תגידו, לא מיציתם את הנושא הורוד בדף הבלוגיה?

flashes

New member
תגידו, לא מיציתם את הנושא הורוד בדף הבלוגיה?

דיייייייי כבר כמה אפשר שוב ושוב להכנס לדף הבלוגיה והדבר היחיד כצעט שיש בו זה בעניין ההומואים והלסביות?! ושלא תבינו אותי לא נכון, דודתי לסבית מוצהרת נשיאה באושר לבת זוגתה, שתיהן מאוד אהובות עלי גדלתי בבית ליבראלי ופתוח (בשנות החמישים והשישים, דבר שמאוד לא מובן מאליו) הומואים ולסביות היו אצל סבתי ואצלינו בני בית. הם היו לחרים כי טובים ש הורי. אני גדלתי בידיעה מוחלטת שהם אנשים כמונו, ללא שום הבדל וכך גם גידלתי את ילדי. אחת מחברות הילדות שלי הכי טובות שלי היא לסבית. אז בבקשה אל תטיפו לי שאני הומופובית. אתם פשוט מצליחים להמאיס את הנושא על כולם מעט מיד זה לא טוב, אבל גם עודף זה לא טוב. מאסתי בנושא, החזירו אותו למקום הטבעי שלו... חלק אינטגראלי מהחברה ללא שום אפליה.

Bezalel P

New member
הנושא מאוד אקטואלי

וכרגע רק קוביה אחת מתוך הארבע עוסקת בו. העמוד לא צבוע כולו בורוד. אני חושב שזה סביר בהחלט.

flashes

New member
המדיניות שלכם מצליחה להמאיס את הנושא

במיוחד על אלה שלא ממש בעלי ראש פתוח כבר מעל לשבוע יום יום הנושא הזה בדף הבלוגיה ובדך הראשי של תפוז שכרכם יוצא בהפסדיכם. ואני מדברת כאחת שהנושא מאוד מאוד קרוב לליבי!

Bezalel P

New member
במה זה שונה מכל נושא אקטואלי אחר

שמייצר כותרות מדי יום? כמות התכנים המתייחסים לנושא ההומולסבי מאז הרצח היא עצומה, ומכיוון שכידוע, אנחנו אתר תוכן גולשים, יש מקום להתייחס לתכנים האלה שתופסים מקום משמעותי בשיחת הגולשים.

goldy

New member
כה אמר הרובוט שסורק מילות מפתח ברשומות חדשות?

או שאתה פשוט הולך לפי מה שמתפרסם בתשקורת?

Bezalel P

New member
אני הולך לפי מה שאני רואה שמתפרסם בבלוגיה.

ראיתי גם לא מעט בלוגים חדשים שנפתחו בעשרה ימים האחרונים רק כדי לדבר על זה. אז כנראה שיש בזה משהו.

goldy

New member
רשומה אחת וזה כל נושאה?

אולי תתחשב בבלוג המכיל לפחות 2 רשומות בשני נושאים שונים? חבל לתת במה לבלוג שנפתח עבור רשומה אחת בילבד.

wranger

New member
למה?

למה, אם זה כתוב טוב ומעניין, שלא תקודם הרשומה הראשונה בבלוג? להיפך, זה יכול לעודד את בעל הבלוג לכתוב עוד רשומות טובות ומעניינות. אני חושב שחייבים לתת במה לבלוגים חדשים, אחרת הכותבים שלהם יתייאשו מהר מאוד וייעלמו.

goldy

New member
מעניין שאני לא קיבלתי את היחס הזה

מיתוך למעלה מ70 רשומות רק שתיים קודמו, ואני עדיין רוצה להישאר כאן.

wranger

New member
אז אתה לא אחד מאלה שדיברתי עליהם

אבל אני, כמי שפתח כמה וכמה בלוגים תחת שמות משתמש שונים (שלא את כולם אני טורח לקשר לכינוי wranger), יכול להעיד שאי-קידום רשומות בתחילת דרכו של הבלוג יכול לזרז את נטישתו - במיוחד בתקופה האחרונה, מאז עלה עמוד הבלוגיה החדש (שבו העדכונים החדשים הם נסתרים וצריך לבצע פעולת הקלקה אקטיבית כדי להגיע אליהם, מה שלא הרבה עושים), מאוד קשה להביא קוראים לבלוג. חוצמזה, והנה אני יורה לעצמי ברגל, כמה אפשר לקדם שוב ושוב את אותם כותבים? חייבים לרענן עם כותבים חדשים, ואותם אפשר למצוא בקלות בבלוגים החדשים. מקסימום ייעלמו והבלוג יינטש. אז מה, לפחות זכינו לקרוא רשומה איכותית ומעניינת (בהנחה שהיא אכן כזאת, אחרת לא הייתה מקודמת מלכתחילה).

flashes

New member
הגזמתם - זה היה אובר מוחלט

את שלי אמרתי ואני לא אשוב לדוש בזה עד דוק כי כנראה הדברים שלי נופלים על אזניים ערלות כמו שאמרתי כבר שכרכם יצא בהפסדכם יצרתם אצל חלק גדול מהאנשים אנטגוניזם לנושא תודה

BEAUTY האחת

New member
אבל זה מה שקורה בכל צורות המדיה

התקשורת לא מבינה שמה שהם עושים למען הקהילה הזו רק מביא את התוצאה ההפוכה הם פשוט ממאיסים עלינו את כל העניין ואני מדברת על אנשים נאורים ופתוחים תארו מה זה עושה לאטומים והחשוכים שבנינו

בלי קשר לנושא קהילת הגאים

כל דבר שמביא רייטינג ישודר. את התקשורת לא כל כך מעניין מה ההשפעה של השידור. אני לא צופה בטלוויזיה, אבל בשבוע שעבר יצא לי במקרה לצפות בקטע מהחדשות באחד הערוצים (לא זוכר אם 2 או 10). הראו שם איך בצבא הלבנוני נותנים לטירונים לקרוע עם השיניים נחשים חיים. למה משדרים דבר כזה אלים ומגעיל? כי זה מביא רייטינג. אם היה אכפת להם מההשפעה על הציבור, הם לא היו משדרים כל כך הרבה אלימות ותוכניות ריאליטי. אלה גופים מסחריים שרק רוצים לעשות כסף.

goldy

New member
אבל אנחנו חיים בדמוקרטיה

דמוקרטיה אומר שילטון הרוב, לרבות אים הרוב מטומטם. חזירות קפיטליסטית זו אוליגרכיה, צורה של דיקטטורה. איך זה יכול להיות חוקי?

למעלה