תגידו, לא מיציתם את הנושא הורוד בדף הבלוגיה?

goldy

New member
סנובים מבינים רק שטיפת מוח../images/Emo122.gif

האוכלוסיה באזור מגוריי היא 80% הומואים ופמניסטיות, וגם לי נימאס מיזה.

flashes

New member
ממש לא...

וגם שיפסיקו כם ההריוניות האופנתיות מה דעתך על כמה רשומות המראות שיש לחלק מהכותבים כאן אינטליגנציה בסיסית? מה שנקרא בשפת העם - רשומות אינטליגנטיות אישיות רשומות מרעננות על חופשת הקיץ רשומות קלילות רשומות שכתובות בעיברית תיקנית ומובנת רשומות לא מופלצות רשומות שיכתבו על ידי שנעים סביב קו ה-40 לחייהם אחת הרשומות המושקעות שלך למשל? לא שיש לכך סיכוי כי יטענו שאתה הורס את עתיד קוראי הבלוגיה עם רשומות זימה... נראה לך שיש סיכוי למצוא משהו כזה בין הכותבים פה?!

Bezalel P

New member
אנחנו מדברים על אותה בלוגיה?

כי אני משוכנע שאנחנו כן מקדמים גם רשומות בסגנון שאת מציעה.

flashes

New member
כנראה שהעין שלך לא רואה את מה שהעין שלי רואה

יום נעים לך בצלאל

seymore butts

New member
תגובה ל-flashes ורעיון לבצלאל

אם את עוקבת אחרי מה שאני כותב כאן את בטח יודעת, שגם לי יש לא מעט טענות לגבי התכנים שעורכי תפוז בוחרים להעלות לעמודים הראשיים, אבל בסופו של דבר זה עובד כמו בטלוויזיה - מה שמגיע לפריים טיים זה מה שמדבר אל פלחים רחבים של קהל היעד, בתנאי שזה נשמר בתוך הגבולות הקדושים של הקונצנזוס. בטלוויזיה זה אומר הרבה ריאליטי, אבל חס וחלילה , וכאן זה אומר רשומות בסגנון שהיטבת לתאר (הייתי מוסיף רשומות "סלבס"), ובדיוק כמו שבטלוויזיה בתכנית כמו "האח הגדול" לא יראו מה הולך במקלחות או את אחד המשתתפים או המשתתפות מאוננים כי זה ירגיז חלק מהציבור, כך אין סיכוי שאחת הרשומות המושקעות שלי (ותודה על הקומפלימנט) תגיע לעמוד הראשי. מה שכן - גם אני חושב שאסור לקדם רשומות עם עברית עילגת, או כאלו שנסגרו לתגובות, וגם כאלו שיש השהיה באישור התגובה בהן. אבל בעקבות דברייך עלה במוחי רעיון - בצלאל - מה דעתך שיהיה איזה עמוד או פינה בתוך עמוד שתיערך בהתאם להצבעת הגולשים כאן בפורום הבלוגיה ? אפשר לקרוא לה בחירת פורום הבלוגיה כמו שיש בחירת העורך. יש לנו הרי שרשור יומי, וכל מי שמתלהב מאחת הרשומות שהוצגו בו יגיב עם
לאותה רשומה בתוך הפוסט הזה, והרשומה שזכתה בהכי הרבה
תוצג בפינת בחירת פורום הבלוגיה למחרת.

flashes

New member
רעיון מרענן...

נראה לך שמישהו ירים את הכפפה פה? עלולים להגיד לך שמי אנחנו שנקבע להם מה יהיה או לא, בדף הבלוגיה הרושם שאני מקבלת מדפי הבלוגיה כבר תקופה ארוכה ששמים קבוצה קבועה של כותבים שוב ושוב ושוב בדף הראשי ולא ארחיב. חוץ מזה ששוב זה פותח פתח למי שהרשומה שלו נמצאת ברשימה לשלוח את כל חבריו ללחוץ לו פירגון... דרך אגב זה יחייב אותי להכנס יום יום לדף הבלוגיה (-; דבר שאני לא עושה בדרך כלל... כי מה שראיתי אתמול או שלשום יופי גם יום רק עם כותרת שונה תודה סימור על היצירתיות שלך

Bezalel P

New member
בחירת גולשי הפורום

יופי של רעיון. בעמוד הבלוגיה הנוכחי אין מקום לפינה נוספת, אבל אם ההצעה שלך תתפוס, אולי אני אכניס את ההמלצה לבלוג הבית.

goldy

New member
כשאתה כותב "עיברית עילגת" ../images/Emo35.gif

אתה מיתכוון ליודים שלי?

wranger

New member
אם כבר אתה מעלה את זה, אז זה מפריע קצת, כן.

אבל אני חושב שסימור התכוון לרשומות הרבה יותר עילגות מכמה יו"דים מיותרים, שלצערי מוצאות את דרכן מדי פעם לקדמת הבמה, ולכאורה נותנות לגיטימציה לכתיבה מסוג כזה.

goldy

New member
אבל אני כותב את המילה כפי שאומרים אותה../images/Emo132.gif

לא מדי פעם, לעתים קרובות מדי

וזו התוצאה: לגיטימציה לכתיבה עילגת ודימוי שלילי ומביך לתפוז ולבלוגיה.

wranger

New member
צודקת, ואני לא חושב שאגזים מדי אם ארחיב,

שהדימוי השלילי, בעיני לפחות, הוא לא רק לתפוז ולבלוגיה, אלא לחברה כולה. לא אשכח איך סמנכ"ל בכיר ברשת שלנו שלח פעם איזה מייל מלא בשגיאות כתיב לכל העובדים... אוי, כמה מביך.

מה הקשר? כשמקדמים פוסט עילג בתפוז

זה אומר משהו שלילי על תפוז ולא על קפה דה מרקר למשל.

wranger

New member
נכון, אם בדה-מרקר זה לא קורה,

ואני לא יודע איך זה עובד שם. אבל אני מתאר לעצמי שנגע הכתיבה העילגת נמצא לא רק בתפוז, אלא במערכות בלוגים אחרות, באתרי אינטרנט אחרים, בעיתונות המודפסת, בכל מיני מקומות.

למעלה