלאים מקופת המדינה. והודיעו על הנחה של 7% במחירים. ו..ממ..פתאום כלום לא קרה.
היא לא. אבל היא מקבלת תקציבית מלאים מקופת המדינה. והודיעו על הנחה של 7% במחירים. ו..ממ..פתאום כלום לא קרה.
A amazone New member 30/3/06 #10 עד כמה שהבנתי מגורמים בכירים במד"א - אם המדינה מתקצבת אותה אז זה בקושי